Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Νέα υπόθεση δωροδοκίας στο υπουργείο Ανάπτυξης

Δύο ακόμη υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης συνελήφθησαν σήμερα, με την κατηγορία ότι ζητούσαν μίζα από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Κρήτη, προκειμένου να προωθήσουν τον φάκελο επιδότησης της επιχείρησής του. Απαίτησαν 120.000 ευρώ, αλλά ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και συνελήφθησαν.

Μήνυμα του Κώστα Γκιουλέκα

Μάνα και γιος ήταν τρεις μήνες νεκροί μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη!

Η ανατριχιαστική αλήθεια, αποκαλύφθηκε αργά χθες βράδυ...
Η έντονη μυρωδιά που έβγαινε από τη μονοκατοικία, προβλημάτισε τους γείτονες, όμως ούτε εκείνοι δε φαντάζονταν αυτό που είχε συμβεί.

Χρήσιμες πληροφορίες για τις βουλευτικές εκλογές 2012

Την Κυριακή διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Εθνικού Κοινοβουλίου.
Οι κάλπες ανοίγουν την 7η πρωινή ώρα και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 19.00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

H τελευταία προπόνηση του Αντώνη Σαμαρά πριν απο τη μάχη των εκλογών!!!


Ο Αντώνης Σαμαράς διάλεξε εναν καλό αμυντικό τον Νίκο Νικολόπουλο για την τελευταία προπόνηση πριν απο τη μεγάλη μάχη .....των εκλογών

patrinanea.blogspot.com

Kώστας Γκιουλέκας - Στις 6 Μαΐου πάμε όλοι στην κάλπη. Δείτε το βίντεο

Τελικά λειώνουν οι πάγοι ή όχι;

Όπως συμβαίνει σε όλους τους τομείς της επιστήμης, οι γνώμες, δηλαδή οι επιστημονικές έρευνες αρκετές φορές διαφέρουν μεταξύ τους.Σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική μελέτη ναι μεν η στάθμη των νερών ανεβαίνει, ναι μεν οι πάγοι στην Γροιλανδία λειώνουν αλλά από την άλλη μεριά οι υψηλότερες κορυφές της οροσειράς των Ιμαλαΐων δεν έχουν χάσει καθόλου πάγους.

Τι ζητούν οι Θεσσαλονικείς απο τους υπ. Βουλευτές? Δείτε το βίντεο




Στις κάλπες με λογισμό και μ’ όνειρο

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Τα γεγονότα των τελευταίων δυόμιση ετών απέδειξαν με τον πιο οδυνηρό τρόπο πως υπάρχουν μερικές αποφάσεις που οδηγούν σε δρόμο χωρίς γυρισμό.
Μια παραπλανητική φράση – «Λεφτά υπάρχουν» - στάθηκε αρκετή για να οδηγηθεί η χώρα και ο λαός της στην χρεοκοπία.

Στην κάλπη με το χέρι στο μυαλό, όχι στην καρδιά

Γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης
- ΕΣΥ, δάσκαλε, τι θα ψηφίσεις;

Η ΕΡΩΤΗΣΗ εκτοξεύθηκε από μια ατίθαση μαθήτρια του τελευταίου θρανίου καθώς έγραφε την άσκηση: «Τι προβλέπετε για τις εκλογές της 6ης Μαΐου;»

-Θα σας πω λοιπόν την αλήθεια. Αυτήν τη φορά θα ψηφίσω με το χέρι στην καρδιά, όχι στο κεφάλι...

-Και σαν τι λέει η καρδιά σου, δάσκαλε;

Νίκος Χουντής: Δεν είχε κανένα δικαίωμα η υπηρεσιακή κυβέρνηση Παπαδήμου να υπογράψει για τα 18 δις στις τράπεζες. Έχουν όλοι ευθύνες !

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Κρήτη, δήλωσε μεταξύ άλλων, τα εξής:

Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Κουρεύουν τις τιμές.

Η κρίση επέφερε σημαντικές μειώσεις στις προσφερόμενες υπηρεσίες από τους καταστηματάρχες του δήμου Αμπελοκήπων. Μια περιδιάβαση στους δρόμους των Αμπελοκήπων ο πολίτης το διαπιστώνει με τα ίδια του τα μάτια αυτή  την πραγματικότητα. 

Μύδροι Κυριάκου κατά Βενιζέλου

Η προεκλογική στρατηγική του ΠΑΣΟΚ είναι μονοθεματική και μονοπρόσωπη, καθώς η Ιπποκράτους επέλεξε να προβάλλει τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αγνοώντας τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη του Κινήματος.

Ξεκίνησε στο Δήμο Βόλβης η υλοποίηση προγραμμάτων καταπολέμησης κουνουπιών

Ο Δήμος Βόλβης  στα πλαίσια ανάληψης πρωτοβουλιών για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος όχλησης από την εμφάνιση κουνουπιών τόσο για τους  κατοίκους  όσο και για τους χιλιάδες επισκέπτες  της περιοχής κατά την θερινή περίοδο  αλλά και για την διασφάλιση των καλύτερων όρων  της δημόσιας υγείας δρομολόγησε  και για φέτος τις  παρακάτω δράσεις:

Το Ζάππειο έστειλε μήνυμα στους αναποφάσιστους

Η «όλη Κεντροδεξιά» βρέθηκε απόψε στο Ζάππειο για την κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά. Κορυφαία και ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συγγρού, και έδωσαν το παρών στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.

Με ένα τηλέφωνο μαθαίνεις πού ψηφίζεις

Μέσω 10 τηλεφωνικών γραμμών που λειτουργούν στο Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορούν να μάθουν σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν οι πολίτες οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο Ιnternet.
Τα τηλέφωνα είναι: 2131511125, 2131511143, 2131511153, 2131511119, 2131511146, 2131361154, 2131361160, 2131361161, 2131361165, 2131361182.

Σήμερα η κεντρική ομιλία του Σταύρου Καλαφάτη

 Ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Καλαφάτης, καλεί τους Θεσσαλονικείς στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, σήμερα στις 7 το απόγευμα, στο Porto Palace.
Η ομιλία θα γίνει στην αίθουσα "Grand Pietra" του ξενοδοχείου Porto Palace, 26ης Οκτωβρίου 65, περιοχή "Σφαγεία".  

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Μεγαλειώδης ήταν και η συγκέντρωση της ΝΔ στην Αθήνα, έξω από το Ζάππειο Μέγαρο.
Ο Αντώνης Σαμαράς μπροστά σε χιλιάδες λαού, που κρατούσε ελληνικές σημαίες, ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον κάθε πολίτη να συναισθανθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να δώσει δύναμη στη ΝΔ, τη μόνη πολιτική δύναμη της χώρας που εγγυάται τη σταθερότητα και την Ανάπτυξη.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στην πλ. Αριστοτέλους στις 8 μ.μ. με ομιλητή τον επικεφαλής του συνδυασμού Αλέξη Τσίπρα