Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Δύο Κυριακές ανοιχτά τα καταστήματα με ελπίδα το ρευστό


Τα εμπορικά καταστήματα  θα λειτουργήσουν εφέτος δύο Κυριακές κατά την  εορταστική   περίοδο, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθ. Σκορδάς.Ο υφυπουργός είπε πως προωθείται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων εκτός από την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Αυτοκτόνησε ο διευθυντής παραγωγής της "Δωδώνης"


Σοκ έχει προκαλέσει στα Γιάννενα η είδηση του θανάτου του διευθυντή παραγωγής της Δωδώνης ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του καθώς νωρίτερα είχε καταναλώσει ποσότητα φυτοφαρμάκων.

Zoυν σε υπόνομο εδώ και 22 χρόνια!


Ο Μιγκέλ Ρεστρέπο και η σύζυγός του Μαρία Γκαρσία από την Κολομβία, καλοσωρίζουν τον φωτογράφο του Reuters στο σπιτικό τους, τον υπόνομο στον οποίο έχουν επιλέξει να μένουν εδώ και 22 χρόνια μαζί με τον αγαπημένο σκύλο τους τον Μπλάκι.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε στο Σαμαρά ο σκληρός Βαυαρός


Στο Μόναχο έφτασε ο πρωθυπουργός και αυτήν την ώρα βρίσκεται στη συνάντηση με τον Βαυαρό ομόλογό του Χορστ Ζεεχόφερ ο οποίος τηρεί ιδιαίτερα σκληρή στάση απέναντι στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέα διαγραφή χρέους»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ Μ. ΧΑΙΖΕ
Την άποψη πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέα διαγραφή χρέους, διότι η δανειοδότησή της είναι προς το παρόν επαρκής και χάρη σε αυτή, το χρέος της είναι βιώσιμο τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια, εκφράζει ο γνωστός Γερμανός οικονομολόγος και επικεφαλής των συμβούλων του ομίλου ασφαλειών «Allianz», Μίχαελ Χάιζε, σε συνέντευξή του στο νέο τεύχος του αυστριακού οικονομικού περιοδικού «Φορμάτ».

«Χρυσή Αυγή» Για τις δολοφονίες και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων δεν ενδιαφέρεται κανένας ευρωπαίος επίτροπος;


Η ελληνική κοινωνία ασφυκτιά από την εγκληματική δράση συμμοριών αλλοδαπών, από αλβανούς και γεωργιανούς ληστές με καλάσνικοφ, από αφγανούς που δολοφονούν εν ψυχρώ με μαχαίρια και το κράτος τους αφήνει ελεύθερους.

Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ διαψεύδει δημοσιεύματα για τις νέες προτάσεις Νίμιτς


Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ διέψευσε χθεσινό δημοσίευμα περιοδικού των Σκοπίων περί του περιεχόμενου των τελευταίων ιδεών του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας, Μάθιου Νίμιτς.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η ελληνική Wikipedia έγινε 10 ετών


Η Βικιπαίδεια, η online, ελεύθερα προσβάσιμη εγκυκλοπαίδεια Wikipedia στην ελληνική γλώσσα, κλείνει τα δέκα χρόνια της αυτόν τον Δεκέμβριο.

Επιμέλεια: Κώστας Σιαμέλης

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εισαγγελείς


Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους μέχρι 19 Ιανουαρίου 2013, σε ηπιότερη όμως μορφή, αποφάσισαν σήμερα τα μέλη της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, κατά την τακτική Γενική Συνέλευσή τους ακολουθώντας τη χθεσινή, ίδια απόφαση, της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Προσπάθησαν να αποδράσουν από τις φυλακές Δομοκού


Ερωτήματα για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, δημιουργεί η μεταμεσονύκτια απόπειρα απόδρασης δύο Αλβανών κακοποιών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τουLamiaReport,  δυο κρατούμενοι προσπάθησαν να αποδράσουν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και μάλιστα την ώρα που επικρατούσε κακοκαιρία. Έβρεχε καταρρακτωδώς.

Τέλος του κόσμου: Κατασκεύασε την «κιβωτό του Νώε» για να... σωθεί!

Τέλος του κόσμου: Κατασκεύασε την «κιβωτό του Νώε» για να... σωθεί!
Δεν έχει προηγούμενο η υστερία έχει καταβάλει ανθρώπους από όλα τα μέρη της γης για το... τέλος του κόσμου, που όπως λέγεται έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου.

Στο Μόναχο σήμερα ο πρωθυπουργός


Στο Μόναχο σήμερα ο πρωθυπουργόςΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΣΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛ ΤΗΣ Ε.Ε
Αναχώρησε για το Μόναχο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, Χορστ Ζεεχόφερ.

«Χρυσή Αυγή» Tα κομματικά παράσιτα διευθύνουν το Δημόσιο


Οι αποτυχημένοι πολιτευτές, οι άεργοι και ανεπάγγελτοι κομματάρχες βρήκαν το φως τους και πιάσανε πάλι όλα τα υψηλά πόστα. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης πετάνε ξερό ψωμί στον λαό που τσακίζεται από την ανεργία και κρατούν το παντεσπάνι για τα "δικά τους παιδιά", τα κομματικά παράσιτα της ελληνικής κοινωνίας.

Με αλυσίδες για τα χιονοδρομικά της Μακεδονίας


Με αλυσίδες για τα χιονοδρομικά της Μακεδονίας

ΜΕΤ'ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΚΙΝΗΣΗ
Απαραίτητες είναι αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματα που θα κινηθούν προς τα χιονοδρομικά κέντρα Βόρρα, Βιτσίου και Βασιλίτσας, της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, καθώς και προς το Νεστόριο, εξαιτίας των χιονοπτώσεων
.

Πρώτη στον κόσμο η Εθνική Νεανίδων στο πόλο


Πρώτη στον κόσμο η Εθνική Νεανίδων στο πόλοΧΡΥΣΕΣ «ΓΟΡΓΟΝΕΣ»
Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοφσφαίρισης στο Περθ της Αυστραλίας κέρδισε η εθνική μας ομάδα των Νεανίδων, η οποία επικράτησε με σκορ 9-5 της Ουγγαρίας στον τελικό και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Όταν το φωτοχημικό νέφος έπνιξε το Λονδίνο


Ήταν 5 Δεκεμβρίου του 1952 όταν ένα παχύ στρώμα νέφους σε απόχρωση του κίτρινου παρέλυσε το Λονδίνο και στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 4.000 ανθρώπους σε
διάστημα πέντε ημερών.

Θεσσαλονίκη: «Μπλόκο» στο έργο της Νέας Παραλίας


ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΒΑΤΑΛΗ
Αποφασισμένοι να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να μπλοκάρουν το έργο της ανάπλασης της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης είναι περίπου 200 κάτοικοι της περιοχής γύρω από το «Μακεδονία Πάλας». Αιτία ο περίφημος λόφος που ήδη έχει «ανεγερθεί» δίπλα από το ξενοδοχείο, ο οποίος, όπως λένε, παρεμποδίζει τη θέα προς τη θάλασσα, δημιουργεί περιβαλλοντικές επιπτώσεις (εγκλωβισμός καυσαερίων, αύξηση της ηχορρύπανσης), ενώ μειώνει και την εμπορική αξία των διαμερισμάτων τους.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο


Το απανθρακωμένο πτώμα ενός άνδρα, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε χθες στην Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου.

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα χωρίς τραυματίες

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα (06.25) σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, επί της οδού Μαργαροπούλου 22 (πίσω από τον σιδηροδρομικό σταθμό), χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσει κανείς.

Θεσσαλονίκη: Τραγικός θάνατος για 18χρονη - Την παρέσυραν τρία αυτοκίνητα!


Θύμα τροχαίου  έπεσε το βράδυ του Σαββάτου μια 18χρονη που επιχείρησε να διασχίσει διάβαση πεζών.... Όπως γράφει το thesstoday.gr η ώρα ήταν 22:15, όταν η18χρονη επιχείρησε να περάσει από διάβαση στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και 26ης Οκτωβρίου.

Έρχεται κακοκαιρία - Δείτε ποιες περιοχές θα πλήξει


Η Θερμοκρασία πέφτει σταδιακά κι έρχονται χιόνια, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση  .

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Αποζημίωσαν τον Σημίτη ως θύμα... τρομοκρατίας!


Αποζημιώσεις ύψους 25.000 ευρώ για τρομοκρατικές επιθέσεις στο γραφείο του φέρεται να εισέπραξε ο Κώστας Σημίτης...
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με δημοσίευμα, έλαβε από το Δημόσιο 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτό είναι το τελικό φορολογικό - Χαμένοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρήσεις και όσοι έχουν εισοδήματα από ακίνητα - Πόσα θα πληρώσετε


- Στα χέρια της τρόικας βρίσκεται το τελικό φορολογικό νομοσχέδιο- Ποιοι είναι οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι
- Στα 500 ευρώ το πολυτεκνικό επίδομα
- Απαλλάσσονται από το Τέλος Επιτηδεύματος οι   οι εργαζόμενοι   με μπλοκάκι
- Στουρνάρας: "Ανησυχώ αν θα το δεχτεί η τρόικα ή θα καθυστερήσει η δόση"

Μητσοτάκης: Η μοίρα επεφύλασσε άσχημο τέλος στη Μαρία Μπέκετ


Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, επικεφαλής ενός πυκνού εκκλησιάσματος, που συγκροτούσαν πρώην υπουργοί, πρώην πρέσβεις, και πλήθος εκπροσώπων της αθηναϊκής κοινωνίας, διανοούμενοι, επιχειρηματίες, πολιτικοί, καλλιτέχνες, καθηγητές, αλλά και εκπρόσωποι από πολλές χώρες του εξωτερικού, τίμησαν τη μνήμη της Μαρίας Μπέκετ, σε επιμνημόσυνη δέηση που εψάλη στον ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβή, στην Πλάκα.