Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΚΑΠ Στήριξη των νέων αγροτών


Ενίσχυση των νέων και μικρών καλλιεργητών, δικαιότερη και πιο διαφανής χρηματοδότηση των αγροτών, λιγότερη γραφειοκρατία, μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος, βοήθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης και τρόφιμα υψηλής ποιότητας είναι οι βασικές κατευθύνσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ 2014-2020) της Ε.Ε., που εγκρίθηκε από την ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου.


Επιμέλεια: Φώτης Κουτσαμπάρης

Επετειακή εκδήλωση για την 25η Μαρτίου


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα τιμήσει και φέτος ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος, τη διπλή γιορτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, την 25η Μαρτίου. Η επετειακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ.
στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» στην Πάτρα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους Δήμους Πατρέων και Καλαβρύτων.

Η Δράση καταδικάζει την απόφαση του Eurogroup να «κουρέψει» τις καταθέσεις στις Κυπριακές τράπεζες


Η Δράση καταδικάζει την απόφαση του Eurogroup να «κουρέψει» τις καταθέσεις στις Κυπριακές τράπεζες.

1.      Επειδή υπονομεύει τη σχέση εμπιστοσύνης των καταθετών προς τις τράπεζες τους όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Υπονομεύει την Ευρωπαϊκή εγγύηση των καταθέσεων μέχρι του ποσού των 100.000 Ευρώ.
2.      Επειδή θα οδηγήσει σε φυγή καταθέσων από τις χώρες του Νότου προς τις χώρες του Βορρά.

Χρυσή Αυγή «Καταλήστευση του Ελληνικού Κυπριακού λαού από τους τοκογλύφους»


Η καταλήστευση του Ελληνικού Κυπριακού λαού από τους Ευρωπαίους τοκογλύφους είναι ένα πρωτοφανές οικονομικό έγκλημα. Η συγκυβέρνηση του Σαμαρά που βαδίζει χέρι-χέρι με τον νεοφιλελεύθερο Αναστασιάδη οδηγεί την χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς με την πλήρη υποταγή της στην εγκληματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.