Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Έτσι μπορείτε να δικαιολογείτε τις καταθέσεις σας στο εξωτερικό


Το υπουργείο Οικονομικών απέστειλε σε όλες τις ΔΟΥ και τις αρμόδιες υπηρεσίες, οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο οι φορολογούμενοι, που έχουν αποστείλει χρήματα σε τράπεζες του εξωτερικού, μπορούν να δικαιολογήσουν τις διαφορές που έχουν εντοπισθεί μεταξύ των δηλωθέντων εισοδημάτων τους και των καταθέσεών τους σε άλλη χώρα.

Η Κομισιόν διαψεύδει τον πρωθυπουργό: Δεν υπήρχε καμμία ρήτρα στη συμφωνία με την τρόικα, ότι τα μέτρα του Δεκεμβρίου ήταν τα τελευταία


    Απάντηση Όλι Ρεν σε Νίκο Χουντή

Ενώ το ΔΝΤ προωθεί «νέες παρεμβάσεις στους μισθούς», «μονιμοποίηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης», κλπ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαψεύδει και επισήμως πλέον, τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, που μέσα στη Βουλή, την ημέρα που ψηφιζόταν το μνημόνιο, δήλωνε ότι υπήρχε ρήτρα στη συμφωνία ότι, τα μέτρα του Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 θα ήταν τα τελευταία.

Ανακοινώσεις της «Χρυσής Αυγής»



Διαψεύδουμε τις γελοιότητες του Σύριζα

Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με την όποια αναγραφή συμβόλων ή την ρίψη φυλλαδίων στα γραφεία του Σύριζα Σαρωνικού, αν ποτέ συνέβησαν αυτά τα γεγονότα. Να πάψουν να διακινούν ανοησίες για διαφημιστικούς λόγους οι "σύντροφοι".  Παρεμπιπτόντως τους καλούμε να καταδικάσουν τις δολοφονικές, βομβιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί επανειλημμένως η Χρυσή Αυγή από αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις. Αλλά σε κάθε τέτοια περίπτωση, οι άλλοτε λαλίστατοι συριζαίοι δε βγάζουν άχνα.

ΔΝΤ, σελίδα 39: Το νέο λάβαρο του ΣΥΡΙΖΑ που φόρεσε το στεφάνι του οσιομάρτυρα


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Όπως ακριβώς δεν είναι τυχαίο που χρεοκόπησε η Ελλάδα, άλλο τόσο τυχαίο δεν είναι που και ο υπόλοιπος κόσμος πάει κατά διαόλου. 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με την τελευταία του έκθεση, που αποτελεί απλώς μια επανάληψη των ιδεοληψιών του, σε συνδυασμό με έναν ρόλο που θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμη και ύποπτος. 

Αναβολή Επίκαιρης Ερώτησης της βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Λίτσας Αμμανατίδου Πασχαλίδου



 Η συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης της Λίτσας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με θέμα “Αναγκαίες αλλαγές στο «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Παραγωγή Σακχαρότευτλών» Μέτρο 2.1.4 – Δράση 2.3 (B)” αναβλήθηκε λόγω κολλήμματος Υπουργού.