Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ραντεβού στην κάλπη με τον υπεραιωνόβιο Χαράλαμπο Μητσόγλου.

Μαζί με τα εκατομμύρια των Ελλήνων που αύριο θα δώσουν το ραντεβού τους για να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, θα δώσει και το δικό του ραντεβού  ο υπεραιωνόβιος Χαράλαμπος Μητσόγλου. Αύριο  το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του δημοτικού διαμερίσματος  Νυμφόπετρας του δήμου Βόλβης. 

Προσοχή τα παλιά ψηφοδέλτια της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μάη είναι ΑΚΥΡΑ.


Τι (μας λένε ότι) δείχνουν οι δημοσκοπήσεις…

Μια χώρα που έκανε το παράλογο… επίσημο τρόπο ζωής, δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι διαφορετικό, από την… παράσταση που ανεβαίνει στη σκηνή της παραπολιτικής και της παραφιλολογίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με αφορμή τα “αποτελέσματα” των “μυστικών” δημοσκοπήσεων.

To ευρώ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

Τι κοινό μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Γάλλο ακαδημαϊκό Ντε Μπρος, εκτός από τη διαφορά ηλικίας, αφού αν δεν με απατά η μνήμη μου ο ακαδημαϊκός είναι μεγαλύτερος απ’ τον πολιτικό κάπου τρεις αιώνες; Αυτό που τους ενώνει είναι η χρήση του όρου «φετίχ».

Οι τσακωμοί… αργότερα

Σε λίγες ώρες καθένας από μας θα πάρει μια απόφαση που θα κρίνει το μέλλον αυτού του τόπου. Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία. Από το προσωπικό συμφέρον στο συλλογικό το οποίο δεν είναι πάντα σωστό όπως πολλές φορές έχει αποδείξει η ιστορία.

Που αποσκοπεί η προβοκάτσια των FT

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΕΙΔΑΚΙΣ
Οι εκδότες της Γερμανικής εκδοχής των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς σίγουρα δεν είναι ηλίθιοι. Ξέρουν επομένως πολύ καλά , ποιόν πράγματι ωφελεί το σημερινό  προβοκατόρικο άρθρο, με το οποίο καλούν τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν τον (κακό) Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία και όχι τον (κάκιστο) Αλέξη Τσίπρα, η επικράτηση του οποίου θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώ.

Η ψυχολογία του νικητή

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι οι εκλογές, ειδικά όταν είναι όσο οριακές φαντάζουν οι αυριανές, κρίνονται στο νήμα και από λεπτομέρειες. Κυρίως, επηρεάζοντας τις τελευταίες μέρες τους αναποφάσιστους. Εκείνους που διστάζουν να οριστικοποιήσουν την πολιτική επιλογή τους μπροστά στην κάλπη.

Ετοιμάζεται το “κόμμα Σημίτη”

Απέναντι στον αγώνα που δίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να περισώσει ό, τι μπορεί από το ΠΑΣΟΚ, στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς βρίσκονται σε εξέλιξη σενάρια για την “επόμενη μέρα”. Με αιχμές για τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνολικά τη δυνατότητα του Κινήματος το οποίο ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και κυριάρχησε πολιτικά στην Ελλάδα για σχεδόν τρεις δεκατίες, να συνεχίσει να εκφράζει την πλειοψηφία των “προοδευτικών” πολιτών του τόπου.

Εγνατία Οδός: καλοκαιρινός μποναμάς... με δυνατότητα αύξησης των διοδίων κατά 20% και νέα διόδια στην Καβάλα

Κοινή Υπουργική Απόφαση ανάβει το "πράσινο" φως και για άμεση εκχώρηση των εσόδων από τα διόδια στις τράπεζες
Καυτά και όχι δροσερά... νέα φέρνει το καλοκαίρι στους χρήστες της Εγνατίας Οδού, καθώς με ΚΥΑ των Υπουργείων Υποδομών και Οικονομικών ανάβει το "πράσινο" φως για αύξηση των τελών στα διόδια, νέο σταθμό διοδίων στην Καβάλα καθώς και άμεση εκχώρηση των εσόδων από διόδια στις τράπεζες.

Μάνα κυνηγούσε γυμνή το γιο της για να τον φάει!

Μητέρα κυνηγούσε το γιο της για να τον σκοτώσει και μετά να τον φάει. Το απίστευτο και ανατριχιαστικό γεγονός συνέβη στο Munnsvilleτης Νέας Υόρκης την περασμένη Τρίτη. Πρωταγωνίστρια της πρωτοφανούς υπόθεσης ήταν η 35χρονη Pamela McCarthy η οποία σε κατάσταση αμόκ φωτογραφήθηκε γυμνή από γείτονα την στιγμή που κυνηγούσε τον γιο της.

Τροχαίο δυστύχημα που σοκάρει στη Ρωσία

Οι παγωμένοι δρόμοι της Ρωσίας είναι δυστυχώς γνωστοί για αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, ενώ η συγκεκριμένη χώρα κατέχει το ρεκόρ σε τροχαία δυστυχήματα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στην περιοχή Petushki στον αυτοκινητόδρομο Μ-7, ένα ημιφορτηγό της Nissan έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σε ένα μικρό φορτηγό.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν την προσφυγή στις κάλπες

    Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την διεξαγωγή των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά την εκλογική διαδικασία για το πώς, που και πότε ψηφίζουμε.
Επίσης, παρά το γεγονός ότι παραμένει σε ισχύ ότι ίσχυσε στις 6 Μαΐου ενημερώνει και για τα εκλογικά τμήματα των ετεροδημοτών.

Αντώνης Σαμαράς. Η Ελλάδα μας ενώνει

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας βγάλει από την Ευρώπη, να παίζει παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώνντας σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος, την οποία είχαν κατακλύσει, όπως και τους γύρω δρόμους, οι Νεοδημοκράτες της Αθήνας.