Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ξόδεψε όλα της τα χρήματα νομίζοντας πως πεθαίνει και τελικά θα ζήσει


Με πολύ χιούμορ αντιμετωπίζει αυτό που της συνέβη η Lisa Russell, η οποία ξόδεψε όλες τις οικονομίες της νομίζοντας ότι πεθαίνει από καρκίνο, για να αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις στα παιδιά της και τελικά έμαθε ότι... θα ζήσει

Σε 10.815.197 άτομα ανέρχεται ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας


Σε 10.815.197 άτομα ανέρχεται ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας, όπως προκύπτει από την απογραφή πληθυσμού - κατοικιών 2011, που διενήργησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Σε κλάδο του ρήγματος της Βόρειας Ανατολίας το επίκεντρο του σεισμού της Λήμνου - Συνεχείς μετασεισμοί!


Το επίκεντρο της πρώτης σεισμικής δόνησης,  των 5,9 ρίχτερ, εντοπίστηκε σε δευτερεύοντα κλάδο του μεγάλου ρήγματος της βόρειας Ανατολίας...Όπως είπε στο ΑΜΠΕ ο καθηγητής σεισμολογίας, στο Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μανώλης Σκορδίλης,

Ξεκινούν από αύριο τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών στη Θεσσαλονίκη


Ξεκινούν από αύριο και πάλι τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών στη Θεσσαλονίκη. Οι λεωφορειούχοι μετά από συνάντηση που είχαν με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, αποφάσισαν, σε ένδειξη καλής θέλησης όπως αναφέρουν, να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις μέχρι την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Στοπ στις μεταφορές μαθητών


Χειρόφρενο στα τουριστικά λεωφορεία που μεταφέρουν 5.000 μαθητές στα περιφερειακά σχολεία της Θεσσαλονίκης τραβούν σήμερα οι ιδιοκτήτες τους.

 Του Φώτη Κουτσαμπάρη
fkoutsamparis@makthes.gr

Ανακοινώσεις της «Χρυσής Αυγής»

Παρέμβαση βουλευτών Χρυσής Αυγής στα κεντρικά της ΔΕΗ - ΒΙΝΤΕΟ
Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έκαναν παρέμβαση το πρωί στην ΔΕΗ για το χαράτσι αλλά και τους ακριβούς διακανονισμούς που εγκρίνει η ΔΕΗ στους πολίτες, την ίδια ώρα που... ξεχνάει να ζητήσει χρήματα από τα κόμματα που χρωστάνε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. 

Εφορμούν προς την εξουσία, εκβιαζόμενοι από τις Συνιστώσες


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η λογική λέει πως όταν ο ελληνικός λαός πληρώνει τους φόρους του για την Παιδεία δεν το κάνει για να φιλοξενούνται σε χώρους των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων οι τσάντες-μαϊμού και τα άλλα παράνομα είδη που οι παράνομοι μετανάστες μεταφέρουν σε σεντόνια και απλώνουν στα πεζοδρόμια – για τα οποία επίσης πληρώνει φόρους ο λαός.

Η λογική λέει επίσης πως τα σπίτια των νοικοκυραίων δεν είναι αχούρια γεμάτα άδεια μπουκάλια που… κάποτε (σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη) θα πάνε στην ανακύκλωση.

Η «Χρυσή Αυγή» για την συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ


Η απόλυτη υποταγή στην πολιτική της Μέρκελ επισφραγίζεται επίσημα με τη μετατροπή της χώρας μας σε οικονομικό προτεκτοράτο. Η Ελλάς χρειάζεται αληθινούς συμμάχους και όχι αρπακτικά που εποφθαλμιούν τον εθνικό μας πλούτο.

Τι πρέπει να κάνει ο ενοικιαστής για να μην πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ


Ως γνωστόν το τέλος ακινήτου, το γνωστό χαράτσι μέσω της ΔΕΗ πρέπει να πληρωθεί από τον ιδιοκτήτη. Ωστόσο ο...λογαριασμός     πάει στον ενοικιαστή και έτσι το υπουργείο με εγκύκλιό ξεκαθαρίζει τι πρέπει να κάνει ο πολίτης ώστε να μην πληρώσει.Το υπουργείο Οικονομικών δίνει οδηγίες στις εφορίες για το πως θα αντιμετωπισθεί το θέμα αυτό που έχει προκύψει, επειδή ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος με βάση τον οποίο είχαν αποσταλεί τα ειδοποιητήρια από τη ΔΕΗ για την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων εκδίδεται στο όνομα του ενοικιαστή και όχι του ιδιοκτήτη.