Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Εγκληματικότητα: Θύματα οι ανύποπτοι ηλικιωμένοι

Σαν τη Λερναία Ύδρα ξεφυτρώνουν τα κυκλώματα κακοποιών, τα οποία, με διάφορα προσχήματα εξαπατούν ανύποπτους ηλικιωμένους, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Του Φώτη Κουτσαμπάρη
fkoutsamparis@makthes.gr

Πανικό προκαλούν και στη Θεσσαλονίκη τα «ναρκωτικά του βιασμού»

Σε εφιάλτη τείνει να εξελιχθεί η χρήση των λεγόμενων «ναρκωτικών του βιασμού» και στη χώρα μας. Πρόκειται για ουσίες που κυκλοφορούν είτε σε μορφή κρυσταλλικής σκόνης είτε σε υγρό διάλυμα, είναι άχρωμες και άοσμες, και χρησιμοποιούνται από επιτήδειους που τις ρίχνουν στο ποτό ανυποψίαστων γυναικών, προκειμένου στη συνέχεια να ασελγήσουν σεξουαλικά πάνω τους.

Της Νικολέττας Μπούκα
nikolettabouka@yahoo.gr

Θεσσαλονίκη: Έκλεβε κοσμήματα από ανυπεράσπιστες γυναίκες

Την αδυναμία του στα γυναικεία κοσμήματα καλείται να πληρώσει 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος, όπως προέκυψε από ενδελεχή αστυνομική έρευνα, με τη χρήση σωματικής βίας διέπραττε κλοπές και ληστείες, αφαιρώντας αλυσίδες λαιμού από διερχόμενες ηλικιωμένες γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή Βαρδαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Νεκρός ο Κόλα - Γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του συνεργού του

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της συμπλοκής των Αλβανών δραπετών με τους άνδρες των ΕΚΑΜ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δραπέτη Ιλίρ Κούπα ο οποίος, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, πιθανόν να έχει τραυματιστεί.