Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

«Παγώνουν» τα τιμολόγια ηλεκτρικού για τα νοικοκυριά

«Πάγωμα» των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος για νοικοκυριά, επιχειρήσεις, επαγγελματίες που απελευθερώνονται από την 1η Ιουλίου, ανήγγειλε το Σάββατο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την περιφορά της εικόνος των Αγίων Πάντων στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης



Τεράστια κινητοποίηση - Ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα μεταφέρεται στη Ρωσία


ΚείμενοΛουδάρος Ανδρέας
 Στρατιωτικά αεροσκάφη, ειδικά διαμορφωμένα τρένα ένας τεράστιος μηχανισμός σε τέσσερις χώρες και περίπου 3.000.000 προσκυνητές συνθέτουν την εικόνα της μεταφοράς για πρώτη φορά του Σταυρού του Αγίου Ανδρέα από την Πάτρα στην Ρωσία την Ουκρανία και την Λευκορωσία. 

Αναζωογόνηση και ευεξία στις καλύτερες ιαματικές πηγές

Αναζωογόνηση και ευεξία στις καλύτερες ιαματικές πηγές
Γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης που προσφέρουν, τα ιαματικά λουτρά αποτελούν έναν ιδανικό εναλλακτικό προορισμό για όλες τις ηλικίες.
Η απόλαυση του να χαθείτε σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό μετά από μια κουραστική μέρα, είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής. Δεν υπάρχει όμως τίποτα καλύτερο από μια χαλαρωτική βουτιά σε μια θερμαινόμενη πισίνα. Από το ειδυλλιακό Blue Lagoon της Ισλανδίας, στο πιο chic spa της Ελβετίας, σας προτείνουμε τα 10 καλύτερα μέρη της Ευρώπης για ένα μαγευτικό μπάνιο σε ιαματικές πηγές.

Η φωτογραφία της ημέρας

Μια δυσπρόσιτη, γοητευτική ιερή πόλη. Η Λαρούνγκ Γκαρ βρίσκεται στο Θιβέτ. Ψηλά στα Ιμαλάια, στα 12.500 πόδια, ζουν 40.000 μοναχοί και βουδιστές μαθητές. Τα σπίτια είναι ξύλινα, ενωμένα και δεν διαθέτουν όλα τουαλέτα

iefimerida.gr

ΑΤΜ: Ισχύει ότι αν βάλουμε ανάποδα το PIN ειδοποιείται η αστυνομία;

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με ένα mail το οποίο αναφέρει μια τεχνική η οποία θα μας βοηθήσει στην περίπτωση που κάποιος κλέφτης μάς αναγκάσει να βγάλουμε χρήματα απο την κάρτα μας σε ΑΤΜ.
Το mail λέει συγκεκριμένα:
"Αν ποτέ κάποιος κλέφτης σας αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από ένα ATM μηχάνημα,

Όλοι οι φόροι που πρέπει να πληρώσουμε μέχρι το τέλος του χρόνου

Ενας Γολγοθάς περιμένει τους φορολογούμενους καθώς μέχρι το τέλος του 2013 θα κληθούν να καταβάλλουν συνολικά πέντε φόρους. Σύμφωνα με την Καθημερινή, ήδη 850.000 έχουν υποβάλει τις φορολογικές τους δηλώσεις και εντός του Ιουλίου θα λάβουν το εκκαθαριστικό σημείωμα για την πληρωμή της πρώτης δόσης.

180 εκ. ευρώ στην Ελλάδα για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων

Από 160 ως 180 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι θα λάβει η Ελλάδα τη διετία 2014- 2015 για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων Ειδικότερα, ποσό της τάξεως των 160 ως 180 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι θα λάβει η Ελλάδα τη διετία 2014- 2015 για τη στήριξη της απασχόλησης των νέων κάτω των 29 ετών, από το σύνολο των 6 δισ. ευρώ που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στις Βρυξέλλες.