Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ Επτά αιτήματα από 90 συλλόγους


Επτά προϋποθέσεις για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των πρώην στρατοπέδων της δυτικής Θεσσαλονίκης και την απόδοσή τους στις τοπικές κοινωνίες υποδεικνύουν σύλλογοι και φορείς της περιοχής, οι οποίοι συγκρότησαν συντονιστική επιτροπή, που θα αγωνιστεί για την παραχώρηση των εκτάσεων στους δήμους.

 Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Νέα ταλαιπωρία για τους πολίτες με 48ωρη απεργία στα φαρμακεία


Με κινητοποιήσεις στο χώρο της Υγείας, που αναμένεται να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στους πολίτες εν γένει, αλλά και ειδικότερα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, ξεκινά η εβδομάδα.

Χρυσή Αυγή: Διαψεύδουμε Στρατούλη


Για πολιτικάντηδες της Αριστεράς που υποθάλπουν τη βία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή  διαψεύδοντας ότι μέλη του κόμματος επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη 

Στην επαναφορά της βάσης του "10" προσανατολίζεται το υπ. Παιδείας


Η επαναφορά του πλαφόν της βάσης του δέκα, βρίσκεται στους προσανατολισμούς του Υπουργείου Παιδείας, όπως δήλωσε ο υπουργός Κ. Αρβανιτόπουλος, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο


Έτοιμος από το απόγευμα του Σαββάτου είναι ο φράκτης στον Έβρο. Οι εργασίες κατασκευής του φράχτη, που σκοπό έχει να αποτρέψει την είσοδο μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα,  ολοκληρώθηκαν αργά χθες το απόγευμα.  Πλέον απομένει η διαδικασία παραλαβής του έργου από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Στον τόπο της τραγωδίας στο Κονέκτικατ θα μεταβεί ο Ομπάμα


Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, θα επισκεφθεί την Κυριακή το βράδυ τη μικρή πόλη Νιουτάουν στην πολιτεία του Κονέκτικατ, όπου την Παρασκευή ένας δράστης σκότωσε 20 μικρά παιδιά και έξι ενήλικες σε ένα δημοτικό σχολείο, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Λευκός Οίκος.