Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Στον εισαγγελέα όσοι έπαιρναν παράνομες συντάξεις


«Τις τελικές λίστες με τους συνταξιούχους που δεν έχουν υπογράψει, θα τις παραδώσω αυτοπροσώπως στον εισαγγελέα. Οι παράνομες συντάξεις θα επιστραφούν μέχρι το τελευταίο ευρώ», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. 

Στα χέρια των οικονομικων εισαγγελέων η «λίστα Λαγκάρντ»


Παρελήφθη από την αρμόδια Διεύθυνση Διεθνών Οικονομικών σχέσεων του υπουργείου Οικονομικών, η «λίστα Λαγκάρντ». Όπως, επίσης, έγινε γνωστό από το υπουργείο, τη λίστα απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας και αμέσως μετά την παραλαβή της διαβιβάστηκε στο γραφείο του οικονομικού εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Ανακαλείται νέα μπάλα πλυσίματος με ραδιενέργεια


Η ΓΓΚ συστήνει στους καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν να το επιστρέψουν στην προαναφερόμενη εταιρεία.

Καυγάς μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Δείτε το βίντεο


Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια επιβάτες μέσα σε λεωφορείο  του ΟΑΣΘ όταν ένα επιβάτης ζήτησε από αλλοδαπή κυρία να μιλά στο κινητό της χαμηλόφωνα. Η προτροπή του επιβάτη  χαρακτηρίστηκε από έτερο επιβάτη ως ρατσιστική.

Υπερψηφίστηκε το φορολογικό


Υπερψηφίστηκε και επί των άρθρων, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ η δεύτερη ανάγνωσή του στην Επιτροπή θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου.

Ευχές από τον ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη




Το μήνυμα των Χριστουγέννων ας αναγεννήσει την ελπίδα για την ελληνική κοινωνία που περνάει δύσκολες ώρες με την προσδοκία το 2013 να φέρει υγεία και δύναμη ώστε να διεκδικήσουμε καλύτερες μέρες για εμάς και την Ελλάδα μας.

Εορταστική διανομή τροφίμων στον Πειραιά από την "Χρυσή Αυγή"

Σάββατο 22/12 – 13.00, ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί μία ακόμη κοινωνική δράση αλληλεγγύης, αυτή τη φορά στο κέντρο του Πειραιά, στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου αύριο Σάββατο στις 1μμ.  Καλούνται όσοι συμπατριώτες μας επιθυμούν να προμηθευτούν τρόφιμα να προσέλθουν, κρατώντας την αστυνομική (και όχι την κομματική) τους ταυτότητά. Προτεραιότητα θα δοθεί σε πολυτέκνους, απόρους και ανέργους.

Θεσσαλονίκη: Βαρύτατες ποινές για τα κλεμμένα αρχαία που είχαν παρουσιαστεί στον Παπανδρέου


Βαρύτατες ποινές επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε τέσσερις αρχαιοκάπηλους, στην κατοχή των οποίων είχε βρεθεί θησαυρός, ανεκτίμητης αξίας, της αρχαίας Μακεδονίας.

H ΣΚΑΛΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ…



%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B7
H «σκαλωσιά», που στήθηκε στη πλατεία Συντάγματος από τον Γιώργο Καμίνη και η οποία
υποτίθεται πως είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας δεν είναι απλά και μόνο μία
απαράδεκτα εικαστικά κατασκευή.

Γιορτές αλληλεγγύης στο δήμο Βόλβης


Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά στο δήμο Βόλβης αποκτούν φέτος άλλη διάσταση με φιλανθρωπικές εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης


Βράβευση επιτυχόντων μαθητών


Ο δήμος Βόλβης βραβεύει σε ειδική τελετή τους μαθητές των λυκείων του
που εισήχθησαν στην ανώτατη εκπαίδευση

Κάλαντα στο Δημαρχείο


 Άρωμα Χριστουγέννων από μαθητές σήμερα στο δήμο Βόλβης, με εορταστικές εκδηλώσεις σε όλα τα σχολεία και κάλαντα στο Δημαρχείο


Ευχές από την Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης

Δεν πάθαμε κρίση αμνησίας. Απλώς κάνουμε ότι δεν ακούμε!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Στο ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν ότι το κόμμα έπεσε μαζί με την Ελλάδα και θα ανέβει μαζί με την Ελλάδα.

Είναι μια πολιτική εκτίμηση που έχουν δικαίωμα να κάνουν και την οποία μπορεί να συμμεριστεί κανείς – υπό την έννοια ότι θα επιστρέψουν στο κόμμα όλοι εκείνοι που «φώλιασαν» στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή στον επόμενο «λεφτά υπάρχουν».

Αλλά για να ξανασηκωθεί η Ελλάδα, πρέπει να πετύχει η παρούσα κυβέρνηση, στην οποία μετέχει.

Κοσμοσυρροή στο μνημείο Τσιτσέν Ιτζά των Μάγια


Χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να συρρεύσουν σήμερα στο Τσιτσέν Ιτζά, ένας από τους πλέον αντιπροσωπευτικούς αρχαιολογικούς χώρους των Μάγια, στο νοτιοανατολικό Μεξικό, εν όψει της αρχής της νέας εποχής του ημερολογίου των Μάγια.


Εκλεψαν υπολογιστές και συσκευές από το ΑΠΘ


ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές έκλεψαν άγνωστοι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η συντέλεια του κόσμου... αναβάλλεται


Για σήμερα, 21η Δεκεμβρίου 2012, ο καιρός στα κεντρικά, δυτικά, ανατολικά, βόρεια και νότια προβλέπεται... κατακλυσμιαίος. Η γη ενδεχομένως να συγκρουστεί με κάποιον αστεροειδή ή να ανεβάσει θερμοκρασία λόγω αυξημένης ηλιακής δραστηριότητας, ή να έρθει τούμπα «εξαιτίας» μια αναστροφής της πολικότητας του μαγνητικού της πεδίου, ή να γίνει βορά κάποιας μαύρης τρύπας του διαστήματος, ή όλα τα παραπάνω μαζί και «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».

Νέα συσκευή θα προβλέπει το σεισμό στην Ελλάδα;


Θεσσαλονίκη: Το κινητό ήταν... μαϊμού


Θύμα απάτης έπεσε το πρωί της Πέμπτης ένας 63χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αποφάσισε να αγοράσει ένα κινητό τηλέφωνο από έναν 21χρονο. Όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για ένα πιστό ομοίωμα κινητού τηλεφώνου, που δεν λειτουργούσε. Για καλή του τύχη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον νεαρό, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ξεκίνησε ο καθαρισμός της Θεσσαλονίκης από τα σκουπίδια ενόψει Χριστουγέννων


Αγώνα δρόμου ξεκίνησαν από το πρωί οι υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης σε μία προσπάθεια να καθαρίσουν οι δρόμοι από τους τόνους των σκουπιδιών πριν από τα Χριστούγεννα.

Επιστρέφονται από σήμερα πινακίδες και άδειες οδήγησης


Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαου Δένδια, επιστρέφονται από σήμερα (21.12.2012) οι άδειες οδήγησης, καθώς οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δημοσκόπηση: Στάσιμος αλλά πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ - Χαμηλές συσπειρώσεις των κομμάτων - Μόνο η Χρυσή Αυγή εμφανίζει δυναμική

Μεγάλη δημοσκόπηση Newsit: Στάσιμος αλλά πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ - Χαμηλές συσπειρώσεις των κομμάτων - Μόνο η Χρυσή Αυγή εμφανίζει δυναμική

 

- Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 10,2%
- Κοντά στα δυο μεγάλα κόμματα το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου
- Ανύπαρκτο το ΠΑΣΟΚ στο λεκανοπέδιο
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ NEWSIT
Εντυπωσιακά σε πολιτικό επίπεδο είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Alco για το Newsit καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν δείχνει να καρπώνεται την λαϊκή αγανάκτηση για τα νεα επώδυνα μέτρα που έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται.

50% μειώνονται οι θέσεις στα υπουργεία! Τι θα γίνει με τους υπαλλήλους


“Κούρεμα” και μάλιστα γενναίο αναμένεται στις γενικές διευθύνσεις και τα τμήματα των υπουργείων με στόχο να μειωθεί το προσωπικό. Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό θα βρεθούν και οι 25.000 υπάλληλοι που θα πρέπει να βγουν στην διαθεσιμότητα.