Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Η κρίση γεμίζει τις μάντρες με καυσόξυλα


Σε αναβίωση επαγγελμάτων του παρελθόντος οδήγησε εκτός των άλλων η οικονομική κρίση, ενώ πολλοί έμποροι που έπαψαν να έχουν κέρδη από την προηγούμενη δραστηριότητά τους έχουν στραφεί στην πώληση καυσόξυλων.

 Του Φώτη Κουτσαμπάρη
Οι αρτοζαχαροπλάστες, οι μοδίστρες, οι τσαγκάρηδες, οι επισκευαστές ποδηλάτων και οι πωλητές καυσόξυλων επανήλθαν στην καθημερινότητα των πολιτών, που αναζητούν πλέον φθηνές λύσεις για την αντιμετώπιση των αναγκών θέρμανσης, διατροφής, ένδυσης, υπόδησης και μετακίνησης.

«Χρυσή Αυγή» Η αλήθεια για το περιστατικό στον Βόλο


Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Επειδή πολλά ακούστηκαν για το περιστατικό που συνέβη στην πόλη του Βόλου θα θέλαμε να δώσουμε την πραγματική εικόνα για το συμβάν.
Γυρίζοντας από την πόλη της Λάρισας το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε την προγραμματισμένη ώρα ανοίγματος των γραφείων στον προσωρινό χώρο που διαθέτει το Κίνημα στην πόλη του Βόλου.

Oλόκληρο το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το «σκάνδαλο Καρούζου»


Μία αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα του «σκανδάλου Καρούζου» φέρνει στο φως το «Εθνος της Κυριακής». Πρόκειται για το πόρισμα-καταπέλτη του ΣΔΟΕ, στο οποίο όχι μόνο δεν υπάρχει αναφορά ή νύξη για εμπλοκή του προέδρου της Βουλής Β. Μεϊμαράκη, αλλά, αντίθετα, αποκαλύπτεται κύκλωμα φοροδιαφυγής με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές μέσω offshore, πίσω από τις οποίες βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης

Θεσσαλονίκη: 16 περιοχές του κέντρου αλλάζουν όψη

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ


Αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για εγγραφή στον κατάλογο των συμμετεχόντων στο μεγάλο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ιδεών, με αντικείμενο τη δημιουργία και ανάπτυξη κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων και την ανάδειξη «τοπόσημου» στην αστική περιοχή της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, έπειτα από πρόταση συνεργασίας του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ/ΤΚΜ).

Έκανε 100 χιλιόμετρα με το ποδήλατο του και είναι... 100 χρονών! ΒΙΝΤΕΟ


Μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί ένας γάλλος αιωνόβιος αφού έκανε σήμερα 100 χιλιόμετρα με το ποδήλατο του..


 Ρομπέρ Μαρσάν από το Παρίσι, πρώην πυροσβέστης και λάτρης της πυγμαχίας, κάνει καθημερινή προπόνηση εδώ και μήνες ελπίζοντας ότι θα κόψει το νήμα σε λιγότερο από πέντε ώρες. Και τελικά τα κατάφερε αφού έκανε τα 100 χιλιόμετρα σε 4 ώρες 17 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα.

Στον Καναδά ο νεότερος κρατούμενος του Γκουαντάναμο


Ο νεότερος κρατούμενος στις φυλακές του Γκουαντάναμο, Ομαρ Καντρ, ο οποίος ήταν 15 χρονών το 2002 όταν συνελήφθη μεταξύ των ανταρτών στο Αφγανιστάν, επέστρεψε στην πατρίδα του, τον Καναδά, σήμερα όπου θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, μετέδωσαν τα καναδικά μέσα ενημέρωσης και επιβεβαίωσε ο καναδός υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Βικ Τόους.

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος




Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Επιστολή Παναγιώτη Ηλιόπουλο προς Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Οφείλω να σας ενημερώσω πως έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης και 

διακινείτε ψευδείς

 ειδήσεις οι οποίες παράλληλα αποτελούν και συκοφαντική δυσφήμιση προς το

 πρόσωπο μου. Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι : Σήμερα

 Σάββατο και ώρα 19:25 ομάδα εγκληματιών προερχόμενη από τον αναρχικό χώρο

 που εδράζεται σε κατάληψη του πανεπιστημίου επιχείρησε να επιτεθεί στα γραφεία της

 Χρυσής Αυγής του Βόλου.