Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Όλα τα ονόματα που είναι στη λίστα Λαγκάρντ σύμφωνα με τον Κ.Βαξεβάνη - Στη Βουλή τα ονόματα δυο πολιτικών - Ένταλμα σύλληψης για τον Βαξεβάνη


newsit


Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα


Στις 04.00 γυρίστε τα ρολόγια σας μία ώρα πίσω, δηλαδή στις 03.00 και κερδίστε μία ώρα ύπνο παραπάνω! Αλλάζει η ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου. 

Εικόνες και βίντεο από την μαθητική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη


Βίντεο από την εκδήλωση αναπαράστασης της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης


Βίντεο από την αναπαράσταση ελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης


Βίντεο και εικόνες από τις εκδηλώσεις αναπαράστασης της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης

Αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης. Ημέρες του 1912 έζησε σήμερα η Θεσσαλονίκη. Δείτε εικόνες και βίντεο


Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και χειροκρότησε θερμά τα στρατευμένα νιάτα της χώρας. Συγκινητικές και μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις.

Εκδήλωση για τα 100 της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης. Γιορτή Σημαίας: Στα βήματα των ελευθερωτών. Σήμερα Ώρα έναρξης: 09.30



Αφετηρία: 26ης Οκτωβρίου, κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, 
Πορεία: Πλατεία Δημοκρατίας, Καραολή και Δημητρίου Κυπρίων Αγωνιστών, Αγίου Δημητρίου, Βενιζέλου, Ολύμπου, Ίωνος Δραγούμη, Πλατεία Ελευθερίας, Αγίας Σοφίας και Μητροπόλεως γωνία, Λεωφόρος Νίκης. 
Τερματισμός: Λευκός Πύργος.
Κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν τέσσερις στάσεις. 

Λοβέρδος: «Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του»


Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος της Κυριακής τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο και παρουσιάζει ποιες μπορεί να είναι οι εναλλακτικές επιλογές στο χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης.