Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή

Καλός καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια και βορειοδυτικά ηπειρωτικά καθώς και σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης, αναμένονται την Κυριακή.

Φίδι σε μπανιέρα στο Βόλο-Πανικός σε διαμέρισμα στην περιοχή Νέο Δέλτα

Μπάνιο παρέα... με ένα φίδι, μήκους μισού μέτρου περίπου, έκανε χθες το απόγευμα, κάτοικος στη συνοικία του Νέου Δέλτα.

Δείτε την εικόνα που καταγράφηκε ως η φωτογραφία της ημέρας


Μία ιδιωτική κατοικία, που περιβάλλεται από ψεύτικους βράχους, απεικονίζεται στην ταράτσα ενός 26όροφου κτηρίου σε συγκρότημα κατοικιών στο Πεκίνο.

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Επιχείρηση αποξήλωσης περιπτέρων

Στην αποξήλωση επτά περιπτέρων στο κέντρο της πόλης, τα οποία παρέμεναν εγκαταλειμμένα για πάνω από δύο χρόνια, προχώρησαν συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Με την απομάκρυνσή τους απελευθερώθηκαν τα πεζοδρόμια, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις των πεζών.

 Της Φανής Σοβιτσλή
fanisovi@gmail.com

«Χειροπέδες» σε μαστροπό με οπλοστάσιο στη Θεσσαλονίκη

Με τη χρήση και απειλές σωματικής βίας ένας 46χρονος Έλληνας εξανάγκαζε για 2,5 μήνες μια 37χρονη γυναίκα να εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής.

Φιλιππίνες: Δεκέδες παραμένουν οι αγνοούμενοι από τη βύθιση φεριμπότ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ
Τουλάχιστον 31 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ περίπου 170 αγνοούνται μετά τη βύθιση φεριμπότ βυθίστηκε ύστερα από σύγκρουση με φορτηγό πλοίο σε μικρή απόσταση από την ακτή, κοντά στην πόλη Ταλισάι Σίτι της επαρχίας Σέμπου.

Ελληνας έλυσε το πρόβλημα σωστής λήψης δοσολογίας στα εισπνεόμενα φάρμακα

Ελληνας έλυσε το πρόβλημα σωστής λήψης δοσολογίας στα εισπνεόμενα φάρμακα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ
Ελληνας φαρμακοποιός έλυσε ένα ουσιαστικό και πρακτικό πρόβλημα, που αντιμετώπιζαν ως τώρα, εκατομμύρια άνθρωποι με πνευμονοπάθειες σ' όλο τον κόσμο, όσοι δηλ. είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν εισπνεόμενα με ειδική συσκευή φάρμακα, καθώς δεν διασφαλίζονταν πάντα, ότι εισάγονταν ολόκληρη η απαραίτητη ποσότητα του φαρμάκου στους πνεύμονες, μ΄αποτέλεσμα συχνά να έχουν πλημμελή θεραπεία.

ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ. Ενας νεκρός από σύγκρουση γόνδολας - πλωτού λεωφορείου

Θανατηφόρα για έναν Γερμανό τουρίστα ήταν η σύγκρουση δημοτικού, πλωτού λεωφορείο της Βενετίας με διερχόμενη γόνδολα, στο «Μεγάλο Κανάλι» της πόλης.

Τα κλειδιά για τη μοριοδότηση στο πρόγραμμα κινητικότητας

Διευκρινίσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η ένταξη συνολικά 12.500 υπαλλήλων στο πρόγραμμα κινητικότητας, έως το τέλος Σεπτεμβρίου, έδωσε χθες με εγκύκλιό του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το οποίο παράλληλα καλεί τα υπουργεία να προχωρήσουν άμεσα στις αξιολόγηση των δομών τους.

Αίσιο τέλος για τους δύο ψαράδες

Αίσιο τέλος για τους δύο ψαράδες

ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ
Σώοι περισυνελέγησαν από ταχύπλοο, ένας 64χρονος και ένας 68χρονος, όταν το αλιευτικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, παρουσίασε εισροή υδάτων και μισοβυθίστηκε 6,5 ναυτικά μίλια, νοτιοδυτικά του Σουνίου. Στο σημείο του συμβάντος είχαν σπεύσει πλωτό του λιμενικού και φορτηγό πλοίο.

Πολιορκημένοι σε τέμενος του Καΐρου εκατοντάδες υποστηρικτές του Μόρσι

Οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν δεκάδες αμάχους στο τζαμί αλ-Φατέχ στη πλατεία Ραμσί στο κέντρο του Καΐρου, όπου κατέφυγαν διαδηλωτές- υποστηρικτές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων της Παρασκευής στις οποίες έχασαν τη ζωή τους πάνω από 80 άτομα.

Σαλπιγγίδης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα»

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της Nova κι υποστήριξε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν την ποιότητα που απαιτείται για να αρχίσουν με το δεξί του νέο πρωτάθλημα απέναντι στην Ξάνθη στην Τούμπα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό

ΣΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ - ΚΑΤΣΙΜΙΔΙ
Ένας 56χρονος συνελήφθη από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για τη χθεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε στο Κατσιμίδι, του δήμου Ωρωπού.

Νίκος Νικολόπουλος: «Οπλίτης “Dealer Betting” σε γραφείο Υπουργού στο Άμυνας κάνει τη θητεία… σπίτι του βάζοντας στοιχήματα!!!»


 Δελτίο τύπου
Πιστεύαμε ότι, τα είχαμε δει και τα είχαμε ακούσει ΟΛΑ για τους οπλίτες που υπηρετούν στο Υπουργείο Άμυνας. Τελικά, κάναμε λάθος! Η φαντασία μας φαίνεται, πως είναι πολύ μικρή, μπροστά σ’ όσα συμβαίνουν εκεί …..

Λύση στο... μυστήριο της «Περιοχής 51»

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA
Τα μυστηριώδη φώτα στον ουρανό της Νεβάδας και οι "ιπτάμενοι δίσκοι" που πηγαινοέρχονταν στη θρυλική "Περιοχή 51" στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά τα κατασκοπευτικά σκάφη U-2 που δοκιμάζονταν σε αυτήν την απόρρητη βάση, όπως αποκαλύπτεται σε έκθεση της CIA που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσινγκτον.