Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της κινητικότητας



Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατατέθηκε σήμερα η πρώτη προσφυγή κατά της κινητικότητας των μονίμων υπαλλήλων του Δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα που προβλέπει το Μνημόνιο ΙΙΙ και η από 8.1.2013 απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.
Η πρώτη αυτή προσφυγή κατατέθηκε από μόνιμη υπάλληλο του ΥΕΘΑ/ΓΕΣ η οποία διορίστηκε το 1996 κατόπιν γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

Τρίτοι στην Ευρώπη σε μακροζωία οι Έλληνες


Ένα από τα πιο υψηλά ποσοστά μακροζωίας και υγείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εμφανίζουν οι Έλληνες, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας για το 2011.
Το προσδόκιμο υγιούς βίου κατά τη γέννηση στην Ελλάδα ήταν, το 2011, στα 66,9 χρόνια για τις γυναίκες και στα 66,4 χρόνια για τους άνδρες.

Β. Παπαγεωργόπουλος : «Το χτύπημα μεγάλο. Απίστευτο»!



Όταν μάλιστα είναι αποτέλεσμα μιας ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.

Να βάζεις ο καλό σου κοστούμι και να πηγαίνεις χαμογελαστός στο δικαστήριο για να ακούσεις την «πανηγυρική σου αθώωση» και να φεύγεις με την κλούβα της Αστυνομίας για τα Διαβατά είναι πολύ βαρύ. ΑΣΗΚΩΤΟ.

«Δεν ιδρώνει το αυτί» της Κομισιόν: Κατάργηση των ΔΟΥ ακόμα και για νησιά με έντονη τουριστική δραστηριότητα (πχ Μύκονος).


      Δεν ήταν στις προθέσεις (!!!) της Κομισιόν, η απομόνωση των νησιών.
      Απάντηση Όλι Ρέν σε Νίκο Χουντή.

«Δεν ιδρώνει το αυτί» της Κομισιόν, ούτε από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων των νησιών για την κατάργηση των νησιωτικών ΔΟΥ, ούτε από τον μεγάλο κίνδυνο της αδυναμίας άσκησης φορολογικού ελέγχου στα νησιά με μεγάλα εισοδήματα και έντονη τουριστική δραστηριότητα (πχ Μύκονος). Αυτό προκύπτει από απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή.

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ πάλι έβαλαν κάποιοι ανάποδα τους πόλους


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με τα μυαλά που κουβαλάνε μερικοί εκεί στο ΠΑΣΟΚ. 

Όπως προκύπτει από τις τοποθετήσεις αρκετών στη διάρκεια του 9ου συνεδρίου του κόμματος, ο καημός τους είναι η συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση και η… φθορά που υφίσταται από τη συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία! 

Δηλαδή, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, πρωτοκλασάτα στελέχη και πρωτοκλασάτοι… διαφωνούντες (κάποιοι από αυτούς δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να διαφωνούν), έρχονται τώρα να μας πουν πως το ΠΑΣΟΚ φθείρεται επειδή μετέχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας και όχι επειδή η φθορά ήταν αναπόφευκτη μετά τις ολέθριες επιλογές του Γιώργου και της παρέας του (που μάλιστα επευφημήθηκε ως… πρωθυπουργός κατά την προσέλευσή του, τη δεύτερη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου). 

Ανακοινώσεις της «Χρυσής Αυγής»

Για την αναμενόμενη καταδίκη Τσοχατζόπουλου


Η αναμενόμενη καταδίκη ενός πολιτικού πτώματος δε σημαίνει σε καμία περίπτωση κάθαρση. Πρέπει να ανοίξουν χιλιάδες λογαριασμοί και να ελεγχθούν όλοι οι εν ενεργεία πολιτικοί. Να φτάσει επιτέλους το μαχαίρι στο κόκκαλο, ώστε να πάψουν οι συγκυβερνώντες να καλύπτουν τα συνεταιράκια τους.