Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο: Αποκεφαλισμένο ψάρι τόσο φρέσκο που... κινείται!

Έχουμε δει φρέσκα ψάρια αλλά αυτό μάλλον ξεπερνά κάθε προηγούμενο...

 Το συγκεκριμένο βίντεο συγκλονίζει και από την μέρα που κυκλοφόρησε το έχουν κοινοποιήσει μέσω των κοινωνικών δικτύων χιλιάδες άνθρωποι.

Στο δρόμο για τη Νέα Αστική Πορεία


Του Δημήτρη Πανοζάχου
 Στη χώρα αναζητούμε τα τελευταία χρόνια τη διέξοδο από την οικονομική κρίση, που πρώτα απ’ όλα είναι πολιτική. Άλλωστε ιστορικά έχει καταγραφεί ότι οι οικονομικές επιλογές είναι πρώτα απ’ όλα πολιτικές επιλογές.

«Χρυσή Αυγή» Ανοιχτά συστημικό κόμμα ο Σύριζα - Με πρόταση της Χρυσής Αυγής θα στηθεί τρίτη κάλπη για Παπανδρέου


"Ο Σύριζα ως συστημικό κόμμα αθώωσε τον Παπανδρέου. Τώρα όμως είναι ευκαιρία να στοχοποιηθούν και να πάνε στη φυλακή όσοι ευθύνονται για την κατάντια της χώρας. Θα υπάρξει και τρίτη κάλπη για τον Παπανδρέου".

Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου οι μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου οι μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου το αργότερο θα έχουν μετακινηθεί σε άλλες θέσεις του Δημοσίου όλοι οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα διαβεβαίωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο και ενημέρωσε για την πορεία της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δημαιρεσίες στο δήμο Βόλβης

Εκλέχθηκε το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2013, στις τακτικές δημαιρεσίες, εξελέγησαν από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης, οι:

Τα Νομικά δεν διδάσκονται στη Βίλα Αμαλία – μόνο η ανακύκλωση!


Γράφει Σοφία Βούλτεψη
Όπως πάντα – σκόπιμα και για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους – στη χώρα διεξάγεται άλλη μια «συζήτηση της προηγούμενης ημέρας».

Δηλαδή μια συζήτηση περί πολιτικών ευθυνών που κάλλιστα θα μπορούσε να διεξαχθεί αν στο μεταξύ δεν είχε αποκαλυφθεί πως υπήρξε αλλοίωση της Λίστας Λαγκάρντ, δηλαδή νόθευση, δηλαδή ποινικό αδίκημα, οι ένοχοι διάπραξης του οποίου προέχει να αποκαλυφθούν.

Η αδιαφορία για την πάταξη της (εγκληματικής) φοροδιαφυγής, την ώρα που επιβάλλονται σκληρά μέτρα στον λαό, συνιστά πολιτικό αδίκημα, αλλά αυτό είναι άλλο και άλλο είναι η τέλεση συγκεκριμένου ποινικού

Στο Σκεπαστό αύριο η «Μέρα της Μπάμπως»


Αναβιώνει στο Σκεπαστό του δήμου Βόλβης ένα από τα πιο εντυπωσιακά έθιμα της ελληνικής λαογραφίας, στο οποίο κυριαρχούν οι γυναίκες

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013, στις 11.30 το πρωί, στο Σκεπαστό του δήμου Βόλβης, αρχίζει η Μέρα της Μπάμπως, υπό την οργανωτική αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού «Η Ανατολική Ρωμυλία».
Ανήμερα της Αγίας Δομινίκης αναβιώνει και στο Σκεπαστό, το έθιμο που έφεραν μαζί τους οι πρόσφυγες από την Ανατολική Ρωμυλία, με το οποίο τιμούν κατά κύριο λόγο την γυναίκα, η οποία ως μαμή, βοηθούσε να έρθει στον κόσμο η καινούργια ζωή. Δεύτερος στόχος της γιορτής ήταν για μια μόνο μέρα να ξεφύγουν οι γυναίκες από την έγνοια του σπιτιού και να γλεντήσουν χωρίς τους άντρες τους, γι αυτό και στη Γιορτή της Μπάμπως, έπαιρναν και παίρνουν μέρος μόνο οι παντρεμένες γυναίκες, αυτές που έγιναν ή πρόκειται να γίνουν μητέρες.

Γιγάντιο καλαμάρι κινηματογραφήθηκε σε βάθος 900 μέτρων


Επιστήμονες και ιαπωνικά και αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα ανακοίνωσαν σήμερα ότι κινηματογράφησαν για πρώτη φορά ένα γιγάντιο καλαμάρι σε βάθος 900 μέτρων στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ακαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο ορειβάτη


ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν μέχρι στιγμής έρευνες για τον εντοπισμό του 58χρονου ορειβάτη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στα Πιέρια Όρη. Ο 58χρονος, μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Κοζάνης, απομακρύνθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου στο χωριό Καταφύγι με κατεύθυνση προς το καταφύγιο της Αβδέλας.

Λήγει αύριο η παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας


Tελευταία ευκαιρία έχουν σήμερα και αύριο οι ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών για να πληρώσουν και να προμηθευτούν τα τέλη κυκλοφορίας.
Παράλληλα αύριο ενώ λήγει και η διορία για όσους επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους και να τα θέσουν σε ακινησία.

Ανακοινώσεις της «Χρυσής Αυγής»


Έπεσε η μάσκα του Σύριζα με την συγκάλυψη Παπανδρέου

Έπεσε η μάσκα του Σύριζα που με την συγκάλυψη Παπανδρέου απέδειξε πως αποτελεί κομμάτι του παλαιοκομματικού κατεστημένου. Η Χρυσή Αυγή επιμένει στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο και Παπανδρέου και καλεί τους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να υπογράψουν την κοινή πρόταση.