Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Ηρωας» στο διαδίκτυο ο αστυνομικός που προσέφερε μπότες σε άστεγο


ΗΤΑΝ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ

«Ηρωας» στο διαδίκτυο ο αστυνομικός που προσέφερε μπότες σε άστεγο

Η φωτογραφία ενός αστυνομικού της Νέας Υόρκης που προσφέρει ένα ζευγάρι μπότες σε έναν άστεγο ζητιάνο, ο οποίος ήταν ξυπόλητος μέσα στο κρύο, προκάλεσε αίσθηση σήμερα στα κοινωνικά δίκτυα, όπου μισό εκατομμύριο χρήστες την «ενέκριναν», μετά την εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα στη σελίδα στο Facebook της αστυνομίας της μεγαλούπολης.

Η Μ. Χρονοπούλου σοκάρει: " Θέλω να φύγω για την άλλη ζωή". Πως είναι σήμερα η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου

Η Μ. Χρονοπούλου σοκάρει: " Θέλω να φύγω για την άλλη ζωή". Πως είναι σήμερα η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι η  ηθοποιός που τη θαυμάσαμε όλοι στις υπέροχες ελληνικές ταινίες σε επιτυχημένους ρόλους. Το δράμα που ζει τα τελευταία χρόνια δεν έχει τέλος... Καθηλωμένη πλέον σε αναπηρικό καροτσάκι, παρακαλάει κάθε μέρα να… φύγει, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

Συνέχιση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΕΟΠΥΥ

Από την τσέπη τους θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα φάρμακά τους οι ασφαλισμένοι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), αφού η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου αποφάσισε συνέχιση των κινητοποιήσεων, με πανελλαδική αναστολή εκτέλεσης συνταγών.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ; Της χρεώνουν καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ; Της χρεώνουν καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ

- Αυτή είναι η γυναίκα μυστήριο με τα 500 εκατομμύρια αποκαλύπτουν δυο μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες- Έκτακτη σύσκεψη στο ΣΔΟΕ για την Μαργαρίτα Παπανδρέου- Βουλευτές ισχυρίζονται ότι οι καταθέσεις είναι 1,5 εκατ. και όχι 500 Πολιτικό σεισμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι η γυναίκα μυστήριο στην περιβόητη "λίστα Λαγκάρντ" με καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ είναι η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Στέφανος Μάνος, «Να συνεργαστούν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις για να πουν αξιόπιστα στον ελληνικό λαό «μπορείς να στηριχτείς σε εμάς»


"Είμαστε το μόνο κόμμα που έγκαιρα προβλέψαμε την οικονομική συγκυρία και προτείναμε τρόπους αντιμετώπισης του, οι πολίτες όμως προτίμησαν τα κόμματα που έφεραν την χώρα στην κατάσταση αυτή που είναι σήμερα σημείωσε στην εναρκτήρια ομιλία του στο Συνέδριο της Δράσης ο τέως πρόεδρος της, κ. Στέφανος Μάνος.    

Πύργος: «δώρο» 10.000 ευρώ από το υπ. Πολιτισμού επειδή ανακάλυψε αρχαίο τάφο!


Με το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ θα επιβραβεύσει το Υπουργείο Πολιτισμού τον ιδιώτη Α.Θ που μετά τις πυρκαγιές του 2007, υπέδειξε στη Ζ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, νέα αρχαιολογική θέση.

Σαμαράς: Η διαδικασία επαναγοράς των ομολόγων δεν αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία

Σαμαράς: Η διαδικασία επαναγοράς των ομολόγων δεν αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία

«Χρυσή Αυγή» Εκτός νόμου να τεθεί το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της μίζας, της απάτης και της διαφθοράς


Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής.

Έκρηξη σε... τουαλέτα σπιτιού στη Ναύπακτο!

φωτό από nafpaktianews

Ιδιαίτερα τυχερή στάθηκε η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στη Ναύπακτο, στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη... Όπως γράφει το nafpaktianews.gr το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 17:00 περίπου το απόγευμα.

ΕΚΘ Ξανά πρόεδρος ο Π. Τσαραμπουλίδης

Ακολουθώντας τη δοκιμασμένη συνταγή της αναλογικής εκπροσώπησης των παρατάξεων, συγκροτήθηκε χθες σε σώμα η νέα διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η οποία προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές στο πλαίσιο του 31ου τακτικού συνεδρίου.

Λαμία: Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε ελαιοτριβείο


Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι του Σαββάτου. Όπως γράφει το lamiastar.gr η γυναίκα που εργάζεται σε ελαιοτριβείο κοντά στο Καινούριο, τραυματίστηκε όταν το πόδι της εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα.

Μπερίσα: Κάποιοι βλέπουν τους Αλβανούς ως πολίτες 2ης κατηγορίας


«Το εθνικό ζήτημα είναι ο πολικός αστέρας του προγράμματος του Δημοκρατικού Κόμματος» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, σχολιάζοντας επικριτικές αναφορές μέσων ενημέρωσης περί ανάπτυξης, εκ μέρους του, εθνικιστικής ρητορικής, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου στη χώρα.

Μέρκελ: Προς το συμφέρον όλων η διάσωση της Ελλάδας


Μήνυμα προς τους Γερμανούς πολίτες ότι κατανοεί μεν τον σκεπτικισμό τους έναντι του νέου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, το οποίο όμως θεωρεί προς το συμφέρον τόσο της Γερμανίας όσο και των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών, έστειλε η Αγκελα Μέρκελ με συνέντευξή της που θα δημοσιευθεί στην κυριακάτικη έκδοση της Bild.

Στη φυλακή διευθυντής εφημερίδας

Στη φυλακή διευθυντής εφημερίδας

Στις φυλακές του Μιλάνου «Σαν Βιττόρε» οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο διευθυντής της εφημερίδας «Ιl Giornale», Αλεσσάντρο Σαλλούστι.

Ο Σαλλούστι, η εφημερίδα του οποίου ανήκει στον όμιλο Μπερλουσκόνι, είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 14 μηνών, για δυσφήμιση δια του Τύπου, του δικαστικού του Τορίνο, Τζουζέππε Κοτσιλόβο.

Πύργος: Πέθανε πηγαίνοντας στην κηδεία της κουνιάδας του!


Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος ενός 67χρονου Αχαϊού που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητο κι ενώ κατευθυνόταν από την Πάτρα προς τον Πύργο.Σύμφωνα με το patrisnews.com ο άτυχος άνδρας πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός, με συγγενικό του πρόσωπο να οδηγεί προκειμένου να φτάσουν στον Πύργο για την κηδεία της κουνιάδας του.

Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ, επίθεση σε «κηπουρούς και αλεξιπτωτιστές»

Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ, επίθεση σε «κηπουρούς και αλεξιπτωτιστές»
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σκληρά μηνύματα προς το εσωκομματικό πεδίο επεφύλαξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου του Κινήματος, προαναγγέλλοντας παράλληλα πρωτοβουλία για να κριθεί η Χρυσή Αυγή αντισυνταγματικό κόμμα

Σε διαθεσιμότητα κάθε τρίμηνο πάνω από 6.000 υπάλληλοι


Εξειδικεύονται στο Μνημόνιο τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να τεθούν σε διαθεσιμότητα 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι εντός του 2013. Επίσης γίνεται αναφορά σε πιθανές παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό με την ολοκλήρωση αναλογιστικών μελετών αλλά και στην τιμολόγηση των γενόσημων φαρμάκων.

Νικ. Ντερτιλής: Αρνήθηκε άδεια για να μεταβεί στην κηδεία του γιου του


Ο Νικ. Ντερτιλής, τελευταίος έγκλειστος εκ των πρωτοαιτίων της χούντας, αρνήθηκε να μεταβεί στην κηδεία του υιού του, απορρίπτοντας σχετική άδεια που προσφέρθηκε να του παράσχει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Αποφασίζουν σήμερα οι φαρμακοποιοί για τις κινητοποιήσεις


Τις τελικές τους αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους λαμβάνουν σήμερα, Σάββατο, οι φαρμακοποιοί που πραγματοποιούν Γενική Συνέλευση. Οι βασικές προτάσεις των συνδικαλιστών εστιάζονται στο να συνεχισθεί η άρση της πίστωσης δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το τι θα γίνει με τις οφειλές τους και ειδικά με αυτές του παρελθόντος.

Να ασκηθεί δίωξη στους δικαστές που δεν τιμωρούν τα εγκλήματα ζήτησε ο ΟΗΕ


Η Διεθνής Επιτροπή κατά της Ατιμωρησίας στη Γουατεμάλα (Cicig) ζήτησε από την εισαγγελία να ασκήσει διώξεις εναντίον 18 δικαστών που κατηγορούνται ότι ευνοούν την ατιμωρησία, αφού εξέδωσαν αποφάσεις υπέρ εγκληματικών οργανώσεων, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος της υπηρεσίας αυτής του ΟΗΕ.

Tι λέει η ελληνίδα αστροφυσικός για το μέλλον της Γης


Την Ελληνίδα αστροφυσικό Αθηνά Κουστένη, τίμησε χθες ο Γαλλο-Μεσογειακός σύλλογος «FEM» (Γαλλία-Ευρώ-Μεσόγειος), για την εξαιρετική επιστημονική σταδιοδρομία της.


Ηλεκτροσόκ με αύξηση 37% στα τιμολόγια της ΔΕΗ


ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Ηλεκτροπληξία... στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς θα προκαλέσουν το νέο έτος οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους» θα είναι 37% και πρόκειται για εισήγηση που κάνει η επιχείρηση ηλεκτρισμού στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και στο υπουργείο ΠΕΚΑ.