Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Παρέμβαση Λυκουρέντζου για τη θεραπεία του μικρού Δημήτρη στη Γαλλία


Τις διαδικασίες για την έναρξη θεραπείας του μικρού Δημήτρη Λοτσάρη στη Γαλλία δρομολογεί, με παρέμβασή του, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Μετά τα Φώτα, θα μας... αλλάξουν τα φώτα στις απεργίες στα μέσα σταθερής τροχιάς


Tην αναστολή των κινητοποιήσεων, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν αμέσως μετά τη σημερινή 24ωρη απεργία, αποφάσισε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων κίνησης της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.


Συνάντηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με εργαζόμενους στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης



Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου και Ευαγγελία Αμμανατίδου συναντήθηκαν σήμερα στη Βουλή με εκπροσώπους των εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε., στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το επικείμενο ξεπούλημα της ΕΒΖ Α.Ε.

«Χρυσή Αυγή» Κομματοκρατία και συγκάλυψη φορολογικών αδικημάτων οι στόχοι της συγκυβέρνησης


Κομματοκρατία και συγκάλυψη φορολογικών αδικημάτων οι στόχοι της Όσες αλλαγές σε φορολογικές υπηρεσίες προωθεί η κυβέρνηση οδηγούν σε ενίσχυση της κομματοκρατίας και σε συγκάλυψη αδικημάτων. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι καθαρά χέρια και νέους σκληρούς ελεγκτικούς μηχανισμούς σε κάθε επίπεδο για την οριστική πάταξη της διαφθοράς και την παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν καταληστεύσει τα δημόσια ταμεία.

Σαμαράς: Το 50% του μισθού τους όσοι υποβάλλουν αίτηση για σύνταξη


Διευρυμένης σύσκεψης στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προήδρευσε σήμερα το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς, μετά το τέλος της οποίας δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, σημειώνοντας επίσης ότι «από τη χρηστή διαχείριση» έχουν καταστεί δυνατές μερικές έκτακτες παροχές, μεταξύ των οποίων η καταβολή του 50% του μισθού τους σε όσους υποβάλλουν αίτηση για σύνταξη και εωσότου αυτή ληφθεί κανονικά.

Aνέβηκαν κρυφά και πήδηξαν από το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης!


Θέτοντας σε εφαρμογή ένα σχέδιο "επικίνδυνων αποστολών" μια ομάδα Ρώσων κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή του κτηρίου στην οποία βρίσκεται ένας γερανός.



Όχι δικαστών στην ίδρυση Φορολογικών Δικαστηρίων που ζητά ο Στουρνάρας


Για την ίδρυση φορολογικών δικαστηρίων, που σχεδιάζει ο υπουργός Οικονομικών, Ι. Στουρνάρα  απαιτείται αναθεώρηση του Συντάγματος, αναφέρει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, σε ανακοίνωσή της.

Η Βίλα Αμαλίας - Ένα κτίριο γεμάτο Ιστορία!


Ο αείμνηστος σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, ο καθηγητής Χρήστος Γιανναράς, ο συγγραφέας Οδυσσέας Χατζόπουλος και πολλοί άλλοι πέρασαν από τη μετέπειτα…βίλα Αμμαλία?

Η "Δράση" για την κοροϊδία με τους υπαλλήλους της Βουλής


Η ανακοίνωση ότι το μισθολογικό καθεστώς των υπαλλήλων της Βουλής εξομοιώνεται με των υπολοίπων υπαλλήλων, ενώ στην πραγματικότητα εξομοιώνεται με το καθεστώς των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών είναι θρασύτατη προσπάθεια της κυβέρνησης να κοροϊδέψει κατάμουτρα όλους τους Έλληνες.

Eυτραφείς κυρίες έβγαλαν τα ρούχα τους για χάρη της τέχνης !


Oι συγκεκριμένες κυρίες που έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός φαίνεται να χαίρονται « τα πάχη τους και τα κάλλη τους»... καθώς δε διστάζουν να ποζάρουν εντελώς γυμνές!

Νίκος Χουντής: «Επιμένουν ακόμα ότι καλώς δεν κατατέθηκε αίτηση για χρηματοδότηση της Χίου;»


La Gomera … όπως Χίος

Από το γραφείο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή δόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Επειδή κάποιοι εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι, θα ήταν μάταιη η κατάθεση αιτήματος δωρεάν χρηματοδότησης της Χίου, για τις τεράστιες ζημιές που υπέστη στις υποδομές της, και επειδή ταυτόχρονα μιλούν σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ για “μικροκομματική σκοπιμότητα”,

Ηλεκτρονικά θα ενημερώνονται οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος


Από την ερχόμενη Δευτέρα, οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ  θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω του διαδικτύου  για το πότε θεμελιώνεται το συνταξιοδοτικό  τους δικαίωμα.Στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, www.ika.gr, από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, το ηλεκτρονικό εργαλείο “Οδηγός Θεμελίωσης Συνταξιοδοτικού Δικαιώματος” θα είναι ενημερωμένο με τις νέες συνταξιοδοτικές διατάξεις του ν. 4093/2012.

Έφερνε χασίς από την Αλβανία με λεωφορείο


«Φορτωμένος»  με ένα σάκο γεμάτο ναρκωτικά ήταν ένας 29χρονος Αλβανός που επέβαινε σε λεωφορείο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα – Θεσσαλονίκη, αλλά όταν είδε αστυνομικούς να το σταματούν για έλεγχο τον… παράτησε και γύρισε τρέχοντας στην πατρίδα του!

Βρούτσης: Αποπληρώνονται 40.000 εφάπαξ μέσα στο 2013


Ως «εθνικό στόχο» χαρακτήρισε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, την αποπληρωμή 40.000 ληξιπρόθεσμων εφάπαξ στους δικαιούχους και την απορρόφηση εντός του 2013 του ποσού των 1,2 δισ. ευρώ που έχει διασφαλιστεί με τη δανειακή σύμβαση. Μετά τη σημερινή του συνάντηση με το προεδρείο της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, πρόσθεσε ότι ζήτησε για τον σκοπό αυτόν τη συνδρομή και της ΑΔΕΔΥ.

Εξομοιώνονται οι μισθοί σε Βουλή - ΥΠΟΙΚ


Με τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή αμέσως μετά τις γιορτές και θα ενταχθεί στο φορολογικό νομοσχέδιο, θα ρυθμιστεί το μισθολογική στάτους των υπαλλήλων της Βουλής, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Μέχρι και -48 βαθμούς το θερμόμετρο στη Ρωσία


45 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους στη Ρωσία από το κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα. Και όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά τις επόμενες θα γίνει... ακόμα χειρότερο!

Αντώνης Σαμαράς: «Δε συζητήσαμε για απολύσεις, αλλά για αξιολόγηση»


Την προώθηση των μεταρρυθμίσεων στο δημόσιο, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικό και να εξυπηρετεί καλύτερα τον πολίτη, αλλά και τα ζητήματα της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας στο δημόσιο, εξετάστηκαν στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τη συμμετοχή υπουργών και κυβερνητικών αξιωματούχων.

Χατζηδάκης: Ξεμπλοκάρουν 456 εκατ. ευρώ για τις ΜμΕ


Την απεμπλοκή κονδυλίων 456 εκατ. ευρώ που θα διατεθούν για τη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.

Είστε έτοιμοι για το τέλος του κόσμου;


21/12/2012, ώρα 12:00 έρχεται το τέλος του κόσμου. Το έχουν προβλέψει οι Μάγιας, λένε κάποιοι. Άλλοι πάλι, γελάνε και πιστεύουν ότι οι Μάγιας άλλο ήθελαν να πουν.

«Χρυσή Αυγή» Μας πολεμούν όλα τα κόμματα της βουλής και οι Ευρωπαίοι επίτροποι


ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ευρωπαίοι επίτροποι πολεμούν με κάθε μέσο την Χρυσή Αυγή και αρνούνται να σεβαστούν το πολίτευμα και την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Έχουν την απόλυτη ευθύνη για τη διάλυση της χώρας και τη μετατροπή της σε άντρο λαθρομεταναστών.

Είναι και το σκοπιανό πρόβλημα του μνημονίου;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ότι δεν ελέγχει τις συνιστώσες του και όσα αυτές λένε για τα εθνικά θέματα– πώς θα μπορούσε άλλωστε; 

Το πρόβλημα είναι πως σε κεντρικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτά τα θέματα, τα βλέπει ως άνευ σημασίας ιδεοληψίες και απλώς, υπό την πίεση των υψηλών ποσοστών που απέκτησε ευκαιριακά, αποφάσισε, για τα μάτια του κόσμου, να υιοθετήσει, σε λεκτικό «προγραμματικό» επίπεδο, την επίσημη θέση της Ελλάδας επί του θέματος της ονομασίας της Μακεδονίας. 

Το ετήσιο εορταστικό ραντεβού του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας την Κυριακή


Το ετήσιο εορταστικό ραντεβού του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας με τους λιλιπούτειους χορευτές του έχει οριστεί για την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 7 το βράδυ.

Εισβολή αστυνομικών στη “Βίλα Αμαλία”


Δεκάδες αστυνομικοί  παρουσία εισαγγελέα εισέβαλαν στη γνωστή “Βίλα Αμαλία” που βρίσκεται για χρόνια υπό κατάληψη, η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί

Αχαϊα: Κοίταξε στο αυτοκίνητο και βρήκε τον πατέρα του νεκρό - Ακόμα μία αυτοκτονία!


Ένα 24ωρο μετά την εξαφάνισή του, ο 55χρονος βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού μέσα στο αυτοκίνητο  του - Όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία...

Αμερικανίδα η Μις Υφήλιος 2012!


Η Αμερικανίδα Ολίβια Κούλπο, 20 ετών, εξελέγη χθες Μις Υφήλιος 2012, στο Λας Βέγκας, κερδίζοντας για τη χώρα της, για πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια, τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου.