Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Πετάξτε από τις καρέκλες τους όσους αντιπατριώτες υπονομεύουν το ΕΣΠΑ


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ο μόνος τρόπος για να μπει ένα τέλος στις διάφορες ακτιβιστικές δράσεις, προφάσεις, αντιδράσεις περί δήθεν ξεπουλήματος και μη ενημέρωσης, αλλά και στις καθυστερήσεις που προκαλούν πολλοί από αυτούς που (υποτίθεται ότι) μετέχουν στην προσπάθεια να βγει η χώρα από το τέλμα της ακινησίας, βάζοντας διάφορα γραφειοκρατικά εμπόδια και προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν φίλους του, είναι να εδραιωθεί στην πεποίθηση του ελληνικού λαού πως προκαλούν τόσο μεγάλη βλάβη στο δημόσιο συμφέρον, ώστε άνετα μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς για εθνική προδοσία. 

ΟΑΣΘ. 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 20η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013



Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, με απόφασή του, το Συνδικάτο Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 20η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
συμμετέχοντας στη Γενική Απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε..
Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:25΄ και το τελευταίο 23:18΄περίπου.

Σε 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία προχωρούν την Τετάρτη τα συνδικάτα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.


Την Τετάρτη η 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

 Στην απεργία συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι σε εφορίες, πολεοδομίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις ΔΕΚΟ, εφοριακοί, καθηγητές και δάσκαλοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, δικηγόροι, μηχανικοί, τραπεζοϋπάλληλοι, ενώ οι εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης, θα απεργήσουν σήμερα Τρίτη.

«Παγώνουν» οι προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες μέχρι το 2016

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΣ

Αναστέλλονται όλες οι προσλήψεις προσωπικού σε δήμους και περιφέρειες, καθώς και στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου των ΟΤΑ μέχρι το τέλος του 2016, για όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες.

Σύμφωνα με επείγουσα εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, η αναστολή προσλήψεων εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων (Μεσοπρόθεσμο) που αφορούν, μεταξύ άλλων, στον περιορισμό και στην αναστολή των προσλήψεων τακτικού προσωπικού στους ΟΤΑ α' και β' βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών για τα επόμενα τέσσερα έτη.