Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Κακοκαιρία την Κυριακή


Βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε ημιορεινά της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση  του καιρού

Αγώνας στα… άκρα για το μετρό

Στα άκρα είναι αποφασισμένοι να φτάσουν οι εργαζόμενοι στον αρχαιολογικό τομέα του μετρό σε περίπτωση υλοποίησης του σχεδιασμού για απόλυση 450 ατόμων στο τέλος του μήνα.
 
Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Πώς θα γίνει η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας των ασφαλισμένων του ΙΚΑ


Δεν είναι απαραίτητη η προσέλευση των δικαιούχων στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Μητρώου του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ - ΕΤΑΜ) για τη θεώρηση του ατομικού βιβλιαρίου υγείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Ιδρύματος.

Συλλήψεις υπαλλήλων του ΣΔΟΕ Πατρών για χρηματισμό


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr o Διευθυντής του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα, κατηγορούμενος για χρηματισμό. Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ και σε δύο υπαλλήλους του ΣΔΟΕ. Η επιχείρηση έγινε από αστυνομικούς των αστυνομικών διευθύνσεων Αχαΐας και Λευκάδας.

Λεφτά υπάρχουν για επίορκους στο Δημόσιο



Μισθοδοτούνται κανονικά τα μέλη της συμμορίας που έκαναν τη μεγάλη απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας και βρίσκονται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστούν.
Είναι ακόμα ένα σύμπτωμα της κακής λειτουργίας των πειθαρχικών συμβουλίων των δημόσιων οργανισμών που, λόγω της απροθυμίας των δικαστικών να συμμετάσχουν και της στελέχωσής τους από δημόσιους υπαλλήλους, δείχνουν εξαιρετικά αργά αντανακλαστικά στην απόδοση ευθυνών σε επίορκους υπαλλήλους. Εν τω μεταξύ, η έρευνα των επιθεωρητών του Ιδρύματος που ολοκληρώθηκε πρόσφατα αποκάλυψε ότι η οικονομική ζημιά που προκάλεσε η σπείρα στο υποκατάστημα της Καλλιθέας είναι σχεδόν τριπλάσια από τα 6 εκατομμύρια ευρώ που είχε υπολογιστεί αρχικά.