Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Νυμφόπετρα


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφόπετρας «Μέγας Αλέξανδρος» θα κόψει  την πρωτοχρονιάτικη πίτα  του Συλλόγου το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013, ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Νυμφόπετρας.

Νίκος Χουντής: «Η τρικομματική κυβέρνηση ξεπέρασε τον εαυτό της! Έκοψε μισθούς και συντάξεις περισσότερο από αυτό που η ίδια είχε προβλέψει στον προϋπολογισμό του 2012»!!!


     Η Κομισιόν σε απάντησή της, «καρφώνει» την ελληνική κυβέρνηση και τις επιλογές της

Η ελληνική κυβέρνηση, προχώρησε πέρα από τις προβλέψεις του προϋπολογισμού του 2012, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη μείωση μισθών και συντάξεων του δημοσίου τομέα, ακόμη κι από αυτήν που η ίδια είχε προβλέψει με τη συναίνεση της τρόικας, στον προϋπολογισμό!!!

Άμεση μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης στα 88 λεπτά το λίτρο ζητά η «Χρυσή Αυγή»


Στέρησαν μισό δισ. από τα κρατικά ταμεία, μόλυναν την ατμόσφαιρα και πάγωσαν τη χώρα. Άμεση μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης στα 0.88 ευρώ το λίτρο και άμεση παραίτηση των αποτυχημένων παραγόντων της συγκυβέρνησης που μας οδηγούν στην καταστροφή.

Τι κρύβεται ανάμεσα στις γραμμές αποφάσεων και διακηρύξεων (των εξουσιομανών)




Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Σε συνέχεια της σκόπιμης απόκρυψης (που αποτελεί προπαγανδιστική, οπότε και… λιβανιστική, πρακτική), μπορούμε να μάθουμε αν μπήκε κανείς στον κόπο να μελετήσει την πολυσέλιδη απόφαση – όπως αποκλήθηκε – της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 11 του περασμένου Δεκεμβρίου; 

Από όσο είδα και κατάλαβα, μάλλον όχι. 

Καταπληκτικό αν σκεφθούμε πως το κόμμα έρχεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις – και η χώρα που λέγεται Ελλάς φαντάζεται πως μπορεί να της συμβεί και αυτό. 

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής όχι μόνο για Βενιζέλο-Παπακωνσταντίνου, αλλά ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως συνένοχοι για τη συγκάλυψη της διαφθοράς
Σαμαράς και Κουβέλης καλύπτουν απόλυτα τις ποινικές ευθύνες του συνεταίρου τους στην εξουσία Βενιζέλου. Ο Σύριζα, ενώ το μεσημέρι αναφερόταν – ορθώς - στις ποινικές ευθύνες Παπανδρέου, το βράδυ πραγματοποίησε την πλέον θεαματική κυβίστηση. Εξαίρεσε τον πρωθυπουργό του μνημονίου και του ΔΝΤ από την πρότασή του για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.