Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Παντρεύτηκε τον ξάδερφό της και γέννησε παιδί με 6 πόδια! Συγκλονιστική ΦΩΤΟ

Το αγοράκι γεννήθηκε με έξι πόδια από μια γυναίκα που παντρεύτηκε τον εξάδελφό της και είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού.Οι γιατροί στο Πακιστάν σκέπτονται πώς θα εγχειρήσουν το μωρό που γεννήθηκε με αυτήν την πολύ σπάνια δυσμορφία, η οποία πιθανότατα προκλήθηκε από μια γενετική διαταραχή. Το αγόρι γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη νότια επαρχία Σινχ του Πακιστάν και μεταφέρθηκε στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού (NICH) στο Καράτσι.

Για την Ελλάδα φταίει ο… Στρος-Καν

Η θεωρία της καμένης γης αποτελεί μια από τις πλέον αγαπημένες και διαχρονικές συνήθειες των ανά την υφήλιο πολιτικών ταγών. Και όχι μόνο, καθώς την ασπάζονται με ανάλογης σφοδρότητας σπουδή όσοι αναλαμβάνουν μια θέση ευθύνης, και θεωρούν ότι «ψεκάζοντας» το έργο που έχουν κληρονομήσει από τον προκάτοχό τους, αυτομάτως κερδίζουν οι ίδιοι πόντους μελλοντικής αναγνώρισης του δικού τους έργου. Και σίγουρα, κερδίζουν χρόνο, δηλαδή… ανοχή.

Το διαστημικό λεωφορείο Discovery δεν θα χρησιμοποιείται πια

Το αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο Discovery, τα χρονικά περιθώρια χρήσης του οποίου έχουν λήξει, μεταφέθηκε από το κοσμοδρόμιο στο ακρωτήριο Κανάβεραλ στην Ουάσιγκτον, όπου έγινε έκθεμα του Εθνικού Μουσείου Αεροπορίας και ΚοσμοναυτικήςΈνα ειδικό αεροσκάφος με το δεμένο σατλ πέταξε σε χαμηλό ύψος πάνω από το Καπιτώλιο, ώστε να μπορει να δει το διαστημικό λεωφορείο ο κόσμος που μαζεύτηκε σε πάρκα, μπαλκόνια και γέφυρες.

30 ώρες στο ίδιο σημείο για μια εκπληκτική φωτογραφία

Θαυμάστε το μεγαλείο της φύσης όταν η μέρα συναντά τη νύχτα. Μια φωτογραφία ενός Έλληνα κάνει τον γύρο του κόσμου. Διαβάστε την ιστορία της
Εκ πρώτης όψεως η φωτογραφία φαίνεται να έχει τραβηχτεί με φακό fish-eye, υπερευρυγώνιο, ωστόσο με μια πιο προσεκτική θα δείτε πως κατά ένα "μαγικό" τρόπο καταφέρνει να απεικονίσει ταυτόχρονα μέρα και νύχτα σε ένα ενιαίο πλαίσιο.

Μπαρόζο: "Οι Έλληνες δεν είναι μόνοι"

Την ίδια περίοδο που τα νέα μέτρα όλο και πλησιάζουν και ενώ μία σειρά από Ευρωπαίους ηγέτες έχει κάνει παρέμβαση στα των εκλογών, έρχεται ο Ζοζέ Μπαρόζο να σταθεί στον αντίποδα και να στείλει μήνυμα συμπαράστασης και αισιοδοξίας.

Γυρνά στην πατρίδα το κύπελλο του Λούη

Σε ελληνικά χέρια κατέληξε το ασημένιο κύπελο του Σπύρου Λούη, το ιστορικό έπαθλο που κατέκτησε ο Ελληνας μαραθωνοδρόμος για τη νίκη του στους Ολυμπιακούς του 1896.
Υστερα από σκληρή δημοπρασία στο Λονδίνο, το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αγόρασε έναντι 655.000 ευρώ το ασημένιο κύπελλο, το οποίο εφεξής θα εκτίθεται στο Κέντρο Πολιτισμού του φερώνυμου ιδρύματος, η κατασκευή του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2015.Στην ανακοίνωση του Ιδρύματος αναφέρεται:

Όλα ανοιχτά

…μετά το χθεσινό 2-1 του Μονάχου. Η Μπάγερν πήρε το προβάδισμα αλλά η Ρεάλ έχει τη δυνατότητα ανατροπής του σκορ στη Μαδρίτη. Με πρωταγωνιστή τον Άγγλο ρέφερι Γουέμπ, οι δύο ομάδες τελείωσαν από 11 παίχτες το παιχνίδι και με διαμαρτυρίες των Γερμανών για υποψία πέναλτι στον Ριμπερί.

Ερχεται ηλεκτρονικό «φακέλωμα» για όλους τους φορολογούμενους

Σε ηλεκτρονικό φακέλωμα των συναλλαγών που έχουν οι φορολογούμενοι με τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες πιστωτικών καρτών, κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης προχωρά το υπουργείο Οικονομικών. Με βάση τα στοιχεία θα γίνουν έλεγχοι και διασταυρώσεις για να εντοπιστούν φορολογούμενοι που αποκρύπτουν εισοδήματα και, την ίδια ώρα, πραγματοποιούν μεγάλες καταναλωτικές δαπάνες

Θεσσαλονίκη: Δέκα νεαροί εναντίον τριών για να τους ληστέψουν!

Τα πέντε άτομα ηλικίας από 18 έως 19 ετών συνελήφθησαν ενώ αναζητούνται άλλοι πέντε συνεργοί τους!  Όλα έγινε χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι νεαροί δράστες πλησίασαν τρεις συνομήλικούς τους και με σωματική βία, ανάγκασαν τους δύο από αυτούς να τους δώσουν το μικρό χρηματικό ποσό που είχαν πάνω τους.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι

Αποφασισμένοι να επαναλάβουν την αποχή από την εργασία τους το επόμενο Σαββατοκύριακο, σε περίπτωση που δεν τους καταβληθούν δεδουλευμένα, είναι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης.
Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Εκπληκτική ηλιακή έκρηξη μέσα από τα τηλεσκόπια της NASA

Δείτε την θεαματική ηλιακή έκρηξη από το θερμοδυναμικό παρατηρητήριο της NASA.
Ήταν μια υπέροχη ηλιακή έκρηξη βιντεοσκοπημένη από το θερμοδυναμικό παρατηρητήριο της NASA!
Η έκρηξη καταγράφηκε το απόγευμα της 16ης Απριλίου από το παρατηρητήριο της NASA και πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα θέαμα που έχει αντικρίσει ο άνθρωπος εδώ και χρόνια.

Τα μανιτάρια «ασπίδα» κατά του καρκίνου

Τα μανιτάρια θα μπορούσαν να αποτελέσουν «ασπίδα» κατά του καρκίνου;  
Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι είναι αληθές, βάση αρκετών επιστημονικών ερευνών που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια.

Εντοπίστηκε νέος ιός στα Mac!

Νέα απειλή για τους υπολογιστές της Apple εντοπίστηκε από εταιρία ασφαλείας υπολογιστών.
Λίγο μετά την ανακοίνωση του Flashback Trojan, η Kaspersky Labs προειδοποιεί για μια νέα απειλή στα OSX, η οποία ονομάζεται Backdoor.OSX.SabPub.a.

Γιατί στις εκλογές και στην πολιτική αυτήν ακριβώς τη στιγμή

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με τη Νέα Δημοκρατία στη Β΄ Αθηνών προκαλεί ίσως εύλογα και καλόπιστα ερωτηματικά στους αναγνώστες της «Ελεύθερης Ζώνης» και στους συναδέλφους των blogs.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα.
Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι.
Υπάρχουν 412 υποψήφιοι σε 56 εκλογικές περιφέρειες.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ