Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ηλεκτρονική διασύνδεση IKA, ΟΑΕΔ και ΣΕΠΕ από 15 Οκτωβρίου



Προαιρετικά από τις 15 Οκτωβρίου του 2012 και υποχρεωτικά από την 1η Μαρτίου 2013, οι εργοδότες θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο ΙΚΑ, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και τον ΟΑΕΔ σειρά από έγγραφα, όπως οι πίνακες προσωπικού, οι αναγγελίες πρόσληψης και καταγγελίας των συμβάσεων και η υπερωριακή απασχόληση των εργαζομένων.

Γερμανία: σε αγώνες ακοντισμού σκοτώθηκε κριτής


Σε αγώνες στίβου στη Γερμανία λόγω της πτώσης ακοντίου σκοτώθηκε ένας κριτής. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ντίσελντορφ σε αγώνες νέων αθλητών.

Καρέ - καρέ η δοκιμή ιπτάμενης μηχανής


Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από video που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική κατασκευαστική εταιρεία «Aerofex» και το οποίο δείχνει τα δοκιμαστικά από μια πρωτοποριακή συσκευή κίνησης σε έρημο της Καλιφόρνια.

Απολογούμενοι στους θερμοκέφαλους


Γράφει η Σοφία ΒούλτεψηΌλοι γνωρίζουμε πως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που έδωσαν την ψήφο τους στη «Χρυσή Αυγή» δεν είναι οπαδοί του ναζισμού.
Ήταν κι’ αυτή μια ψήφος αντίδρασης, όπως και χιλιάδες άλλες που δόθηκαν σε άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης – νεοπαγή ή εμπλουτισθέντα μέσω διαρροών.

Πανσέληνο στον Προφήτη με Μελίνα και Λιζέτα


Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι στις 31 Αυγούστου με μια συναυλία στον Προφήτη, στο ιδανικότερο σημείο για να απολαύσουμε το ολόγιομο φεγγάρι


Η μεγαλύτερη πανσέληνος του χρόνου, επενδύεται μουσικά σε μια μοναδική συναυλία που οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Βόλβης.
Οι μελωδικές φωνές της Μελίνας Κανά και της Λιζέτας Καλημέρη, μας περιμένουν την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στις 21.30, στο γήπεδο του Προφήτη.

Διακόπτουν τη σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ οι συμβεβλημένοι γιατροί


Από την τσέπη τους θα πρέπει να πληρώνουν από τις 3 Σεπτεμβρίου οι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ τις επισκέψεις στους γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό, καθώς η ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι από 3/9 τα μέλη της θα διακόψουν τη σύμβασή τους με τον οργανισμό.