Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Άθληση και ψυχαγωγία στη λίμνη Βόλβη

Κυριακάτικο πρωινό για όλη την οικογένεια στις όχθες της λίμνης με πολλές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες προσφέρει ο δήμος Βόλβης

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Βόλβης σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας – Βόλβης και την υποστήριξη του Γραφείου Περιβαλλοντικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, οργανώνει την εκδήλωση «Άθληση και Ψυχαγωγία στη λίμνη Βόλβης».

Από τις 10.00 το πρωί στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν δωρεάν κανόε-καγιάκ, windsurfing, ποδηλασία και τοξοβολία, αλλά και να διδαχθούν τα μυστικά της ορνιθοπαρατήρησης.
Παράλληλα, ποδηλάτες από την Ελλάδα και άλλες χώρες θα πραγματοποιήσουν διαδρομές γύρω από την περιοχή της λίμνης, ενώ θα γίνουν επιδείξεις windsurfing και από ξένους αθλητές.
Λεωφορείο πρόκειται να μεταφέρει δωρεάν τους επισκέπτες στον χώρο των δραστηριοτήτων, το οποίο θα αναχωρήσει στις 09.00 από την Ασπροβάλτα και με στάσεις σε Νέα Βρασνά (09.10) και Σταυρό (09.20), θα καταλήξει στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας.




Πληροφορίες στο τηλ.: 23970-21733