Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΚΙΛΚΙΣ Οι φάκελοι με τα πρόστιμα έγιναν καπνός

Δεκάδες φάκελοι με πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε επιχειρήσεις έγιναν καπνός από γραφείο υπαλλήλου στο ΙΚΑ Κιλκίς.

 Του Κώστα Καντούρη
kantouris@hotmail.com

Το περιστατικό καταγγέλθηκε ως κλοπή και έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των υπαλλήλων του κεντρικού καταστήματος του Ιδρύματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός της αστυνομικής έρευνας έχει διαταχθεί και εσωτερική, χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα.

Αναδεικνύεται το θαλάσσιο μέτωπο στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης

Στην ανάδειξη του θαλάσσιου μετώπου του Θερμαϊκού, στο τμήμα του που βρίσκεται εκτός των δυτικών ορίων του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, σχεδιάζει να προχωρήσει η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 Αυτός είναι ο κύριος στόχος του έργου, υπό τον τίτλο «Μελέτη και δράσεις για την αποκατάσταση εδαφών και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό υποβαθμισμένων περιοχών εκτός των δυτικών ορίων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης», το οποίο ενέκρινε στην τελευταία συνεδρίασή του το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Υγρός τάφος για δύο νεαρούς αρδευτικό κανάλι

Νέα τραγωδία, η οποία θυμίζει σε πολλά αυτή με τα δύο ανήλικα στην Ηλεία, παίχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε αρδευτικό κανάλι στη Βοιωτία, όπου πνίγηκαν δύο νεαροί, ηλικίας 16 και 21 ετών, από τον Αλίαρτο.Επέβαιναν σε αυτοκίνητο μαζί με άλλους τρεις φίλους τους και επέστρεφαν από πανηγύρι. Όταν το όχημα έφτασε στον Ορχομενό ο οδηγός έχασε το έλεγχο και έπεσε στο κανάλι της Κωπαίδας, με αποτέλεσμα η χαρά της παρέας των νεαρών να μετραπεί σε θρήνο...

Αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα σε μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Συγγρού. Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις άνδρες, δύο 21 και ένας 36 ετών, τραυματίστηκαν με αιχμηρό αντικείμενο από παρέα ατόμων, πιθανότατα αλλοδαπών, μετά από φραστικό επεισόδιο.

Ξύπνα! Μην αφήνεις τη ζωή να φεύγει! Εκπληκτικό βίντεο


Θα γελούσα περισσότερο, θα έπαιζα περισσότερο, θα αγαπούσα περισσότερο!
Ένα μικρό εμπνευσμένο βίντεο που μας καλεί να ξυπνήσουμε και να ζήσουμε τώρα πριν κυλήσει η ζωή μέσα από τα χέρια μας.

35χρονος κωπηλάτησε σε όρθια στάση την απόσταση Κούβα -ΗΠΑ

35χρονος κωπηλάτησε σε όρθια στάση την απόσταση Κούβα -ΗΠΑΟ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ
Ένας μουσικός από το Τενεσσί έγινε την Παρασκευή ο πρώτος άνθρωπος που διέσχισε την απόσταση από την Κούβα έως τις Ηνωμένες Πολιτείες, κωπηλατώντας το κανό του σε όρθια στάση, διανύοντας την απόσταση των 177 χιλιομέτρων μέσα σε 28 ώρες. Ο 35χρονος Μπεν Φρίμπεργκ, έφτασε στο Κέι Ουέστ εξουθενωμένος και με συμπτώματα αφυδάτωσης αλλά «κατά τα άλλα σε καλή κατάσταση».

Κούβα: Στους 11 οι νεκροί από κατανάλωση ποτών με μεθανόλη

Κούβα: Στους 11 οι νεκροί από κατανάλωση ποτών με μεθανόληΑΛΛΑ 59 ΑΤΟΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Κούβα και άλλοι 59 νοσηλεύονται αφού κατανάλωσαν ποτά που περιείχαν μεθανόλη, όπως μετέδωσε σήμερα η δημόσια τηλεόραση της χώρας.