Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012. Πρόσωπο των εκλογών ο κύριος Χαράλαμπος Μητσόγλου ετών 111. Δείτε το βίντεο.

Πρόσωπο των εκλογών έχει αναδεχθεί ο υπεραιωνόβιος ψηφοφόρος Χαράλαμπος Μητσόγλου ο όποιος άσκησε τα εκλογικά τα καθήκοντα παρά τα 111 χρόνια που κουβαλά στην πλάτη του. Το γεγονός ότι εκατοντάδες blog ανήρτησαν την προσέλευση του κυρ Χαραλάμπου στο εκλογικό κέντρο Νυμφόπετρας Θεσσαλονίκης , όπως κατά αποκλειστικότητα έγραψαν τα   emvolimanea.blogspot.com     δείχνει την ιδιαιτερότητα του γεγονότος και το μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών.

"Δεν είναι πιθανή η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη"

«Οι Έλληνες και οι Γάλλοι ψηφοφόροι απορρίπτουν τη λιτότητα, την οποία προωθεί η Γερμανία», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της διαδικτυακής πύλης «Euractiv.com» και εξηγεί για ποιους λόγους η αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ είναι απίθανο να συμβεί σύντομα.

Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου

Με αφορμή την ψηφοφορία της Κυριακής, ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κοινωνική οργή που καταγράφηκε στις κάλπες, δεν αναιρεί και δεν διαγράφει την αγάπη των πολιτών για την πατρίδα, την αγωνία και την ανησυχία τους για την πορεία της χώρας.

Μετά το «Λεφτά υπάρχουν» το… «Βρήκαμε τα λεφτά»!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Το συμπέρασμα που εξάγεται από το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα είναι ότι η χώρα μπαίνει σε μια σοβαρή περιπέτεια για τους ίδιους λόγους για τους οποίους με τις εκλογές του 2009 άρχισε να σέρνει τα βήματά της προς τον όλεθρο.

Με κυβέρνηση “Εθνικής Ελλάδας” για να σωθεί ο τόπος

Το κομματικό σύστημα που γνωρίζαμε δεν υπάρχει μετά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα. Ειναι προφανές ότι οι ψηφοφόροι έκλεισαν τους λογαριασμούς τους με το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα, όχι όμως ως σύστημα. Με σαφήνεια επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αντικαταστήσει το ΠΑΣΟΚ.

Η Β’ Αθήνας πήρε διαζύγιο από το ΠΑΣΟΚ

Οι συστημικές παρενέργειες που έχουν για το σημερινό πολιτικό σκηνικό, οι επιπτώσεις της λαϊκής ετυμηγορίας από την κάλπη της 6ης Μαϊου, εστιάζονται κυρίως στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.

Δεν θα δει τον Μιχαλολιάκο ο Σαμαράς

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος θα είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός τον οποίο δεν θα δει ο Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής από τον Κάρολο Παπούλια, για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, με τη συμμετοχή περισσότερων των δυο κομμάτων.

Δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη βουλευτής Α΄ Αθήνας

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, στους Αθηναίους που με στήριξαν με την ψήφο τους.
Η εμπιστοσύνη τους είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τον μεγάλο αγώνα που έχω ξεκινήσει, πολύ πριν από την προκήρυξη των εκλογών, για να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα της Πρωτεύουσας.

Η επιστροφή των σεναρίων χρεοκοπίας

Το ρευστό πολιτικό σκηνικό και οι αντικειμενικές αμφιβολίες που υπάρχουν ως προς τις πραγματικές προοπτικές βιωσιμότητας της όποιας κυβέρνησης συνεργασίας μπορεί να προκύψει από τη Βουλή των εκλογών της 6ης Μαϊου, έδωσαν τροφή σε αναζωπύρωση των ακραίων σεναρίων για το μέλλον της Ελλάδας.

Προς νέες εκλογές τον Ιούνιο;

Προς νέες εκλογές τον Ιούνιο φαίνεται να οδηγείται η χώρα, σύμφωνα με εκτιμήσεις και συγκλίνουσες πληροφορίες, καθώς διαπιστώνεται στην πράξη αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης.
Σε μια τέτοια περίπτωση, στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την ημερομηνία των νέων εκλογών, την εξουσία θα διαχειρίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, όπως ορίζει το Σύνταγμα.

149 έδρες μαζί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ψάχνουν τρίτο για... κυβέρνηση! - Πιθανές εκλογές στις 17 Ιουνίου - Στις 15:00 στον Παπούλια ο Σαμαράς

149 έδρες μαζί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ψάχνουν τρίτο για... κυβέρνηση! - Πιθανές εκλογές στις 17 Ιουνίου

- Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο αρχηγός της ΝΔ
- Στις 13:00 στο προεδρικό Μέγαρο ο Φ. Πετσάλνικος, στις 14:00 ο Λουκάς Παπαδήμος
- ΣΤΟ 99,36% της Επικράτειας: ΝΔ 108 έδρες (18,87%), ΣΥΡΙΖΑ 52 (16,77%), ΠΑΣΟΚ 41 (13,19%), ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ 33 (10,60%), ΚΚΕ 26 (8,47%), Χ.Α 21 (6,97%), ΔΗΜΑΡ 19 (6,10%)
- Με λίστα οι εκλογές του Ιουνίου σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες

Ένα λάθος στο βιογραφικό του διευθυντή της Yahoo προκαλεί προβλήματα στην εταιρία.

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στη Yahoo η αποκάλυψη οτι το βιογραφικό του νέου CEO της έχει λάθη...
Σύμφωνα με την αποκάλυψη ο Scott Thompson, στο βιογραφικό του αναφέρει οτι έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό δίπλωμα στη λογιστική από το Stonehill College της Μασσαχουσέτης καθώς και ένα πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών το οποίο δεν το έχει πάρει ποτέ.

Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη»

Ψήφος οργής ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Δραματικές ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό επιφέρει η λαϊκή ετυμηγορία. Ηταν ψήφος οργής, που προκάλεσε την κατολίσθηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, την εκτίναξη του ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση και την απώλεια για το ΚΚΕ της ηγεμονίας στην Αριστερά. Οδυνηρό ξάφνιασμα προκαλεί η εμφάνιση στο κοινοβουλευτικό προσκήνιο των φαντασμάτων του φασισμού. Παρά την ένταση της αναμέτρησης, η προσέλευση στις κάλπες παρουσίασε κάμψη, σε σημείο που η αποχή σημείωσε ιστορικό ρεκόρ