Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Στιγμές χαράς για την οικογένεια Κοκτσίδη η βάπτιση της κόρης τους. Δείτε το βίντεο

Ευτυχές γεγονός αποτέλεσε για τους συγγενείς και φίλους η βάπτιση της κόρης του Ποδοσφαιριστή του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» Νυμφόπετρας    Γιώργου Κοκτσίδη . Το μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Λαγκαδικίων.

Επιστράτευση Πηλείδη στη Συγγρού

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος Περικλής Πηλείδης αποτελεί την πλέον πρόσφατη ενίσχυση του επιτελείου του Αντώνη Σαμαρά στη Συγγρού, και αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο στη χάραξη της προεκλογικής στρατηγικής, ενόψει της αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου.

Το “προϊόν” Τσίπρας και οι “καταναλωτές” ψηφοφόροι

Πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να εξηγήσουν πολιτικά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα περισσότεροι είναι όσοι αδυνατούν να καταλάβουν πως ένας συνασπισμός συνιστωσών κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να εκτοπίσει το ΠΑΣΟΚ και σήμερα να εμφανίζεται ως η γνήσια έκφρασή του.

Η Κεντροδεξιά και η κοινωνία

Η επανένωση της Κεντροδεξιάς ασφαλώς είναι ένα θετικό γεγονός αλλά δεν αφορά την κοινωνία που αυτή την ώρα δοκιμάζεται και εναγωνίως περιμένει κάπου να ακουμπήσει προκειμένου να σταθεί όρθια. Αναμφισβήτητα συσπειρώνει το χώρο αλλά δεν συσπειρώνει τη κοινωνία.

Η “άβολη” αλήθεια για την Ελλάδα

Το Camp David φημίζεται για τις στιγμές χαλάρωσης που προσφέρει στους κατά καιρούς φιλοξενούμενους του εκάστοτε Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Χαλάρωσης, όχι όμως και ξεγνοιασιάς, καθώς συνήθως πίσω από τις κλειστές πόρτες των συσκέψεων, οι πιέσεις που ασκούνται είναι… ενοχλητικές. Για να υπάρξουν λύσεις και κοινά αποδεκτές αποφάσεις.

Στα χνάρια του Μέγα Αλέξανδρου η Έφιππη Παραλίμνια Πορεία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη έφιππη περιήγηση στις όχθες
της λίμνης Βόλβης, διαμέσου σημαντικότατων μνημείων
Σε μια διαδρομή που –σύμφωνα με ιστορικές πηγές- χρησιμοποιούσαν συχνά τα άλογα του μακεδονικού ιππικού του Μεγάλου Αλεξάνδρου για να εξασκηθούν, κινήθηκαν δεκάδες ιππείς, στο πλαίσιο της 1ης Έφιππης Παραλίμνιας Πορείας του δήμου Βόλβης.

Η χορωδία του Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών στην εκδήλωση της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού στην Θεσσαλονίκη

Η χορωδία του Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών συμμετείχε  στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργάνωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη για τα θύματα της τουρκικής βαρβαρότητας κατά των Ελλήνων του Πόντου.

Δείτε το βίντεο από την μεγάλη χθεσινή πορεία των ποντίων στην Θεσσαλονίκη

Με πορεία προς το τουρκικό προξενείο  και τη θυροκόλληση ψηφίσματος για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ποντική Ομοσπονδία Ελλάδας στην πλατεία Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη.