Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Οι εκδικήσεις που έμειναν στην ιστορία



Το αίσθημα για άμεση απονομή δικαιοσύνης εκ μέρους του θύματος κινητοποίησε πολλά χέρια στα χρονικά της ανθρωπότητας, παραβιάζοντας το κοινωνικό συμβόλαιο…
Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΑΜΟΥΡΑΜΠΙ είναι η παλιότερη καταγραφή ποινικού κώδικα της Ιστορίας που βασίζεται στην ισχυρή πεποίθηση της εκδίκησης κατά του φταίχτη

Νέα 24ωρη απεργία στο μετρό τη Δευτέρα


Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό και αύριο από την έναρξη έως τη λήψη της βάρδιας λόγω της νέας 24ωρης απεργίας που προκήρυξαν οι εργαζόμενοι στο μέσο, αντιδρώντας στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο. Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ θα λειτουργήσουν από τις 08:00 έως τις 16:00.

«Χρυσή Αυγή» Όχι στο ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου


Το ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά την εκχώρηση με θλιβερούς όρους της Αγροτικής Τράπεζας, σηματοδοτεί την οριστική παράδοση της συγκυβέρνησης στους μεγαλοτραπεζίτες.

Εκρηξη με δύο τραυματίες στο Mall

ΔΥΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤ
Δύο υπάλληλοι σεκιούριτι τραυματίστηκαν ελαφρά από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 10.50 το πρωί στο εμπορικό κέντρο «The Mall», στο Μαρούσι.

Ποιοι θα δουλέψουν μέχρι και 8 χρόνια παραπάνω


Με τα ποσοστά ανεργίας να αυξάνονται συνεχώς και τα στοιχεία να είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντικά, μισό εκατομμύριο εργαζόμενοι... καλούνται να δουλέψουν από 2 έως 8 χρόνια παραπάνω, με βάση τις τρίτες μνημονιακές διατάξεις για το Ασφαλιστικό.