Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Εφιαλτικές αποκαλύψεις ! 14χρονα ελληνόπουλα χρήστες σκληρών ναρκωτικών - Πίνουν ακόμα και υγρά μπαταρίας


- Το ναρκωτικό sisa χαρακτηρίζεται σε πολλά ξένα ΜΜΕ ως το ναρκωτικό των φτωχών- 2.820 χρήστες ναρκωτικών είναι στην αναμονή έως και 3 χρόνια για να μπουν σε πρόγραμμα απεξάρτητης   - Σταϊκούρας: Χρηματοδότηση σε δήμους για το φαινόμενο ΜΟΝΟ εάν έχουν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό   - Η συζήτηση στη Βουλή διεκόπη γιατί τρεις υπουργοί δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμαSOS για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, ειδικά σε παιδιά μικρής ηλικίας, όπου το φαινόμενο λαμβάνει εφιαλτικές διαστάσεις εξέπεμψε η εκπρόσωπος του «18 ΑΝΩ» Κατερίνας Μάτσα, στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουν την κατάληψη στο ΑΠΘ - 48ωρες κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι εργαζόμενοι


Στην κρίσιμη σύσκεψη των απεργών, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η κατάληψη στο κτίριο Διοίκησης του ΑΠΘ και να γίνουν δύο 48ωρες απεργίες. Τη Δευτέρα, θα γίνει νέα γενική συνέλευση για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Ν.Δ: Ήρθε η ώρα της Ανάπτυξης - Ανοίγει ο δρόμος για την Αναγέννηση της χώρας


Με την απόφαση του Eurogroup έκλεισε και τυπικά – έκλεισε οριστικά – μια πολύ γκρίζα, μια πολύ σκοτεινή περίοδος για την Ελλάδα.
 Η Ελλάδα κατάφερε να:
 Ξανακερδίσει την αξιοπιστία της.

Στο προεδρικό μέγαρο την Πέμπτη ο Σαμαράς


Για όλες τις εξελίξεις, μετά και τις αποφάσεις του Eurogroup της Δευτέρας, θα ενημερώσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, από τον οποίο θα γίνει δεκτός αύριο Πέμπτη, στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ομιλία του κ. Νίκου Αναστασιάδη στην Θεσσαλονίκη


Εκδήλωση με ομιλητή τον  πρόεδρο Δημοκρατικού Συναγερμού της Κύπρου και υποψήφιου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και   18:30 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Αθώοι οι τρεις συλληφθέντες για το επεισόδιο με τον Γερμανό πρόξενο


«ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ...»

Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης οι τρεις εργαζόμενοι που κατηγορούνταν για το προ ημερών επεισόδιο εναντίον του Γερμανού Γενικού Πρόξενου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την 3η Ελληνογερμανική Συνάντηση.

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικο ωράριο στα εμπορικά καταστήματα από 17 Δεκεμβρίου


Το διευρυμένο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, με στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους.Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης λοιπόν, από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Ελληνο-αλβανικό διπλωματικό επεισόδιο!


Η αιφνίδια επιδείνωση των ελληνο-αλβανικών σχέσεων επιβεβαιώνει την άποψη έμπειρου διπλωμάτη ότι «οι ελληνο-αλβανικές σχέσεις είναι σαν τον υδράργυρο. Εύκολα θερμαίνονται και δύσκολα ψύχονται...».

Στουρνάρας: Πατριωτικό καθήκον η επαναγορά χρέους - Εγκαιρη εκταμίευση θέλουν ΕΕ, ΔΝΤ


Πρόθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι η έγκαιρη καταβολή του πρώτου τμήματος της δόσης τον Δεκέμβριο, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, που δεν θέλησε πάντως να ξεκαθαρίσει εάν η επιτυχής επαναγορά του χρέους απαιτεί όρο και προϋπόθεση για την εκταμίευση των δανειακών ποσών.

Εντολή Σαμαρά να εξοφληθούν άμεσα επιστροφές φόρου και ΦΠΑ στους ιδιώτες - Θα είμαι διαφορετικός πρωθυπουργός - Θα είμαι στα υπουργεία όχι στο Μαξίμου


- Τα χρήματα που θα εισρεύσουν από την δόση θα διοχετευθούν άμεσα στην αγορά- "Μην θριαμβολογείτε!  Πρέπει να λογοδοτούμε κάθε μήνα" - Υπουργικό αστραπή! Κράτησε μόλις 40 λεπτά -  Ποιούς υπουργούς αποθέωσε

Κανονικά από αύριο τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης


Ξεκινούν και πάλι από αύριο τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, τα οποία σταμάτησαν την περασμένη Δευτέρα λόγω έλλειψης κονδυλίων για την αγορά πετρελαίου κίνησης. Κανονικά θα κυκλοφορούν και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και μετά την 1η Δεκεμβρίου.

Βίντεο-μήνυμα του Α. Σαμαρά στο facebook: «Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει»


«Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε καλά πως μόνο όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα», λέει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σε βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook.

Νεα μορφή ύλης ανακάλυψαν στο CERN!


Μπροστά σε μια νεα μορφή ύλης ενδέχεται να είναι οι επιστήμονες του CERN. Η ανακάλυψη αυτή, προέκυψε μετά την σύγκρουση πρωτονίων και ιόντων μολύβδου στον μεγάλο επιταχυντή.

Πέθανε ο Μίμης Σουλιώτης


Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο "ακρίτας των γραμμάτων" Μίμης Σουλιώτης, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο

Γεννημένος το 1949 με καταγωγή από την Πελοπόννησο και το Μοναστήρι της πρώην Γιουγκοσλαβίας είχε επιλέξει να ζει στη Φλώρινα και να «φροντίζει» τα γράμματα. Είχε σπουδάσει Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακά έκανε στη  Βυζαντινή Φιλολογία στη Βουδαπέστη ενώ εκπόνησε το Διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Βροχές και καταιγίδες έρχονται από τα δυτικά


- 8-9 μποφόρ η ένταση των ανέμων στα πελάγη - Από το απόγευμα θα ξεκινήσει η επιδείνωση του καιρού - Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα επηρεάσουν Μακεδονία, Θράκη και Πελοπόννησο - Έντονες βροχοπτώσεις και το Σαββατοκύριακο

«Χρυσή Αυγή» Να σταματήσει τους πανηγυρισμούς η εγχώρια τρόικα


Η συγκυβέρνηση πανηγυρίζει, ενώ η χώρα βυθίζεται στη δίνη του παράνομου χρέους. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης δεν τολμούν να αναφέρουν τις λέξεις διαγραφή χρέους, πρωτογενής παραγωγή και αυτάρκεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΙΑΣ

Για την καθόλα παράτυπη καθαίρεση του Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Γιώργου Δρακούλη προεβήκαν η Τ.Ο. Καλαβρύτων, η Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας, η Τ.Ο. Ανατολικής Αιγιαλείας, η Τ.Ο. Αιγίου, η Τ.Ο. Νοτίου Διαμερίσματός, η Τ.Ο. Ανατολικού Διαμερίσματος, η Τ.Ο. Ψαροφαΐου στην ακόλουθη κοινή ανακοίνωση:

Έγινε μελισσοκόμος με ξένες κυψέλες!


Έβγαζε  μέλι από τα μελίσσια που…  έκλεβε από άλλους μελισσοκόμους και το πωλούσε, ένας 71χρονος ο οποίος εντοπίστηκε από το θύμα της τελευταίας του κλοπής. Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Γιαννιτσών αποκάλυψε ότι είχε ρημάξει τις κυψέλες σε όλη την Πέλλα!

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε Ζεφύρι - Α. Λιόσια


Σε 115 και 18 συλλήψεις έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς σε καταυλισμούς Ρομά στα Άνω Λιόσια και το Ζεφύρι, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Θεσσαλονίκη:Ένταση πριν ξεκινήσει η δίκη για την επίθεση στον Γερμανό πρόξενο!


Αστυνομικοί εμπόδισαν μάρτυρες υπεράσπισης να μπουν στα δικαστήρια και το θερμόμετρο της έντασης χτύπησε κόκκινο  Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11.30, όταν μια ομάδα ατόμων έφυγε από το μπλοκ των διαδηλωτών και ζήτησε να περάσει στα δικαστήρια. Είπαν στους αστυνομικούς ότι είναι μάρτυρες υπεράσπισης, αλλά οι αστυνομικοί δεν τους πίστεψαν και τους εμπόδισαν.

Άνοιγμα στα Σκόπια από τον θηλυκό Ταλεϋράνδο της Κύπρου




Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Δεν γνωρίζω αν η σημερινή κυπριακή κυβέρνηση πίστεψε πως με την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ η Κύπρος μεταβλήθηκε σε ένα είδος… υπερδύναμης, αλλά νομίζω ότι ήλθε η ώρα να ακούσουν από την Αθήνα το «ως εδώ και μη παρέκει». 

Η υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ερατώ Μαρκουλλή, που την Δευτέρα επισκέφθηκε τα Σκόπια στο πλαίσιο των επαφών της προεδρίας για την διεύρυνση της ΕΕ, προέβη σε μια φοβερή αποκάλυψη, η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. 

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις διαμερισμάτων στη Θεσσαλονίκη





Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από οργανωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διαρρήξεις έξι διαμερισμάτων, που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου 2011 - Νοεμβρίου 2012, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

14 δισ. € ζητούν τώρα αξιοποίηση


Το... όπλο του ΕΣΠΑ με τα αναξιοποίητα κοινοτικά κονδύλια 14,2 δισ. ευρώ καλείται να ρίξει η κυβέρνηση στη μάχη κατά της ύφεσης και της επανόδου της ελληνικής οικονομίας στους ρυθμούς ανάπτυξης.

Θεσσαλονίκη: Τα οικονομικά του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα σκάνδαλα!


Μπορεί να έγινε παγκοσμίως γνωστός με την ιδιότητα του ικανού στρατηλάτη, αλλά ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν εξίσου δεινός οικονομολόγος...με... μάστερ στα οικονομικά του πολέμου, τα οποία δεν προσφέρονταν για αδύναμους «λύτες».

Ένδικα μέσα κατά ΚΤΕΛ αν δεν αρχίσουν δρομολόγια


Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Βόλβης αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη, αν δεν ανακληθεί άμεσα η διακοπή δρομολογίων εντός του νομού

 Με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο ο δήμος Βόλβης καταδικάζει την απόφαση της διοίκησης των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης να διακόψουν τα δρομολόγια τους εντός του νομού Θεσσαλονίκης, επικαλούμενη έλλειψη κονδυλίων για την αγορά πετρελαίου κίνησης.

Πρέβεζα: Νταλίκα έπεσε στο κενό, από γέφυρα ύψους 7 μέτρων!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του. Όλα έγιναν λίγο πριν τις 09.00. Μια νταλίκα με κατεύθυνση προς Πρέβεζα, ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε από ύψος περίπου 7 μέτρων στην γέφυρα στο ύψος του χωριού Μεσσοπόταμου στην Πρέβεζα.

Μιχαλολιάκος: Αν μας θέσουν εκτός νόμου θα ιδρύσω νεο κόμμα και θα διπλασιάσω το ποσοστό μας!


Δεν θεωρεί απαραίτητα κακή κίνηση το να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, ο επικεφαλής του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε site με την ονομασία ethnikismos.net, ο κ. Μιχαλολιάκος όταν ερωτάται για τις δημοσκοπήσεις υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή έχει μεγαλύτερο ποσοστό απ' όσο της δίνουν.

Αλεξανδρούπολη. Αγέλη λύκων επιτέθηκε σε κοπάδι. Δείτε το βίντεο


Επίθεση από αγέλη λύκων δέχτηκε το κοπάδι κτηνοτρόφου στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, στο χωριό Λουτρά του δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο κτηνοτρόφος, ο οποίος συντηρεί την οικογένεια του εξ ολοκλήρου από τα ζώα του, έχασε συνολικά περισσότερα από 35 αμνοερίφια, καθώς 12 φαγώθηκαν από την αγέλη, άλλα τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλα χάθηκαν στο βουνό.

Γρεβενά:Η γυναίκα που κινδυνεύει να πληρώνει το δήμο,μέχρι το 2024!


Πρόκειται για επιχειρηματία που διανύει δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής κρίσης.  Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (26/11), συζητήθηκε και το θέμα που είχε να κάνει με την πλειοδοσία δημοτικού καταστήματος, από επιχειρηματία της πόλης των Γρεβενών με μηνιαίο μίσθωμα 3.300 ευρώ.

Σήμερα στις 10:00 η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών


Συνάντηση με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, κ.κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, θα έχει σήμερα Τετάρτη στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

α θολά σημεία και οι παγίδες της συμφωνίας - Πως θα μοιραστούν τα 44 δισ. της δόσης


- Ποια εμπόδια βάζουν οι δανειστές στην Ελλάδα πριν εκταμιευτεί η πρώτη δόση - Τι θα δώσει η Ελλάδα για να πάρει τα 44 δισ. ευρώ-  Τι μας υπόσχονται αν τηρήσουμε πιστά το πρόγραμμα  - Συνέντευξη Τύπου στις 15:00 του υπουργού Οικονομικών για τη συμφωνία του Eurogroup

Καύσωνας με 44 βαθμούς στην Αυστραλία


ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Μπορεί επίσημα το καλοκαίρι να μην έχει ξεκινήσει ακόμα στην Αυστραλία, αλλά αυτό σε τίποτα δεν εμποδίζει την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων.


Απόλυση το 2013 φοβούνται 3 στους 5 υπαλλήλους


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πτωχεύσει, αλλά μέχρι να έρθει η ανάκαμψη θα περάσουν πολλά χρόνια με στερήσεις, ανεργία και δύσκολες συνθήκες, πιστεύουν οι πολίτες, όπως δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha.

Χειροπέδες στον Μπάμπη Βωβό για χρεή 1 εκατ. ευρώ


Χειροπέδες στον Μπάμπη Βωβό για  χρεή 1 εκατ. ευρώ ΕΝΝΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ
Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ομώνυμης τεχνικής εταιρείας, Μπάμπης Βωβός, συνελήφθη στο Μαρούσι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ψυχικού για χρέη προς το δημόσιο, περίπου 1 εκατ. ευρώ. Αλλοι εννιά επιχειρηματίες συνελήφθησαν χθες και σήμερα για μη καταβολή οφειλών.