Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Σκόπια: Επεισόδια μπροστά και μέσα στη Βουλή


Η Βουλή της ΠΓΔΜ, με συνοπτικές διαδικασίες και με απόντες τους περισσότερους βουλευτές της αντιπολίτευσης, υιοθέτησε πριν από λίγο τον προϋπολογισμό της χώρας για το 2013.

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκο



ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Ο Γ.Γ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, το Πολιτικό Συμβούλιο και η Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής εύχεται Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες.

Φιλοσοφία. Τι απάντησε ο Δαλάι Λάμα, όταν τον ρώτησαν, τι τον εκπλήσσει περισσότερο στον κόσμο;


 Και η απάντησή του ήταν η εξής:
«Ο άνθρωπος, διότι θυσιάζει την υγεία του για να βγάλει λεφτά.  
 Και μετά θυσιάζει τα λεφτά του για να ανακτήσει την υγεία του.  
 Και είναι τόσο αγχωμένος για το μέλλον, που δεν απολαμβάνει το παρόν.  

Πήγε να μαζέψει τις ελιές του και δεν πίστευε στα μάτια του!


Έπαθε σοκ μόλις έφτασε στο χωράφι του! Όχι μόνο δε βρήκε καρπό στο ελαιόφυτό του, στην περιοχή Λούτρα στο Αβδού, ένας Λασιθιώτης, αλλά δε βρήκε ... ούτε τα δέντρα!

Πηγαίνουν στο Άγιο Όρος για να βρουν... στέγη και τροφή! Τι αποκαλύπτει μοναχός για την Ελλάδα της κρίσης


Όλο και περισσότερος κόσμος αναζητά καταφύγιο στα μοναστήρια του Αγίου Όρους  για να επιβιώσει, σύμφωνα με τον  μοναχό της Ιεράς μονής Αγίου Παύλου, Νικόδημο...Όπως είπε στο Αχελώος tv , αυτό είναι αποτέλεσμα της βαθύτατης κρίσης που πλήττει την Ελλάδα.

ΟΠΑΠ και Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η μεγάλη ντροπή


Γράφει η Σοφία Βούτλεψη
Ήταν μια συγκινητική, αλλά και άκρως αποκαλυπτική τελετή, που επανέφερε στην επιφάνεια μια από τις πιο βαριές παθογένειες στην πατρίδα μας – το πελατειακό σύστημα και την επιβολή του σε οτιδήποτε έρχεται σε οποιαδήποτε επαφή με το κράτος.

Στην εκδήλωση που οργανώθηκε στη Βουλή προκειμένου το κοινοβούλιο να τιμήσει τους Παραολυμπιονίκες του Λονδίνου, αυτούς τους ηρωικούς νέους και νέες που με γενναιότητα αγωνίστηκαν, με μοναδικό όπλο τη δύναμη του μυαλού, της ψυχής και του σώματος, χαρίζοντας στην Ελλάδα δώδεκα μετάλλια, πληροφορηθήκαμε ότι η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή είδε κι’ έπαθε για να εξασφαλίσει μια επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ.

Η «Χρυσή Αυγή» καταγγέλλει δολοφονική επίθεση σε μέλος της Χρυσής Αυγής από εγκληματική οργάνωση με έδρα το πανεπιστήμιο Βόλου

Συμμορία 50 αναρχικών με δολοφονικά σύνεργα επιτέθηκε σε 5 μέλη της Χρυσής Αυγής που κάθονταν σε καφετέρια δίπλα στο πανεπιστήμιο του Βόλου, το οποίο έχει μετατραπεί σε παρακρατική γιάφκα και ορμητήριο παρανομίας. Η ίδια εγκληματική οργάνωση, που είναι πασίγνωστη στις αρχές και δρα με την πολιτική κάλυψη του Σύριζα, το Σάββατο επιτέθηκε στο φορτηγό που μετέφερε τα τρόφιμα για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ


Από σήμερα ξεκινάει η καταβολή εφάπαξ και επιδόματος θέρμανσης


Ως τα τέλη Δεκεμβρίου τα πρώτα 1.100  εφάπαξ. Ποιοι παίρνουν τα πρώτα χρήματα για το επίδομα Θέρμανσης. Πως και πότε θα εξοφληθούν όλοι.Έστω και μετά από δυόμισι χρόνια περισσότεροι από χίλιοι συνταξιούχοι θα δουν επιτέλους το πολυπόθητο εφάπαξ που αν και κατά πολύ μειωμένο σε σχέση με εκείνο που είχαν υπολογίσει θα αρχίσει να μπαίνει σταδιακά από σήμερα.

"Η παλιά Αθήνα που χάσαμε": Με ένα όμορφο, ρομαντικό και νοσταλγικό βίντεο η Χρυσή Αυγή εύχεται καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες


Ένα όμορφο, ρομαντικό και νοσταλγικό βίντεο με εικόνες από την παλιά Αθήνα που χάσαμε. Την παλιά, ελληνική Αθήνα σε αντιδιαστολή με την σύγχρονη τερατούπολη της παρακμής, των λαθρομεταναστών και του εγκλήματος.