Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Εννέα τρελές προβλέψεις που μπορούν να αλλάξουν εντελώς τα ταξίδια μας


Σε μερικά χρόνια από τώρα είναι πολύ πιθανό να πετάς σε αεροπλάνο χωρίς πιλότο, με διάφανες ατράκτους για να βλέπεις καλύτερα τον ουρανό και προορισμό το... διάστημα. Ακόμη κι αν σου φαίνεται περίεργο, όλα αυτά, πολύ σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.

Τι κι αν οι παρακάτω προβλέψεις σου φαίνονται απίστευτες, αδιανόητες ή υπερβολικές; Έχουν τις πιθανότητες τους να γίνουν πραγματικότητα, σύμφωνα με τους ειδικούς, με έναν και μόνο στόχο: να αλλάξουν μια για πάντα τα ταξίδια μας, ελπίζουμε προς το καλύτερο.

Εφοριακός έπαιρνε «φακελάκια» από φτωχούς


«Γρηγορόσημο» από φτωχές οικογένειες της Ροδόπης που ζητούσαν βεβαιώσεις της εφορίας ότι έχουν χαμηλό εισόδημα συνελήφθη να παίρνει 35χρονος εφοριακός στην Κομοτηνή, ο οποίος μάλιστα είναι γιος πρώην βουλευτή της Θράκης. Αστυνομικοί προσημείωσαν χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, που είχε ζητήσει από 39χρονη ομογενή, και όταν το παρέλαβε, τον συνέλαβαν.

 Του Κώστα Καντούρη

Ομιλία Χατζηδάκη στην Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία, στη Θεσσαλονίκη




 «Κυρίες και Κύριοι,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση, είναι χαρά και τιμή να βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας. Το θέμα της αξιοποίησης του εθνικού μας πλούτου είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους πολύ έντονα, ιδίως μάλιστα υπό τις παρούσες συνθήκες.  Και γι' αυτό συγχαίρω την “Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία”, που διοργανώνει αυτήν την εκδήλωση, ειδικά εφόσον εντάσσεται σε έναν ευρύτερο κύκλο που έχετε προγραμματίσει.

Τα πιο παράξενα κτίρια στον κόσμο




Πολλοί αρχιτέκτονες αποπειράθηκαν να ακολουθήσουν τον αμίμητο Γκαουντί σχεδιάζοντας παράξενα κτίρια, όμως άλλο «γκάου» και άλλο Γκαουντί.

ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ. Φόρος στις καταθέσεις - Τέλος το επιπλέον αφορολόγητο για κάθε παιδί


Τη φορολόγηση των τόκων καταθέσεων με 15%, από 10% που είναι σήμερα, εξετάζει το οικονομικό επιτελείο. Προς κατάργηση το επιπλέον αφορολόγητο που έχουν μισθωτοί και συνταξιούχοι για κάθε παιδί

Με 48ώρες επαναλαμβανόμενες απεργίες απαντά η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στα μέτρα

Σε 48ώρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αποφάσισε να προχωρήσει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, από την 1η Οκτωβρίου, «σε περίπτωση που η Κυβέρνηση επιχειρήσει να περάσει τα βάρβαρα – αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα της την επόμενη εβδομάδα».

Κάνουν ουρές για τη νύφη των 65.000.000$


Τι είπε ο βαθύπλουτος Κινέζος που παντρεύει την ομοφυλόφιλη κόρη του έναντι μεγάλης αμοιβής, σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων του. Αστρονομικό το ποσό που προσφέρει αλλά και... ο αριθμός των κατακτήσεων του 

Τραγικό.ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ, ΗΠΑ Πέρασε τον γιο του για διαρρήκτη και τον σκότωσε


Ενα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, όταν ένας δάσκαλος σκότωσε κατά λάθος τον 15χρονο γιο του, καθώς νόμισε ότι ήταν διαρρήκτης.
Ο Τζέφρι Τζουλιάνο, 44 ετών, έφτασε στο σπίτι της αδερφής του μετά από τηλεφωνική κλήση που του είχε κάνει η ίδια, φοβούμενη ότι κάποιος έχει μπει παράνομα στο σπίτι της.