Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Με τα… ρετιρέ της ΕΠΟ θα ασχοληθεί κάποιος;

\REPORTER

epo-Για τους υπαλλήλους της Βουλής και τα προκλητικά προνόμια που απολαμβάνουν έγινε η σχετική φασαρία. Για τους υπαλλήλους της ΕΠΟ θα ασχοληθεί κάποιος; Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι αμείβονται με μισθούς της τάξης των 8-9 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως και μάλιστα χωρίς να έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να… υποστηρίξουν αυτές τις αποδοχές.

Δεύτερη ήττα για Πανιώνιο από την Ζιέλονα Γκόρα


pgss
Την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες στο Eurocup, γνώρισε την Τετάρτη (14/11) ο Πανιώνιος, που έχασε εντός έδρας με 70-76 από την Ζιέλονα Γκόρα.

Φορολογήστε τους εύπορους”… (ανόητοι)


Barack-Obama-press-conference
Η φράση είναι ιστορικά καταγεγραμμένη, ανήκει στη στιγμαία έμπνευση του διορατικού επιτελείου του Μπιλ Κλίντον και διαχρονικά μπορεί να επικαιροποιείται σύμφωνα με τις συγκυρίες και τα δεδομένα κάθε εποχής, για να αποκαλύπτει… με τι έχουμε να κάνουμε.

Αύξηση κατά δύο χρόνια στα όρια συνταξιοδότησης των ναυτικών

Αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση αύξησε κατά δύο χρόνια τα όρια συνταξιοδότησης και για τους ναυτικούς, ενώ στο σχέδιο νόμου για το Μεσοπρόθεσμο που είχε καταθέσει στη Βουλή το ΝΑΤ είχε εξαιρεθεί από τη σχετική ρύθμιση. Ωστόσο, στο ΦΕΚ 222 Α στο οποίο δημοσιεύθηκε ο νόμος 4093 η εξαίρεση του ΝΑΤ απαλείφθηκε με αποτέλεσμα οι εν ενεργεία ναυτικοί να περιληφθούν στις γενικές διατάξεις. Μέχρι και χθες ένας ναυτικός είχε τη δυνατότητα να συνταξιοδοτηθεί ξεκινώντας από το άθροισμα των 70 ετών, δηλαδή 20 χρόνια θαλάσσια υπηρεσία και σε ηλικία 50 ετών.

Κινδυνεύουν ζωές από έλλειψη κλινών στις μονάδες εντατικής


Δραματική είναι η κατάσταση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) της χώρας, καθώς καθημερινά, μόνο στην Αττική, μέχρι και 30 ασθενείς αναζητούν μια κλίνη σε μονάδα εντατικής και μόνο οι μισοί βρίσκουν συνήθως.Οι άλλοι μισοί βρίσκονται σε κίνδυνο σε ένα ποσοστό 45% περίπου, όταν θα κινδύνευε ένας στους τέσσερις στην πραγματικότητα, εάν υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες.

Ελεγκτικό Συνέδριο: Τέλος για τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής


 Tην οριστική και πλήρη κατάργηση των όποιων προνομίων, μισθολογικών και συνταξιοδοτικών, διαθέτουν έως σήμερα οι υπάλληλοι της Βουλής και οι συνταξιούχοι υπάλληλοί της Βουλής αι να λάβει η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου μέχρι το τέλος του μήνα.

ΔΙΑΒΗΤΗΣ Πρόληψη με περπάτημα και καλή διατροφή


Μισή ώρα έως και 45 λεπτά περπάτημα κάθε μέρα, αλλά και σωστή διατροφή, είναι τα δύο «όπλα» που μας προστατεύουν από τον σακχαρώδη διαβήτη.

Της Νικολέττας Μπούκα

nikolettabouka@yahoo.gr

Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν και νόθευαν πετρέλαιο σε βυτιοφόρα του στρατού!


Την υπόθεση κλοπής και νόθευσης πετρελαίου σε βυτιοφόρα του Ελληνικού Στρατού, αποκάλυψαν έρευνες του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη. Στην υπόθεση εμπλέκονται στρατιωτικοί από μονάδες της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης!

Spiegel: Έτσι μπορεί να χρεοκοπήσει η Ελλάδα…


greek-austerityΣύμφωνα με δημοσίευμα του “Spiegel”, το οποίο υπογράφει ο αρθρογράφος της γερμανικής έκδοσης των «Financial Times», Wolfgnang Münchau, ο σοβαρότερος παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στη χρεοκοπία είναι ο καλπάζων ευρωσκεπτικισμός στην γερμανική κοινωνία και η ανειλικρίνεια των πολιτικών της ισχυρότερης χώρας της ευρωζώνης.

Κεδίκογλου: Στεναχωριέται ο ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα που πετυχαίνει

REPORTER 
kedikoglou
Επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι στεναχωριέται που η Ελλάδα πετυχαίνει, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

ΔΗΜΑΡ: Μετά την επιμήκυνση χρειαζόμαστε ανάπτυξη


ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ØÇÖÏÄÅËÔÉÏÕ ÅÐÉÊÑÁÔÅÉÁÓ ÔÇÓ ÄÇÌ.ÁÑ. (EUROKINISSI / ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)
Σημαντικό βήμα, θεωρεί η ΔΗΜΑΡ, με ανακοίνωσή της, την απόφαση του Eurogroup να εγκρίνει τη χρονική επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής κατά δύο χρόνια.

Πρώτες σε μειώσεις μισθών οι ελληνικές επιχειρήσεις


ellinikes-epixeiriseisΟι Έλληνες επιχειρηματίες είναι οι πρώτοι που μειώνουν τις αμοιβές των δοκιμαζόμενων από την ύφεση εργαζομένων τους.
Την τραγική αλήθεια ως προς το ποια είναι η κατάσταση στην αγορά εργασίας της χώρας μας , αποτυπώνει η πρόσφατη έρευνα Μισθολογικών Μεταβολών 2012 της Aon Hewitt για την Ελλάδα, που ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή 165 ελληνικών πολυεθνικών επιχειρήσεων σε παραγωγικούς κλάδους της ελληνικής αγοράς.

«Ζεστό» χρήμα από την ΕΤΕπ


etep
Ποσό τουλάχιστον 700 εκατ. ευρώ, δεσμεύτηκε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) ότι θα εκταμιεύσει στη χώρα μας έως το τέλος Δεκεμβρίου, προκειμένου να διοχετευθούν σε διάφορους τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπως είναι η ενέργεια, οι μεταφορές και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

“Καλλικράτης” και στην Ελληνική Αστυνομία


“Καλλικράτης” έρχεται και στην ΕΛ.ΑΣ αφού σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, προβλέπεται να μπει λουκέτο σε πολλά αστυνομικά τμήματα που έχουν μικρή αστυνομική δύναμη δηλαδή έως 25 άνδρες.

Διπλό φονικό στο Αγρίνιο!

REPORTER 
astynomia
Πανικός επικράτησε το μεσημέρι στις Παπαδάτες Μακρυνείας, καθώς ένας άνδρας και μια γυναίκα εκτελέστηκαν, για μια… καμινάδα, από τον ξάδερφό τους!

Προπόνηση χωρίς… Αλαφούζο


alafouzos(1)
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να μην πηγαίνει, πάντως, στην Παιανία για το ραντεβού με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Αραβαντινός: Οι πλούσιοι περνούν καλά στον Κορυδαλλό


aravΑποκαλυπτικός ήταν ο γνωστός σωφρονιστικός υπάλληλος και συνδικαλιστής Αντώνης Αραβαντινός στα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.Ο Αραβαντινός μίλησε για την… άνετη ζωή των πλουσίων στον Κορυδαλλό, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα δε διστάζουν να τρώνε και καπνιστό σολομό στα κελιά τους: «Ξέρετε κανένα χώρο που οι πλούσιοι περνάνε άσχημα;…

Μεγάλη συμμετοχή στην απεργία των βέλγικων συνδικάτων


Νίκος Χουντής : Να συνεχιστεί ο συντονισμός και η κοινή δράση των εργαζομένων. Η αντίσταση κλιμακώνεται σε όλη την Ευρώπη"

Νταλάρα: Η επιστροφή στην ανάπτυξη είναι ο βιώσιμος δρόμος για την Ελλάδα


ntalara_40_3Ο Τσάρλς Νταλάρα μιλώντας σε εκδήλωση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών υπογράμμισε ότι μόνο η ανάπτυξη αποτελεί βιώσιμη λύση για την Ελλάδα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της κυβέρνησης Σαμαρά για τις κινήσεις που έκανε στον τομέα των μεταρρυθμίσεων.

Σέρρες: Συνέχιση των ανασκαφών στην αρχαία Αμφίπολη


Σέρρες: Συνέχιση των ανασκαφών στην αρχαία Αμφίπολη

Τη χρηματοδότηση, με το ποσό των 50.000 ευρώ για τη συνέχιση των ανασκαφών στο όρος Τούμπα, πάνω από τη Μεσολακκιά, στην Αρχαία Αμφίπολη, υποσχέθηκε σήμερα ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θόδωρος Καράογλου, μετά την επίσκεψή του στο σημείο,

Σκοτώθηκε γυναίκα σε τροχαίο στη Συγγρού



Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο επί της λεωφόρου Συγγρού, λίγο πριν από την έξοδο της Ποσειδώνος.  Στην άτυχη γυναίκα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως αποτελέσμα.

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Είναι θέμα της Ελλάδας αν θέλει να αξιοποιήσει τη λίστα Λαγκάρντ.


Απάντηση του Επιτρόπου Algirdas Semeta σε Νίκο Χουντή
 «Τα κράτη μέλη λαμβάνουν πληροφορίες  και εναπόκειται στα κράτη μέλη να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν αυτές τις πληροφορίες, πώς θα τις διαχειριστούν, πώς θα τις επεξεργαστούν και πώς θα εφαρμόσουν την εθνική τους νομοθεσία με σωστό τρόπο. Το θέμα αυτό είναι εσωτερικό».

Η “Goldman Sachs” αποκαλύπτει την αλήθεια για το “κούρεμα” του ελληνικού χρέους


BlankfeinΗ γνωστή επενδυτική τράπεζα, με νέα έκθεσή της, αυξάνει την πίεση στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στους πιστωτές της Ελλάδας, αφού εκτιμά ότι το τρέχον χρέος της Ελλάδας, ύψους 320 δισ. ευρώ, δεν είναι βιώσιμο και η σταθεροποίησή του μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω ενός νέου «κουρέματος».

Το… rotation του Σάντος!

REPORTER
santosΜε την επιβράβευση των Παναγιώτη Ταχτσίδη, Κώστα Μανωλά, Κώστα Σταφυλίδη και Κώστα Περιστερίδη, οι Έλληνες παίκτες, που έχουν κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική έφτασαν τους εξήντα πέντε (65), εκ των οποίων έχουν φορέσει τη γαλανόλευκη σε επίσημο ή φιλικό αγώνα οι πενήντα (50).

Το BBC βάζει… φρένο στα tweets των συντακτών του


BBC-crisis
Στον αστερισμό των σκανδάλων βρίσκεται τις τελευταίες μέρες το BBC, με αποτέλεσμα οι συντάκτες του να μην μπορούν να… συγκρατηθούν, και να κάνουν ρεπορτάζ για την ίδια τη δουλειά τους.

Όλα θα φορολογούνται! - Από το πρώτο ευρώ και με συντελεστή 10% τα εισοδήματα από ενοίκια!


- Το ίδιο θα συμβαίνει και με το εφάπαξ! - Επανέρχεται ο φόρος υπεραξίας για τα ακίνητα - Θα φορολογούνται και οι αποζημιώσεις από απόλυση! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΙΜΑΚΕΣ

Από το πρώτο ευρώ και με συντελεστή 10% θα φορολογούνται τα εισοδήματα από ακίνητα, καθώς και το εφάπαξ που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι που συνταξιοδοτούνται.

Προσοχή! Ανάκληση επικίνδυνου για την υγεία αλλαντικού


Την ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes σε έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν με βάση το κρέας διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρέμβαση Κ. Πουπάκη σε ανταλλαγή απόψεων με Γ. Στουρνάρα και Γ. Βρούτση στο Ευρωκοινοβούλιο


Στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων με τους Υπουργούς Γ. Στουρνάρα και Γ. Βρούτση σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Απασχόλησης & Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών & Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ευρωβουλευτής Κ. Πουπάκης έκανε την ακόλουθη παρέμβαση απευθύνοντας συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με την ανάγκη διασφάλισης του κοινωνικού διαλόγου, την αντιμετώπιση της ακρίβειας, καθώς και την καταπολέμηση της ανεργίας και στήριξη της επιχειρηματικότητας μέσω της ενίσχυσης της ρευστότητας στην αγορά από την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών:

1η Ημερίδα Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου


Το παρόν και το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου παρουσιάζεται από το δήμο Βόλβης σε μια ημερίδα, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός
 
 Μια νέα διοργάνωση εγκαινιάζεται από τον δήμο Βόλβης, με επίκεντρο το κύτταρο του μαζικού αθλητισμού στη χώρα μας: το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρό.
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, στις 11.00 πμ, στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου RIHIOS HOTEL στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, διεξάγεται η 1η Ημερίδα Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Δήμου Βόλβης.

«Χρυσή Αυγή» Δε μας χαρίζουν τη δόση, αλλά μας την πουλάνε και μάλιστα πανάκριβα


Τα χρήματα και αυτής της δόσης δε μας τα χαρίζουν οι τοκογλύφοι, αλλά μας τα πωλούν και μάλιστα πάρα πολύ ακριβά. Ας αφήσει τα πανηγύρια η συγκυβέρνηση της υποταγής.

Αποκλίνουσα συμπεριφορά και λόμπι της δραχμής


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Έκπληκτη η κοινή γνώμη παρακολούθησε αυτές τις μέρες τα τεκταινόμενα στη Βουλή.

Της δόθηκε η ευκαιρία λόγω των συζητήσεων για το Μεσοπρόθεσμο και τον Προϋπολογισμό, διότι αυτά είναι πια φαινόμενα καθημερινά.

Τα ζούμε καθημερινά, σχεδόν έχει κιόλας προκληθεί εθισμός.

Άλλοι διακόπτουν τσιρίζοντας, άλλοι δίνουν κακόγουστες παραστάσεις, άλλοι βρίζουν, άλλοι απειλούν.

Πιστεύω ότι το ζήτημα δεν είναι ποιος σέβεται και ποιος όχι τον εαυτό του και το κοινοβούλιο.

Η Γερμανία επιστρέφει χρήματα στην Ελλάδα


Wolfgang-Schaeuble-Giannis-StournarasΈως τώρα, η Γερμανία δανειζόταν φθηνά και δάνειζε στην Ελλάδα ακριβότερα. Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung, το Βερολίνο σχεδιάζει να αποποιηθεί των αντίστοιχων κερδών του.

Πάτησε τον άνδρα της με το αμάξι επειδή… δεν ψήφισε Ρόμνεϊ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ
Mitt-Romney
Το πάθος που ξύπνησε μέσα της ήταν αδύνατο να χαλιναγωγηθεί. Η λύπη της από την άδικη, όσο και απρόσμενη ήττα, ασυγκράτητη, παραλίγο φονική.

Η Toyota ανακαλεί 2.77 εκ. αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο

REPORTER
toyota-logo_100177010_mΗ γνωστή ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota θα ανακαλέσει 2,77 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε όλον τον κόσμο (1,5 εκατομμύρια στην Ιαπωνία), εξαιτίας προβλημάτων στην ηλεκτρική αντλία νερού των υβριδικών μοντέλων και στο σύστημα διεύθυνσης.

Οι κινήσεις Σαμαρά στη σκακιέρα των Βρυξελλών

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ 
Antonis-Samaras-Herman-Van-RompuiΕν αναμονή των οριστικών και επίσημων αποφάσεων για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. βρίσκεται η Αθήνα η οποία μπορεί πλέον να αισθάνεται βέβαιη πως τα χρήματα από την Ευρώπη αργά ή γρήγορα θα έρθουν, το βλέμμα της όμως βρίσκεται στη σφοδρή μάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΕΕ και ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

banks2
Γεννημένος νικητής δηλώνει ο Μάρκους Μπανκς, που αφίχθη το βράδυ της Τρίτης (13/11) στην Αθήνα.

Συνέλαβαν στην Ταϊλάνδη λαθρέμπορους… κόμπρας!

REPORTER
kompra-660
Οι αρχές της Ταϊλάνδης κατέσχεσαν 600 κόμπρες, τις οποίες επιχείρησαν να περάσουν λαθρέμποροι προς την Κίνα και το Βιετνάμ. Οι κόμπρες προορίζονταν ως “εξωτικά” κρέατα για την παραδοσιακή γιορτή της Πρωτοχρονιάς στις χώρες της Ασίας.

Το βαρύ τίμημα για τη δόση-μαμούθ


Με σκληρούς όρους θα δοθεί το πράσινο φως από τη Γερμανία για την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ των 44 δισ. ευρώ στην Ελλάδα.Αν και ο Γερμανός  υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ουσιαστικά προαναγγέλλει ότι οι Ευρωπαίοι συζητούν να συγχωνεύσουν τις τρεις δόσεις (31,5 δισ.€ που εκκρεμούν από Ιούλιο, 5 δισ.€ του Σεπτεμβρίου, 8 δισ.€ του Δεκεμβρίου) σε μία, ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι αυτό δεν θα γίνει χωρίς να λάβουν δεσμεύσεις για αυστηρούς μηχανισμούς ελέγχου.

Επιτυχημένες οι πρωτοβουλίες της “Αποστολής” στην Σαντορίνη


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρωτοβουλίες της κινητής μονάδα της Μ.Κ.Ο. “Αποστολή” της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην Σαντορίνη, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου.


%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Αποστολής στην Σαντορίνη, παραδόθηκαν και παραλήφθηκαν αντίστοιχα από την Ι.Μ. Θήρας, 80 δέματα αγάπης με τρόφιμα για την ενίσχυση των αναγκών ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν στο Κ.Υ. του νησιού, δωρεάν εξετάσεις και εμβολιασμοί παιδιών, όσων το επιθυμούσαν, με την ανταπόκριση να μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Το ΔΝΤ φεύγει (;) από το ελληνικό Μνημόνιο!



Την επόμενη Τρίτη είναι προγραμματισμένη η νέα έκτακτη Σύνοδος του Eurogroup με θέμα την Ελλάδα. Ως γνωστόν, θεωρείται ειλημμένη απόφαση η χορήγηση διετούς παράτασης στην εφαρμογή του βραχυπρόθεσμου ελληνικού προγράμματος.Αντικείμενο διαφωνίας εξακολουθεί να παραμένει όμως, ο χρόνος που η Ελλάδα θα πρέπει να ρίξει το χρέος της στο 120% του ΑΕΠ και ο τρόπος που θα χρηματοδοτηθεί η επιμήκυνση.

Συνάντηση Προβόπουλου με Βενιζέλο

REPORTER
Συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργο Προβόπουλο, θα έχει αύριο το απόγευμα αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο και τη συμμετοχή των Φίλιππου Σαχινίδη, Θάνου Μωραΐτη και Γιάννη Μανιάτη.

Την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών ζητά η Χρυσή Αυγή!


zaroulia2Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, με παρέμβασή της  κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την κύρωση σύμβασης για την εξάλειψη των διακρίσεων κατά των γυναικών, ζήτησε την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18 τους χρόνια!

Η Google πληρώνει αποζημίωση


Η Google μπορεί να είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης αλλά κάνει και εκείνη τα λάθη της. Αποζημίωση 200.000 δολαρίων είναι αναγκασμένη να δώσει σε έναν άνδρα από τη Μελβούρνη την οποία είχε μηνύσει για δυσφήμηση.