Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Βροχερός ο καιρός όλη την εβδομάδα

Μικρή βελτίωση θα παρουσιάσει από Τετάρτη.
Δευτέρα
Στα βορειοανατολικά προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες το πρωί πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι, όπου στα ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

«Πισίνα» η περιφερειακή της Θεσσαλονίκης! Δείτε το βίντεο

Στην κυκλοφορία δόθηκε πριν από λίγα λεπτά η Περιφερειακή Οδός που είχε κλείσει λόγω του όγκου των νερών που είχαν συγκεντρωθεί στο οδόστρωμα. Ωστόσο το πρόβλημα παραμένει στο ύψος της αερογέφυρας της Σταυρούπολης. Άντρες της Τροχαίας ρυθμίζουν την κυκλοφορία στον Κόμβο Ωραιοκάστρου.




Seleo.gr News



«Πισίνα» η περιφερειακή της Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

7 + 11 διέξοδοι από τα τεκμήρια

Στόχοι των νέων τεκμηρίων είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και οι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι
TOY ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΩΤΙΟΥ
Περιορισμένες εξόδους διαφυγής από τα τεκμήρια έχουν φέτος οι φορολογούμενοι, οι οποίοι θα επιβαρυνθούν τα μέγιστα τόσο λόγω τεκμηρίων όσο και του μειωμένου αφορολόγητου, από 12.000 σε 5.000 ευρώ. Μόνον από την εφαρμογή των νέων τεκμηρίων, η επιβάρυνση στους φορολογούμενους φτάνει συνολικά στο ποσό των 900 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με πέρυσι, ενώ η επιβάρυνση από τη μείωση του αφορολόγητου ορίου σε 5.000 ευρώ, κοστίζει επιπλέον 700 ευρώ για όσους δηλώσουν εισοδήματα 12.000 ευρώ και πάνω.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος - Παραμύθι χωρίς δράκο η επίθεση στον Βόλο εναντίον

 "Αφήστε επιτέλους τα  παραμύθια!"

Τελικά κάποιοι "μυθοπλάστες"             δημοσιογράφοι έχουν βαλθεί να ξεπεράσουν ακόμα και τον          Αίσωπο. Εδώ και 2 μέρες έχω γίνει αποδέκτης μιας            κακοστημένης προβοκάτσιας του αριστερού δημοσιογραφικού κατεστημένου, το οποίο, χωρίς να μπει στον            κόπο να με ρωτήσει, με εμφανίζει ως "θύμα" μιας επίθεσης      στην οποία δεν ήμουν καν παρών!

Έχουμε χρήματα για άλλες 35 ημέρες...


Με δελτίο της... ΕΥΔΑΠ, που πληροφορούσε πριν από μερικά χρόνια τους Αθηναίους για τα αποθέματα του νερού, μοιάζουν πλέον τα στοιχεία που διοχετεύει -επισήμως ή ανεπισήμως- το υπουργείο Οικονομικών για τα ταμειακά διαθέσιμα.
Του Γιώργου Παππού

Ζητούν βοήθεια για να βγουν από το τούνελ της κατάθλιψης

Εκρηκτική προσέλευση πολιτών και οικογενειών στα Κέντρα Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης έφερε η κρίση τα τελευταία δύο χρόνια. Η ραγδαία και βίαιη επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου από την απώλεια εργασίας και τη συρρίκνωση των εισοδημάτων ανάγκασε περισσότερους από 3.500 ανθρώπους -μόνο στη δυτική Θεσσαλονίκη- να ζητήσουν βοήθεια, οικονομική και ψυχολογική, καθώς εμφάνισαν συμπτώματα κατάθλιψης, κρίσης πανικού και άγχους.
 Της Φανής Σοβιτσλή
fanisovi@gmail.com

Οι δημοσκοπήσεις… το λένε καθαρά

Οι τέσσερις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σήμερα στον κυριακάτικο Τύπο, έχουν κοινά στοιχεία και συμπεράσματα, αρκεί φυσικά να τις διαβάσει κανείς νηφάλια και σε… δεύτερη ανάγνωση.

Πολιτική παρέμβαση από Μητσοτάκη

Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο, με την Ελλάδα να οδηγείται σε εκλογές η έκβαση των οποίων φαντάζει αβέβαιη, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την περαιτέρω παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ, αν όχι και στην ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προχώρησε σε βαρύνουσας σημασίας πολιτική παρέμβαση.

Καμπανάκι κινδύνου από Σημίτη

Ο πρωθυπουργός, επί ημερών του οποίου η Ελλάδα μπήκε στην ευρωζώνη, προφανώς και έχει έναν λόγο παραπάνω να ομιλεί περί του αδιεξόδου που διέρχεται σήμερα η χώρα, απειλούμενη ευθυέως με απομάκρυνση από το κοινό νόμισμα. Ειδικά όταν φαίνεται να γνωρίζει… κάτι παραπάνω, αναφορικά με το τι συμβαίνει στην Ευρώπη, σε σχέση με τις προοπτικές της Ελλάδας.

Ο Κουβέλης μπαίνει στην κυβέρνηση

Μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου, η στάση που κράτησαν ο Φώτης Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά ήταν η πλέον κρίσιμη για το ναυάγιο των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων, που στόχευαν στη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, προκειμένου να αποφευχθεί η προσφυγή σε νέες κάλπες.

Το εθνικό συμφέρον

Οδεύοντας στην κορύφωση του δράματος έρχεται η λύτρωση. Τα όσα έζησε αυτή η χώρα στα τελευταία τρία χρόνια, κυρίως τους τελευταίους μήνες, πρέπει να τα ξεχάσουμε αλλά δεν πρέπει να τα διαγράψουμε από την εθνική μας μνήμη. Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας ώστε όλοι μαζί να ξαναφτιάξουμε κράτος και να ξαναβρεί η κοινωνία τις ισορροπίες της.

Ελεύθερος ο δημοσιογράφος Γ. Παπαγιάννης

Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος  Γιάννης Παπαγιάννης ο οποίος συνελήφθη χθες  στο σπίτι του στα Εξάρχεια και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τη δήλωση του συνηγόρου του και γνωστού ποινικολόγου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος
 «απέτυχε η προσπάθεια φίμωσης του κ.Παπαγιάννη και της διαδικτυακής ενημέρωσης», ενώ η υπόθεση ανατέθηκε σε πταισματοδίκη

Αυστραλία: Θύελλα αντιδράσεων για την εισαγωγή εργατών από το εξωτερικό

Η πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ υποσχέθηκε ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην πρόσληψη Αυστραλών παρά την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης, Κρις Μπόουεν, να δοθεί η δυνατότητα στην πλουσιότερη Αυστραλή, Τζίνα Ράϊνχαρτ, να προσλάβει 1700 εργαζόμενους από το εξωτερικό για να εργαστούν σε ορυχείο της στην Δυτική Αυστραλία.Όπως έγινε γνωστό η κα Γκίλαρντ δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση του υπουργού της που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Θρηνεί ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Αργεντινής

Τον θάνατο του 21χρονου φιλάθλου της Λανούς, Ντανιέλ Σόσα, από σφαίρα στο στήθος, θρηνεί ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Αργεντινής.
Πριν τον αγώνα της Λανούς με την Ολ Μπόις για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Σόσα δέχτηκε πυροβολισμό, κατά την είσοδό του, στη θύρα του γηπέδου, στο νότιο Μπουένος Άιρες.