Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Φράγκος Φραγκούλης: «Η Τουρκία να ζητήσει μια συγγνώμη» Δείτε το βίντεο


Λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας του, ως κεντρικού ομιλητή στην εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη ο κ. Φράγκος Φραγκούλης  έκανε δηλώσεις στα «Εμβόλιμα Νέα και στην ΕΡΤ3.





 

Αποδοκίμασαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη


Έντονα αποδοκίμασαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη   στην εκδήλωση μνήμης που παραβρέθηκε,  όταν εκφωνητής της εκδήλωσης κ. Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο όνομα του.

Εικόνες από την εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην πλατεία Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκη



19Η Μαΐου. Γενοκτονία του ποντιακού Ελληνισμού. Εικόνες Χωρίς λόγια


Προετοιμάστε το κινητό σας για την περίοδο των διακοπών


Προετοιμάστε το κινητό σας για την περίοδο των διακοπών

8 ιδανικές εφαρμογές για τα διεθνή ταξίδια σας


Όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες στη χρήση του κινητού μας τηλεφώνου σε χώρες του εξωτερικού. Οι χρεώσεις είναι αρκετά μεγάλες, ενώ σε πολλές περιπτώσεις το να βρει κανείς πως να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τηλεφώνου είναι σχετικά περίπλοκο.

Ταξίδια στην αγκαλιά της άγριας φύσης


Ταξίδια στην αγκαλιά της άγριας φύσης
Για χρόνια οι ταξιδιώτες, που ήθελαν να έρθουν σε άμεση επαφή με τη φύση και τα ζώα, επέλεγαν να επισκεφθούν ένα από τα μεγάλα εθνικά πάρκα της Αφρικής και της Βόρειας Αμερικής.
Όλο και περισσότερο, όμως, οι ταξιδιώτες φαίνεται να ξεφεύγουν από την πεπατημένη οδό, ανακαλύπτοντας ενδιαφέρουσες και περίεργες γωνιές του κόσμου, όπου μπορούν να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τη μητέρα φύση. Από αρχαίους ναούς, μέσα στους οποίους κυκλοφορούν πίθηκοι και αρουραίοι, μέχρι έρημες παραλίες γεμάτες με εξωτικά άγρια ζώα, εδώ θα βρείτε τα 8 πιο ασυνήθιστα μέρη για να συνδεθείτε με τη φύση.

19η Μαΐου. Δεν ξεχνώ


Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν τα Ποντιακά Σωματεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Η κεντρική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ποντιακών σωματείων στις 7 του απόγευμα στην πλατεία Αγίας Σοφίας .

Εκτη η Ελλάδα στη Eurovision - Νικήτρια η Δανία


Εκτη η Ελλάδα στη Eurovision - Νικήτρια η Δανία

ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
Την έκτη θέση κατέκτησε στον 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Ελλάδα η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και τους Koza Mostra με το τραγούδι Alcohol is free.

Στο διαγωνισμό που διεξήχθη στο Μάλμε της Σουηδίας, η Ελλάδα συγκέντρωσε συνολικά 152 βαθμούς, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση και ψηφίστηκε από 26 χώρες σε σύνολο 39.