Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Διάγνωση καρκίνου μέσω της αναπνοής;


Ο καρκινικός ιστός έχει διαφορετικό μεταβολισμό σε σχέση με τα υγιή κύτταρα, με αποτέλεσμα να παράγει ορισμένες πτητικές οργανικές ουσίες, οι οποίες είναι δυνατό να ανιχνευθούν στην αναπνοή των καρκινοπαθών.

Φταίει ο διαβήτης που δεν ακούμε;


Ο διαβήτης έχει ήδη αποδειχθεί ότι αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης νεφρικών και καρδιαγγειακών προβλημάτων, νευρικής βλάβης και απώλειας της όρασης, αλλά τώρα μια ιαπωνική μελέτη έρχεται να διαπιστώσει ότι οι πάσχοντες από τη νόσο διατρέχουν διπλάσιο κίνδυνο σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό να υποστούν και εξασθένηση της ακοής.

Βαριές κατηγορίες για τον 26χρονο που συμμετείχε στη ληστεία της Ν. Ερυθραίας


Εντάλματα σύλληψης κατά των δραστών της συμπλοκής με αστυνομικούς και της καταδίωξης στα βόρεια προάστια χθες, θα εκδώσει άμεσα ο ανακριτής.

Χιόνια στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Επιδεινώνεται από σήμερα ο καιρός σε όλη την Ελλάδα, καθώς στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ οι ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν σχεδόν όλη τη χώρα από το βράδυ του Σαββάτου. 


Αναλυτικά η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Πώς να ΜΗΝ πέσετε θύμα απάτης!


Συμβουλές για την αποφυγή... των επιτηδειων, που βάζουν στόχο κυρίως   ηλικιωμένους,  εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.Επιτήδειοι προσεγγίζουν άτομα κυρίως τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά.

''Δεν δεχόμαστε το όνομα Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας''


Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών διέψευσε δημοσιεύματα σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας αλλά και έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων των  Σκοπίων  με την Ευρωπαική Ένωση.

«Χρυσή Αυγή» Άφησαν ελεύθερο τον αφγανό δολοφόνο του Θανάση Λαζανά


Ο αδίστακτος αφγανός δολοφόνος του Θανάση Λαζανά αφέθηκε κατ΄ουσία ελεύθερος και η απόφαση αυτή συνιστά πρωτοφανές έγκλημα. Να παραιτηθεί άμεσα και να διωχθεί ποινικά η θλιβερή ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Κερδισμένοι και χαμένοι από το νέο φορολογικό σύστημα


H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Κερδισμένοι και χαμένοι από το νέο φορολογικό σύστημα

Καβάλα: Νεκρά τρία ανήλικα παιδιά από μεγάλη πυρκαγιά σε σπίτι


Τραγικό τέλος για τρία ανήλικα παιδιά στη Μεσορόπη Καβάλας. Τα παιδιά, 5,7 και 15 ετών εντοπίστηκαν νεκρά εντός σπιτιού, μετά από μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.Στο σπίτι διέμεναν συνολικά δέκα άτομα, οι γονείς τους, άλλα τρία αδερφάκια και οι παππούδες τους.

Έκκληση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για συγκέντρωση τροφίμων


Το Περιφερειακό Τμήμα Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για ακόμη μία φορά εφαρμόζει το Πρόγραμμα «Κοινωνική Αλληλεγγύη» για την περίοδο των Χριστουγέννων συγκεντρώνοντας τρόφιμα τα οποία και θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, μοναχικά άτομα, ηλικιωμένους και πολύτεκνες οικογένειες αλλά και για οποιονδήποτε έχει ανάγκη.

Δάκρυα για το Μνημόνιο


Δάκρυα για το ΜνημόνιοΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ
Εντονα φορτισμένος ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας ξέσπασε σε λυγμούς εξηγώντας, από το βήμα του συνεδρίου της Παγκύπριας Εργατικής Ομοσπονδίας, το δίλημμα της υπαγωγής ή όχι στο μνημόνιο.

Κόπηκαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί με τη φάρσα στη νοσοκόμα της Kέιτ


Οι δύο παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού 2Day FM του Σίδνεϊ, οι οποίοι τηλεφώνησαν την Τρίτη στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν η δούκισσα του Κέμπριτζ προσποιούμενοι ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος, θα παραμείνουν εκτός αέρα "μέχρι νεωτέρας," μετά το θάνατο υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες της νοσοκόμας η οποία είχε απαντήσει στο τηλεφώνημα-φάρσα που έκαναν.

Ιδιωτική εταιρεία ετοιμάζει ταξίδια στο διάστημα


Η ιδιωτική εταιρεία Golden Spike η οποία αποτελείται από πρώην στελέχη της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και   Διαστήματος     (NASA) έχει θέσει ως στόχο να στείλει δύο άτομα στο διάστημα έως το τέλος της δεκαετίας, σύμφωνα με το BBC.