Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

«Αιώνιος φοιτητής» έμενε στην εστία 22 χρόνια!


Την ώρα που χιλιάδες φοιτητές σχηματίζουν «ουρά» για μία θέση στις εστίες όλης της χώρας, ένας φοιτητής διέμενε ανενόχλητος για 22 ολόκληρα χρόνια μέσα δωμάτιο της φοιτητικής εστίας του πανεπιστημίου Πατρών.


Γερμανία: Νεκρός ο 65χρονος που όλοι πίστευαν ότι κοιμόταν καθιστός στο μετρό


Ένας 65χρονος άνδρας, που όλοι αρχικά θεωρούσαν πως είχε αποκοιμηθεί στο κάθισμά του μέσα σε συρμό του υπογείου σιδηροδρόμου του Βερολίνου, διασχίζοντας έτσι πολλές φορές από άκρου εις άκρον τη γερμανική πρωτεύουσα, ήταν στην πραγματικότητα νεκρός, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.


Παρέμβαση εισαγγελέα για την έλλειψη φαρμάκων


Για το ζήτημα της έλλειψης φαρμάκων παρενέβη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντες ενώ την ίδια στιγμή μορφή χιονοστιβάδας προσλαμβάνουν οι προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των αποφάσεων του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με τις οποίες προβλέπεται η συνταγογράφηση των φαρμάκων,

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Άγιες μέρες σε δύσκολα χρόνια.
Κοιτάμε δίπλα μας τον άνθρωπο που έχει μεγαλύτερη ανάγκη.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συνεχίζουμε τον αγώνα για μια καλύτερη και
πιο δυνατή Ελλάδα.
Με τη σιγουριά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Κάθε καλό στον καθένα.

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης
Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής

«Χρυσή Αυγή» Μας πολεμούν όλοι ακόμη και για το κοινωνικό μας έργο


Ο δήμαρχος Πειραιά μήνυσε την Χρυσή Αυγή για τη διανομή τροφίμων στο κέντρο της πόλης. Στον Βόλο, αναρχικοί με την πολιτική κάλυψη του Σύριζα, επιτέθηκαν στο φορτηγό που μετέφερε τα τρόφιμα.

Σέρρες: Τον έδειραν για να του πάρουν τα ξύλα!


Εξιχνιάστηκε η ληστεία που έγινε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης σε βάρος 27χρονου στο Λιθότοπο Σερρών. Υστερα από έρευνα που έκαναν οι ασυνομικοί προέκυψε ότι οι δράστες της ληστείας είναι τέσσερις Έλληνες ηλικίας από 14 μέχρι 38 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Από τη Δευτέρα η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης


Αρχίζει από τη Δευτέρα η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης (0,28 ευρώ/λίτρο) στους δικαιούχους που έχουν καταθέσει τα σχετικά παραστατικά στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΚΕΠΥΟ.

Αβραμόπουλος προς Ερντογάν: Δεν πωλείται κανένα ελληνικό νησί


Σε αυστηρό τόνο απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί ελληνικής οικονομικής κρίσης και πωλήσεων ελληνικών νησιών.

Δύο νεκροί από το κύμα λεηλασιών στην Αργεντινή


Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή του στη Ροζάριο, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αργεντινής, καθώς εξαπλώνεται το κύμα λεηλασιών που έχει ξεσπάσει από την περασμένη Πέμπτη στη χώρα.

Πρόστιμα μαμούθ για όσους δεν μαζεύουν αποδείξεις - Τι φόρο θα πληρώσουν οι άνεργοι


Με μία τροπολογία που θα έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες αλλάζει το σύστημα με τις αποδείξεις σύμφωνα με όσα είπε ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης.

Καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τις καταθέσεις εξωτερικού


Ραβασάκια σε 22.000 φορολογούμενους που έχουν καταθέσεις  στο εξωτερικό στέλνει η εφορία προκειμένου να υποβάλουν συμπληρωματικές δηλώσεις. Πάνω απο 2 δισ. ευρώ αναμένεται να εισπράξει το υπουργείο Οικονομικών από τη φορολόγηση προσώπων και επιχειρήσεων που έβγαλαν στο εξωτερικό μεγάλα χρηματικά ποσά.

Δήλωση του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ιωάννη Λαγού


Διαψεύδω κατηγορηματικά τους γελοίους συκοφάντες της Χρυσής Αυγής και δηλώνω ότι ουδέποτε είπα τις φράσεις που μου αποδίδονται. Καλώ όλους όσους διαστρεβλώνουν την αλήθεια με σκοπό να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα, να αποδείξουν με στοιχεία όσα λένε, ειδάλως να σωπάσουν.