Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Αυτά είναι τα επιδόματα που φορολογούνται για πρώτη φορά

Χιλιάδες πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν φόρο για επιδόματα   που μέχρι σήμερα ήταν αφορολόγητα, αφού θα συνυπολοσιστούν για την έκακτη εισφορά. Δείτε ποια είναι και πόσο θα πληρώσετε.

Προς κατάργηση ο ο Οργανισμός Ρυθμιστικού

Στον αέρα βρίσκεται το επικαιροποιημένο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης, ενώ ο Οργανισμός Ρυθμιστικού (ΟΡΘΕ) είναι στα πρόθυρα της κατάργησης, γεγονός που προκαλεί τις αντιδράσεις των εργαζομένων και των μηχανικών.

 Του Φώτη Κουτσαμπάρη
fkoutsamparis@makthes.gr

«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» Σε οριακό σημείο η παράταξη του Γ. Μπουτάρη

Κάπως αλλιώς θα φανταζόταν τα όγδοα γενέθλια της «Πρωτοβουλίας» ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα επιθυμούσε, ασφαλώς, ο εορτασμός των γενεθλίων στις 5 Ιουλίου να ήταν περισσότερο ανέφελος.

 Του Νίκου Ηλιάδη

ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΠΑΓΩΤΑ TΡΩΜΕ...

Νίκος Κατσαρός
π.πρόεδρος ΕΦΕΤ

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παγωτά είναι παγωμένα προϊόντα γάλακτος, κρέμας γάλακτος και κακάο(αν πρόκειται για παγωτά σοκολάτας) με διάφορες γεύσεις (συνήθως από συνθετικές ουσίες) βανίλιας, λεμόνι κλπ. Δυστυχώς οι περισσότεροι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την διαφορά ανάμεσα σε παγωτά και παγωμένα γλυκίσματα ή επιδόρπια παγωτού και που είναι συνήθως τα παγωτά οικογενειακής συσκευασίας και βρίσκονται στα ίδια ράφια με τα παγωτά στα πολυκαταστήματα και αλλού.