Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Νέα μεταβολή του καιρού από την Τετάρτη


Νέα μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με βροχές, καταιγίδες στα θαλασσιά και παραθαλάσσια τμήματα και χιονιά στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα αρχικά στη δυτική Ελλάδα και το βράδυ στο ανατολικό Αιγαίο. Θυελλώδεις νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επιταχύνονται οι ρυθμοί για την καταβολή του εφάπαξ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ - ΒΡΟΥΤΣΗ

«Γίνονται συντονισμένες και διαρκείς προσπάθειες για τον αρτιότερο τρόπο οργάνωσης των ασφαλιστικών Ταμείων που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους δικαιούχους», δήλωσε μετά την αποψινή συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης.

Κινητό εξερράγη και προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα σε 11χρονο


Ένα 11χρονο αγόρι από το Κόβεντρι της Βρετανίας υπέστη σοβαρά εγκαύματα στα πόδια του, όταν το Blackberry κινητό του αδερφού του εξερράγη και το κρεβάτι του τυλίχτηκε στις φλόγες, θέτοντας σε κίνδυνο όλη την οικογένεια

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το φορολογικό

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το φορολογικό

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
Η κυβέρνηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες, τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, μετά τη συνάντηση που είχαν στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Χρύσανθο Λαζαρίδη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εταιρία αναζητά στελέχη Μηχανικών σιδηροδρόμου για απασχόληση στην Γερμανία


Περισσότερα πατήστε εδώ

ΕΡΤ: Διακόπτεται την Παρασκευή η αναλογική μετάδοση από τον Χορτιάτη


Διακόπτεται την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, στις 03.00, η αναλογική μετάδοση της ΝΕΤ, της ΕΤ1 και της ΕΤ3 από το Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη.

Εξαρθρώθηκε κολοσσιαίο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων - Πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ η ζημιά για το δημόσιο


- Συνελήφθησαν 10 άτομα, ο ένας είχε εμπλακεί και στο παραδικαστικό σκάνδαλο-   Στο κύκλωμα λαθρεμπορίας  συμμετείχαν 3 διαφορετικές εκγληματικές οργανώσεις   - Μόνο από μη απόδοση ΦΠΑ το κράτος έχασε πάνω από 1.245.002   - Τι κωδικές ονομασίες έδιναν στα πειραγμένα  καύσιμα   τα μέλη του κυκλώματος   - Διώκονται για κακούργημα οι συλληφθέντες

Κεντρική Μακεδονία: Δύο συλλήψεις για χρέη 6,5 εκατομμυριων!


Η πρώτη σύλληψη έγινε το πρωί, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας...Συνελήφθη μια 34χρονη με ατομικά χρέη προς το Δημόσιο ύψους 5.353.565 ευρώ!  Στην Κατερίνη Πιερίας, συνελήφθη το πρωί ένας άνδρας 70 ετών, τα χρέη του οποίου είναι 1.105.974 ευρώ, για το χρονικό διάστημα 11.04.2008 έως 03.12.2012.

Ρωσία: Ο δριμύτερος χειμώνας της τελευταίας 20ετίας

Ρωσία: Ο δριμύτερος χειμώνας της τελευταίας 20ετίας
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
Οι σφοδρές χιονοπτώσεις που σημειώνονται στη Ρωσία έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους και τα αεροδρόμια της χώρας, ενώ διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σημειώνονται επίσης σε πολλές περιφέρειες.

Οι τροποποιήσεις του καταστατικού της "Δράσης"


Η Δράση, στο ανοικτό συνέδριό της που έγινε 1 και 2 Δεκεμβρίου, τροποποίησε το καταστατικό της.
Για προφανείς νομικούς λόγους η απόφαση τροποποίησης λήφθηκε μόνο από τα μέλη της «δράσης». Όμως, αποδεικνύοντας ότι το συνέδριό μας ήταν πραγματικά ανοικτό, η διαδικασία ήταν απολύτως δημόσια και δόθηκε ο λόγος σε όλους τους συμμετέχοντες που το επιθυμούσαν, καθώς και η δυνατότητα να κάνουν προτάσεις. Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις, προτάσεις μη μελών προκρίθηκαν τελικά έναντι των προτάσεων της Κεντρικής Επιτροπής από τα μέλη της «δράσης».

Europeana.eu: από την πολιτιστική κληρονομιά στην ψηφιακή καινοτομία


Πρωινό εργασίας υπό την αιγίδα του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Καθ. Ιωάννη Α. Τσουκαλά
Το ρόλο της ψηφιακής βιβλιοθήκης πολιτιστικών θησαυρών Europeana.eu στην κοινωνία της πληροφορίας και την οικονομία της γνώσης ανέδειξε το πρωινό εργασίας που διοργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Καθηγητή Ιωάννη Α. Τσουκαλά, μέλους της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας του ΕΚ.

Χειροπέδες σε 2 μεταφράστριες του υπουργείου Εξωτερικών


Έπαιρναν ... γρηγορόσημο οι δύο κυρίες και έτσι βρέθηκαν με χειροπέδες στα χέριαΟι αστυνομικοί του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλλαβαν τις δύο μεταφράστριες καθώς διαπιστώθηκε ότι έγγραφα που βάσει της διαδικασίας εκδίδονταν μέσα σε 10 ημέρες, εκείνες, έναντι αμοιβής φυσικά,

Ανακαλείται φυσικό μεταλλικό νερό


Κρίθηκε μη ασφαλές αφού ο ΕΦΕΤ βρήκε το βακτήριο Pseudomonas Aeruginosa (πυοκυανική ψευδομονάδα). Πρόκειται για το προϊόν «φυσικό μεταλλικό νερό ΚΡΙΝΟΣ», σε συσκευασία 1,5 L, με ημερομηνία λήξης: 7/11/13 και με αριθμό παρτίδας: LOT 121107.

«Χρυσή Αυγή» Εθνοκτόνο το νέο φορολογικό: χτυπά το παιδί και την οικογένεια


Το νέο φορολογικό είναι κυριολεκτικά εθνοκτόνο, καθώς χτυπά το παιδί και την οικογένεια, δηλαδή το μέλλον της Ελλάδος. Πρέπει άμεσα να ελαφρυνθούν από τα οικονομικά βάρη οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες και να επιδοτηθεί η μητρότητα, ειδάλλως σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στην  ίδια μας τη χώρα.

Μόνο γονατισμένους θα μας λυπηθεί ο Ρίξινγκερ


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Αν ρωτήσει κανείς τον κ. Τσίπρα και τα στελέχη του για ποιον λόγο ο ηγέτης της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) - ο γνωστός σε όλους μας από την παρουσία του και τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο κατά της κ. Μέρκελ στην Αθήνα Μπερντ Ρίξινγκερ – για ποιον λόγο καταψήφισε τη συμφωνία για το ελληνικό πακέτο την προηγούμενη Πέμπτη, θα μας απαντήσει πως… το έκανε για το καλό μας!

Για να μην πάρουμε δηλαδή τη δόση και να καταρρεύσουμε (διότι λεφτά από αλλού δεν μπορούμε να λάβουμε)… εθνικά υπερήφανοι, διότι το χρέος μας δεν είναι βιώσιμο (όπως μας λέει και η κ. Λαγκάρντ) και επομένως άλλη λύση (από την κατάρρευση) δεν υπάρχει.

Συνάντηση Βρούτση – Σταϊκούρα για το εφάπαξ

Συνάντηση Βρούτση – Σταϊκούρα για το εφάπαξ
Ο τρόπος καταβολής του εφάπαξ στους ασφαλισμένους του Δημοσίου θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Αγωνία για... το τέλος του κόσμου


Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ

Η προφητεία των Μάγια για επικείμενο τέλος του κόσμου σε... 17 ημέρες έχει προκαλέσει εσχατολογική φρενίτιδα σε χιλιάδες προληπτικούς ανά την υφήλιοΜετανοείτε αμαρτωλοί, ήγγικεν γαρ... η συντέλεια του κόσμου. Πολυθρύλητο, πολυδιαφημισμένο και εξόχως... αμφιλεγόμενο, το τέλος του κόσμου (ξανα)πλησιάζει προκαλώντας φρενήρεις αντιδράσεις μεταξύ των πολιτών σε διάφορες γωνιές της υφηλίου, από την παγωμένη Ρωσία έως τα χιονισμένα Πυρηναία και από την ψυχρή Ουκρανία έως το θερμό Μεξικό.

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής


Άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα μεγάλης ισχύος στην είσοδο των γραφείων, η οποία όταν εξερράγη σχημάτισε κρατήρα σχεδόν ενός μέτρου.  Από το ωστικό κύμα τμήματα της πόρτας τρύπησαν τον τοίχο του διπλανού καταστήματος.  

Με εισοδηματικά κριτήρια το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων



Σε οικογένειες που έχουν ετήσιο εισόδημα έως 18.000 ευρώ, θα καταβάλλεται από το νέο έτος το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων, που αντικαθιστά τα οικογενειακά επιδόματα τριτέκνων και πολύτεκνων, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που εκδόθηκε από τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Δημόσιο: πρώτα αξιολόγηση ... μετά απόλυση 25.000 υπαλλήλων


- Ξεκινάει αρχές 2013 η αξιολόγηση 650.000 υπαλλήλων

- Τι θα γίνει με τους υπάλληλους των ΔΕΚΟ

- Θα εξεταστούν και όσοι πέρασαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας

- “Άσυλο” μόνο σε 80.000 υπαλλήλους δίνει η τρόικα Μην ξεχνάμε το μνημόνιο και τους στόχους της τρόικας.

Ισχυρή έκρηξη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα σε κτήριο που στεγάζει τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο Αττικής.Το κτήριο βρίσκεται στο 17ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Ασπροπύργου, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Παράλληλα η Πυροσβεστική δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς δεν έχει προκληθεί κάποια εστία πυρκαγιάς.