Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

"Χαράτσι" εφ' όρου ζωής σε όλα τα ακίνητα από το 2014

"Νοίκι" για την περιουσία του θα πληρώνουν από το 2014 και εφ' όρου ζωής οι 5.569.000 ιδιοκτήτες κατοικιών, γραφείων, και καταστημάτων βάσει μία νέας διευρυμένης φορολογικής κλίμακας με 33 ξεχωριστούς συντελεστές οι οποίοι διαφοροποιούνται ανάλογα με την τιμή ζώνης της περιοχής.

Μάνα το όνομα σου δεν το ξεχνούμε

Τι και αν πέρασαν 40 χρόνια από τότε που έφυγες από κοντά μας . Το όνομα σου πάντα την ίδια μέρα ονομάζουμε και τιμούμε. Για εμάς,  δεν  έφυγες από κοντά μας, γιατί πάντα είσαι στο νου και στην καρδιά μας.

ΗΠΑ: Δύο νεκροί και 61 τραυματίες σε συντριβή Boeing στο Σαν Φρανσίσκο

ΗΠΑ: Δύο νεκροί και 61 τραυματίες σε συντριβή Boeing στο Σαν Φρανσίσκο

ΤΗΣ ASIANA AIRLINES
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 130 τραυματίστηκαν, όταν ένα αεροσκάφος Boeing 777 της κορεατικής αεροπορικής εταιρίας Asiana Airlines συνετρίβη χθές, Σάββατο, και έπιασε φωτιά στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, όπου αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει κατεπείγουσα προσγείωση.

Επανεκκίνηση των εργασιών Προμαχώνας - Σέρρες - Θεσσαλονίκη

Στην επανεκκίνηση των εργασιών στον οδικό άξονα Προμαχώνας-Σέρρες-Θεσσαλονίκη προχωράει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.
αποσκοπώντας στην ολοκλήρωση και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου και εκτός του κύριου άξονα της Εγνατίας οδού.

Η τραγωδία των φόρων

ΑΠΟ... 14 ΚΥΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ
Eνα καυτό 12μηνο περιμένει τους φορολογουμένους, αφού θα περάσουν από 14 κύματα, άλλα αναμενόμενα και άλλα απρόσμενα, από τώρα μέχρι τα μέσα του 2014, καθώς θα πρέπει να καταβάλουν «προγραμματισμένους» φόρους για την ακίνητη περιουσία και το εισόδημα, ενώ από το νέο έτος θα έρθουν αντιμέτωποι με φορολογικές εκπλήξεις, στην πλειονότητά τους δυσάρεστες.