Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Φορολογία των ακινήτων και μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση απασχόλησαν Στουρνάρα - τρόικα

Περισσότερες από τέσσερις ώρες κράτησε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, με τους εκπροσώπους ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ κατά την οποία συζητήθηκαν όλα τα βασικά θέματα για τη φορολογία των ακινήτων, αλλά και το ζήτημα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, καμία απόφαση δεν ελήφθη σήμερα και θα υπάρξει και νέα σύσκεψη πιθανότατα την Τρίτη.

Ολομέτωπη επίθεση Ερντογάν στους διαδηλωτές

Ολομέτωπη επίθεση φαίνεται ότι έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση κατά των διαδηλωτών του πάρκου Γκεζί και της πλατείας Ταξίμ λίγες ώρες μετά το τελεσίγραφο του Ταγίπ Ερντογάν.Ολομέτωπη επίθεση Ερντογάν στους διαδηλωτές
Ενδεικτικό είναι ότι η αστυνομία έφτασε στο σημείο να συλλάβει ακόμα και γιατρούς που προσέφεραν εθελοντικά τις πρώτες βοήθειες στο ξενοδοχείο Ραμαντάν ενώ αστυνομικοί συλλαμβάνουν, σύμφωνα με καταγγελίες οπαδούς της Μπεσίκτας, προκειμένου να μην συμμετέχουν στην προγραμματισμένη για τις 4 συγκέντρωση στην πλατεία Ταξίμ με τίτλο «Ας γίνουμε ένα εκατομμύριο».

"ΕΚΤΑΚΤΟ - Κλείνει η ΕΥΔΑΠ - Χωρίς νερό για τρεις μήνες"

Τις επόμενες μέρες, μπορεί και ώρες, η κυβέρνηση θα αναγγείλει το κλείσιμο της ΕΥΔΑΠ και την –τουλάχιστον- τρίμηνη διακοπή παροχής υπηρεσιών της.Η απόφαση της κυβέρνησης λήφθηκε προκειμένου να εξυγιανθεί η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας, καθώς απασχολείται υπεράριθμο για τις ανάγκες του προσωπικό.

Σαμαράς: Δεν συμβιβαζόμαστε με βολεμένους - Δεν θα μας εγκλωβίσουν σε εκλογές

Σαμαράς: Δεν συμβιβαζόμαστε με βολεμένους - Δεν θα μας εγκλωβίσουν σε εκλογέςΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ
«Δεν θα μας εγκλωβίσουν σε έκτακτες εκλογές» δήλωσε κατά την σημερινή ομιλία του, στο συνέδριο της ΝΔ στο Ναύπλιο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στέλνοντας μήνυμα προς τους κυβερνητικούς εταίρους, στους οποίους υπενθύμισε ότι έχουν συναινέσει στο να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο. Χαρακτήρισε την ΕΡΤ «πρόσχημα για να μπλοκαριστούν οι μεταρρυθμίσεις» και εξαπέλυσε εκ νέου σφοδρή επίθεση στους «βολεμένους», δηλώνοντας ότι στην θέση της «αμαρτωλής και απαξιωμένης ΕΡΤ» ανοίγει μια ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση, «απαλλαγμένη από τα κυκλώματα».

Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην γιορτή της εκλογικής νίκης!

Δελτίο τύπου
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε αρχικά το σύνθημα της Νίκης: "Ήλθον, είδα, ενίκησα"! Αναφερόμενος στην δύναμη της Πίστης των Χρυσαυγιτών, τόνισε πως ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Μια μεγάλη νίκη κόντρα στην φίμωση και λασπολογία. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν φοβάται τις εκλογές, εν αντιθέσει με όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" που καταρρέουν. Στόχος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να καταστρέψει το σαθρό σύστημα της κλεψιάς και της διαφθοράς. Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν, θα συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη! 

Αποτελέσματα εργασιών 7ου Πανελλαδικού Συνεδρίου ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ Ι.Τ αναφέρει:
"Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διεργασίες του 7ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Στο Συνέδριό μας πήραν μέρος 352 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, που είχαν δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με το Καταστατικό.

Στη θέση του Προέδρου επανεξελέγη ο Νίκος Κιουτσούκης που έτυχε καθολικής έγκρισης και αποδοχής.