Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Φορολογία με την εφαρμογή μοντέλου ΗΠΑ



Το νέο σύστημα προβλέπει πως από τα συνολικά εισοδήματα κάθε φορολογουμένου θα αφαιρούνται όλες οι δαπάνες, με εξαίρεση όσες αφορούν την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και την αποπληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ.

ΝΕΑ ΕΝ ΤΑΧΕΙ Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο


Πηγή "Μακεδονία"
Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ένας 25χρονος στις 5.50 χθες τα ξημερώματα. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Παλαιού Σταθμού, έναντι του ΚΤΕΛ “Μακεδονία”, στο ρεύμα εξόδου.

Ο άτυχος νεαρός, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και ο ίδιος να χάσει τη ζωή του. Η τροχαία Θεσσαλονίκης διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Η νέα απειλή κατά του Πούτιν


ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Είναι κοινό μυστικό ότι η Δύση δεν επιθυμούσε να βρίσκεται στο τιμόνι της Ρωσίας ένας ηγέτης με την αποφασιστικότητα και την υπεραξία προσωπικότητας του Βλαντιμίρ Πούτιν. Γι’ αυτό και επιχειρήθηκε, σε δυο τουλάχιστον διαφορετικές χρονικές φάσεις η αποκαθήλωσή του.

Στην πολιτική δεν κερδίζουν (πάντα) οι Γερμανοί

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Διαβάζοντας κανείς προσεκτικά την πρόσφατη ιστορία της Ευρώπης, δυσκολεύεται να μην διαπιστώσει ότι οι Γερμανοί… παρεξήγησαν την επική πλέον ρήση του Γκάρι Λίνεκερ πως «το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο αγωνίζονται 11 εναντίον 11, αλλά στο τέλος… κερδίζουν οι Γερμανοί».

Video: "Aντιρατσιστικό" ξύλο σε περαστικούς Έλληνες νεαρούς

Που παμε…
defencenet.gr  
 Όπως φαίνεται έχουμε να δούμε πολλά ακόμα σε αυτόν τον τόπο. Στην χτεσινή "αντιρατσιστική" συγκέντρωση οι παρευρισκόμενοι αλλοδαποί έδειξαν τα "αντιρατσιστικά" τους συναισθήματα ξυλοκοπώντας περαστικούς Έλληνες νεαρούς, γιατί δεν τους άρεσαν οι φάτσες τους.