Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ιερώνυμος: Αυτοί που λένε ότι τους χρωστάμε, μας έχουν κατακλέψει


Βαριές κατηγορίες εναντίον όσων κατηγορούν την Ελλάδα εξαπέλυσε σήμερα από τις Σέρρες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος, υποστηρίζοντας ότι «αυτοί που λένε ότι τους χρωστάμε, αυτοί μας χρωστάνε όλο τον πολιτισμό μας».

Τουλάχιστον δεκαπέντε νεκροί από τον σεισμό στη Γουατεμάλα


Ο σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών ο οποίος σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στα ανοικτά των ακτών της Γουατεμάλας κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, —σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS)— προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον δεκαπέντε ανθρώπων που θάφτηκαν κάτω από τα ερείπια κτιρίων στη χώρα της κεντρικής Αμερικής, όπως δήλωσε ο Σέρχιο Βάσκες, εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια


Ολοκληρώθηκαν, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ψήφιση του νομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής.

Πωλούσαν μωρά για 20.000 ευρώ



Οκταετή φυλάκιση είναι η καταδίκη για δύο «τέρατα» που οργάνωναν πωλήσεις νεογέννητων παιδιών .Ο λόγος για ένα ζευγάρι Βούλγαρων ηλικίας 39 και 37 ετών. Ο  Τοσκόφ Γιοσίφοφ και η Ανκα Στιλιγιάνοβα συνελήφθησαν από τις ιταλικές αρχές όταν διαπιστώθηκε ότι αποσπούσαν νεογέννητα μωρά από νεαρές κοπέλες  Βουλγάρες στη καταγωγή, με σκοπό να τα πουλήσουν σε ζευγάρια Ιταλών που αντιμετώπιζαν προβλήματα τεκνοποίησης .

Την παραίτηση του Στουρνάρα ζήτησαν Λαφαζάνης, Καμμένος


Επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος με αφορμή τη διάταξη που έφερε για τους υπαλλήλους της Βουλής κα λίγο μετά την απέσυρε.

Καταγγέλλουν την ελληνική αστυνομία οπαδοί της Μονπελιέ



Για βίαιη και παράλογη συμπεριφορά καταγγέλλουν την ελληνική αστυνομία οπαδοί της Μονπελιέ.
 Για τον φόβο, που έζησε στο Καραϊσκάκη κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακός εξαιτίας της συμπεριφοράς της αστυνομίας μίλησε οπαδός της γαλλικής ομάδας.

Ο Στουρνάρας απέσυρε την τροπολογία



Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής, λόγω του μείζονος θέματος που δημιουργήθηκε με την εξέγερση των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου για την τροπολογία την οποία κατέθεσε ο Γιάννης Στουρνάρας, εντάσσοντάς τους στο ενιαίο μισθολόγιο, ο Υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε από τα κυβερνητικά έδρανα ότι, λόγω του μεγάλου διακυβεύματος της αποψινής ψηφοφορίας, την οποία απειλούσε να τινάξει στον αέρα η απεργία των υπαλλήλων της Βουλής, αποσύρει τη συγκεκριμένη τροπολογία.

Οι ΗΠΑ αποκτούν 51η Πολιτεία!



Και το όνομα αυτής Πουέρτο Ρίκο.
Σε δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Καραϊβικής, το οποίο έως το 1898 αποτελούσε ισπανική αποικία, οι κάτοικοί του αποφάσισαν την πλήρη προσάρτησή του στις ΗΠΑ.

Έντονες ζυμώσεις στο ΠΑΣΟΚ


Καθώς πλησιάζουμε στην ώρα της ψήφισης του νομοσχεδίου με τα μέτρα του νέου Μνημονίου, πυκνώνουν και πολλαπλασιάζονται οι παρασκηνιακές κινήσεις των κομμάτων. Με το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς φαίνεται ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αναλάβει να σηκώσει πάνω του ένα μεγάλο μέρος από το πολιτικό βάρος της απόφασης να ψηφιστούν τα μέτρα, ώστε να εκταμιευτεί η δόση των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ένταση στο Σύνταγμα με ρίψεις μολότοφ


Αναστάτωση επικρατεί στο Σύνταγμα, καθώς ομάδα κουκουλοφόρων έριξε κροτίδες και βόμβες μολότοφ εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ.
Οι πρώτες μολότοφ έπεσαν στη λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά από το κτίριο της Βουλής, ενώ έκανε και την εμφάνισή του το υδροφόρο όχημα «Αίαντας» της αστυνομίας.

Στο δρόμο τρίτεκνος πατέρας για… 800 ευρώ και κάτι!



Πραγματικά απίστευτο και όμως ελληνικό…Άνεργος τρίτεκνος πατέρας αλλά και  οφειλέτης του δημοσίου κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, αφού είναι το μοναδικό περουσιακό στοιχείο και η εφορία Μυτιλήνης  ύστερα από εντολή του υπουργείου Οικονομικών προχώρησε στην κατάσχεση της πρώτης του κατοικίας.

Με μια νέα Δίκη των Έξι απειλεί η Χρυσή Αυγή!


Οι τόνοι έχουν ανέβει πάρα πολύ, λίγη ώρα πριν από τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο.Ο βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς χρησιμοποίησε επιθετικό τόνο στην ομιλία του, τονίζοντας ότι αυτό το πολυνομοσχέδιο θα αποτελέσει τη δικογραφία για μια νέα Δίκη των έξι!

Όλο το παρασκήνιο για το χάος με τους υπαλλήλους της Βουλής


Ήταν η πιο γρήγορη προσθήκη που προσπάθησε να περάσει ένας υπουργός Οικονομικών. Μετά από 15 λεπτά αποσύρθηκε! Γιατί όμως κατατέθηκε έτσι αιφνιδιαστικά και γιατί αποσύρθηκε;

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Η Ελλάς δεν πωλείται - BINTEO



«Η Ελλάδα δεν πωλείται» είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ  της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, δηλώνοντας ρητά πως οι Έλληνες Εθνικιστές θα καταψηφίσουν τα μέτρα. 

Αθώος ο Ισίδωρος Κούβελος για το 1 εκατ. δολάρια

Απαλλάσσεται από την κατηγορία της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος. Με βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, έκρινε ότι δεν πρέπει να παραπέμψει σε δίκη τον κ.   Κούβελο.   

Βόλος: Σε θέσεις στάθμευσης οχημάτων οι ποδηλατοδρόμοι


Σε θέσεις στάθμευσης, τόσο των αυτοκινήτων, όσο και των δικύκλων, έχουν μετατραπεί οι ελάχιστοι- για το μέγεθος και τον πληθυσμό της πόλης- ποδηλατοδρόμοι στο κέντρο του Βόλου. Συγκεκριμένα, πλέον, εξυπηρετούν περισσότερο τους οδηγούς των οχημάτων, οι οποίοι παρκάρουν εκεί, απαγορεύοντας τη διέλευση στους ποδηλάτες.
Αυτό έχει σαν συνέπεια την κίνηση των ποδηλατιστών στους δρόμους, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των Ι.Χ. αυτοκινήτων και των ΜΜΜ και κυρίως να θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Τετ-α-τετ Βενιζέλου-Στουρνάρα στη Βουλή



Πριν από λίγο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιάννης Στουρνάρας είχαν ολιγόλεπτο τετ-α-τετ στη Βουλή, και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη στην αίθουσα της Ολομέλειας η συζήτηση του νομοσχεδίου με τα μέτρα του νέου Μνημονίου.

Μπάχαλο στη Βουλή μετά από απεργία - εξπρές των υπαλλήλων της

Στο ενιαίο μισθολόγιο θα ενταχθούν οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου από την 1η Ιανουαρίου 2013 χωρίς να λαμβάνονται υπόψη ειδικότερες ρυθμίσεις του κανονισμού της Βουλής για τις αποδοχές τους.Αυτό προέκυψε από νομοτεχνική αλλαγή που επέφερε χθες το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας σε σχετική διάταξη του πολυνομοσχεδίου.

Αντιδρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί στο «εισιτήριο» των 25 ευρώ


Την έντονη αντίδραση των νοσοκομειακών γιατρών προκαλεί το «εισιτήριο» των 25 ευρώ για κάθε ασθενή που πρόκειται να εισαχθεί για νοσηλεία. Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), Δημήτρης Βαρνάβας, ανέφερε ότι «μόνο διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν να έχουν συγγράψει τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο,

Γιατί αξίζει ένα “μπράβο” στο (επίσημο) ΠΑΣΟΚ



Όταν κάποτε με ρώτησε κάποιος, ποιος θα ήταν ο μεγαλύτερος στόχος σου αν ποτέ γινόσουν πρωθυπουργός, το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν «να μην επανεκλεγώ».
Κι αυτό γιατί υπήρχαν (και υπάρχουν) τόσα πολλά στραβά γύρω μας, που «φώναζαν» ότι έπρεπε να αλλάξουν, αλλά που ήταν φανερό ότι, αν άλλαζαν, θα έστελναν τον τολμηρό συστημένο στο σπίτι του.

Ο Όλι Ρεν επιβεβαιώνει τα… χάλια μας


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με ανακοίνωσή της πριν από λίγο, αναθεώρησε προς το χειρότερο τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη και το έλλειμμα στις χώρες της ευρωζώνης.
Για την Ελλάδα επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις της ελληνικής κυβέρνησης και αναμένει ύφεση 6% για το 2012, 4,2% το 2013 και στροφή στην ανάπτυξη το 2014 με ρυθμό 0,6%.
Για το σύνολο των χωρών της ευρωζώνης προβλέπεται μείωση του ΑΕΠ κατά 0,4% το τρέχον έτος, αύξησή του κατά 0,1% για το 2013 και 1,4% για το 2014.

Η ευρωπαϊκή επιστροφή του Πανιωνίου



Ο Πανιώνιος ρίχνεται απόψε στη μάχη του Eurocup αντιμετωπίζοντας την Οστάνδη, σε μια αναμέτρηση που σηματοδοτεί την επιστροφή των Νεοσμυρνιωτών στα ευρωπαϊκά σαλόνια, τέσσερα χρόνια μετά τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνο στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα.

Στο τελικό στάδιο η συμφωνία Ελλάδας-Ελβετίας για τις καταθέσεις


Η ελβετική κυβέρνηση ψήφισε νωρίτερα σήμερα την επίσημη έναρξη διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα για την φορολόγηση ελληνικών κεφαλαίων που είναι κατατεθειμένα σε ελβετικές τράπεζες. Με αυτόν τον τρόπο άνοιξε και επίσημα ο δρόμος για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών,

Κασιδιάρης σε Γεωργιάδη: Αντε να πουλήσεις καμιά εγκυκλοπαίδεια


Εντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου, ανάμεσα στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, για τον μισθό των βουλευτών.

Συνεχίζεται η διαμάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το υπουργείο Δημoσίας Τάξεως


Στο… κόκκινο είναι και πάλι οι σχέσεις του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ενέργεια κάποιων βουλευτών του κόμματος να επιχειρήσει ελέγχους, σύμφωνα με το υπουργείο, σε αστυνομικούς σε ώρα υπηρεσίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως.

Η Κωνσταντοπούλου “παρενοχλεί” τον Άδωνη


Μετά το τέλος της… περιπέτειας, σχετικά με την ονομαστική ψηφοφορία για τη συνταγματικότητα ή μη του νομοσχεδίου για τα μέτρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ο πρώτος ο οποίος ανέβηκε στο βήμα, για να εκφωνήσει την ομιλία του.

Γιατί κέρδισε ο Ομπάμα το Οχάιο

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Πριν από έναν χρόνο, κανείς δεν πίστευε σοβαρά ότι ο Μπαράκ Ομπάμα μπορούσε να ηττηθεί στις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου. Η παραπάνω αίσθηση εξελίχτηκε περίπου σε βεβαιότητα, όταν ο Μιτ Ρόμνεϊ ήταν εκείνος ο οποίος κέρδισε το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, μιας και ο Μορμόνος επιχειρηματίας, άλλοτε Κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, είχε προφανείς υστερήσεις έναντι του “προφήτη της Αλλαγής”.

«Μάθημα» Βενιζέλου σε Τσίπρα


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν άφησε να… πέσει κάτω η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει την πρόταση για την ονομαστική ψηφοφορία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για τερτίπια της αντιπολίτευσης και υπογράμμισε ότι η αντισυνταγματικότητα μπορεί να κριθεί στα δικαστήρια.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από αργά το απόγευμα της Τετάρτης με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Συγκεκριμένα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού η οποία ωστόσο θα έχει μικρή διάρκεια.

Θεσσαλονίκη: Απογοητευτική συμμετοχή στην πορεία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ!


Δίνουν το παρόν λιγότεροι από τους μισούς σε σχέση με χθες - Στους δρόμους και οι εκτελωνιστές - Διαβάστε τι μεταδίδει η υπεύθυνη του γραφείου ρεπορτάζ  του NewsIt στη Θεσσαλονίκη, Ελισσάβετ Σταυριανίδου...

«Χρυσή Αυγή» Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ενάντια στα μέτρα της εξαθλίωσης


Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες, χωρίς κομματικές, αλλά μόνο με ελληνικές σημαίες, να αντιδράσουν δυναμικά στα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα της υποταγής.

Επιστρέφει η τρόικα στην Κύπρο



Ύστερα από μεγάλη αναμονή η τρόικα φθάνει οριστικά αύριο στη Λευκωσία για συνέχιση των διαπραγματεύσεων με την κυπριακή κυβέρνηση.

Υπέγραψε τον διακανονισμό ο Λέτο



Ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε στην Ιταλία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, ωστόσο, πριν φύγει από την Ελλάδα υπέγραψε τον διακανονισμό που του πρότεινε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κοζάνη:Είδε το πιο μακάβριο θέαμα της ζωής του και του ''κόπηκαν'' τα πόδια!


O βοσκός τα έχασε και λίγο αργότερα ειδοποίησε την αστυνομία - Την υπόθεση καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου...Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα ήρθε ένας βοσκός στην ορεινή περιοχή της Σιάτιστας Κοζάνης. Σε βραχώδη περιοχή ανάμεσα στη Σιάτιστα και την Γαλατινή ανακάλυψε έναν ανθρώπινο σκελετό.

Αναβολή ψηφοφορίας και εκλογές ζήτησε και η Χρυσή Αυγή!


Μιλώντας στην έναρξη της συζήτησης των μέτρων στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αναβληθεί η ψηφοφορία που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ, για το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα μέτρα τα οποία συνθέτουν το νέο Μνημόνιο, και θεωρούνται προαπαιτούμενα από την τρόικα, ώστε να εγκριθεί η δόση των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Θλιβεροί ήρωες του Κολωνακίου



Θα ήταν χρήσιμο ένα εγκεφαλογράφημα, σε αυτούς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που στήριξαν το διάγγελμα από το Καστελόριζο.. που μάλιστα διετέλεσαν και υπουργοί ..κάποιοι από αυτούς αδιάβαστοι.. και που σήμερα κόπτονται για τα κοινωνικά δίκαια…. όχι φυσικά των ανέργων αλλά των διορισμένων από αυτούς.

Όλα ξεκινούν από το βιογραφικό


Στην αρχή της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, είχα την τύχη να παρακολουθήσω ένα εξαιρετικό και απόλυτα χρήσιμο σεμινάριο, σχετικά με το πώς φτιάχνουμε ένα σωστό βιογραφικό.
Το αποτέλεσμα ήταν να προτιμηθώ από τον εργοδότη, έναντι κάποιου άλλου υποψήφιου, γιατί το βιογραφικό μου υπερτερούσε του δικού του, ενώ τα προσόντα μας ήταν ακριβώς τα ίδια.

Τα μανιτάρια έστειλαν έντεκα άτομα στο νοσοκομείο!


Να  εμπλουτίσουν το τραπέζι τους  με μανιτάρια που μάζεψαν οι ίδιοι θέλησαν τα νεαρά μέλη μιας μεγάλης παρέας από τη Μύκη της Ξάνθης, αλλά κατέληξαν όλοι μαζί στο νοσοκομείο, άλλοι με βαριά και άλλοι με ελαφρότερα συμπτώματα δηλητηρίασης!

Παρουσίαση ηλεκτρονικού προγράμματος καταγραφής και συντονισμού εθελοντών αιμοδοτών και ληπτών - ατόμων με μεσογειακή αναιμία

Το νέο υπερσύχρονο – πρωτοποριακό και μοναδικό στα ελληνικά δεδομένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα καταγραφής και συντονισμού εθελοντών- αιμοδοτών και ληπτών - ατόμων με μεσογειακή αναιμία σε πανελλαδικό επίπεδο, θα παρουσιάσει το προεδρείο του «Συνδέσμου Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Φίλων των ατόμων με μεσογειακή αναιμία – ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ»,

ΟΑΣΘ. Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ από τις 11 έως και τις 4 το απόγευμα.


Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές τώρα (και όχι πριν από είκοσι ημέρες)


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Τι άλλαξε μεταξύ της 15ης Οκτωβρίου και της 4ης Νοεμβρίου;

Τι το διαφορετικό, τι το επιπλέον συνέβη, ώστε ο κ. Τσίπρας να ζητά (με τον τρόπο που το ζητά) εκλογές;

Είναι προφανές πως όλα ήσαν γνωστά έκτοτε – και φυσικά από πολύ νωρίτερα. Και τα μέτρα και το μεσοπρόθεσμο και ο προϋπολογισμός.

Και όμως, στις 15 Οκτωβρίου, μιλώντας στην Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών στα Ιωάννινα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ξεκαθαρίσει: «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Θα τις ζητήσουμε, όταν θα είμαστε σε θέση να τις επιβάλουμε». 

Σε απεργιακό κλοιό για δεύτερη μέρα η χώρα



Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ – Πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

Δεύτερη μέρα απεργιών και οι περισσότερες υπηρεσίες "κατεβάζουν ρολά".
Σε εξέλιξη βρίσκεται η 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους δικηγόροι, εισαγγελείς, μηχανικοί, τραπεζοϋπάλληλοι,εργαζόμενοι στους δήμους, δάσκαλοι, καθηγητές, και εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ. 

Οι τσιγγάνοι τον ''έσπασαν στο ξύλο'' αλλά στο τέλος ατύχησαν...


Οι δράστες βρέθηκαν απέναντι από τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη και τον άφησαν λιπόθυμο...Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι (06-11-2012) σε σπίτι που βρίσκεται στον Άγιο Γεράσιμο Λεχαινών. Οι δύο δράστες μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν εργαλεία αξίας 2.400€.

Οι Δημοκρατικοί άντεξαν στη Γερουσία


REPORTER
Παρά την ήττα τους στη Βουλή των Αντιπροσώπων, οι Δημοκρατικοί φαίνεται ότι κατάφεραν να αντέξουν στη Γερουσία, την οποία κρατούν υπό τον έλεγχό τους.

Επανεξελέγη ο Ομπάμα (06.20)! (video)


Όπως αναμενόταν, η Πολιτεία του Οχάιο ήταν εκείνη που έκρινε τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Και από τη στιγμή που η συγκεκριμένη Πολιτεία έδωσε, στις 06.20 το πρωί τους εκλέκτορες της στον Μπαράκ Ομπάμα, ο Αμερικανός Πρόεδρος ξεπέρασε τον μαγικό αριθμό των 270 εκλεκτόρων που χρειαζόταν. Έφτασε τους 275, και τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα τον ανακήρυξαν νικητή.