Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ένα Airbus А320 από το Λονδίνο έπεσε σε σμήνος πουλιών κατά την προσγείωσή του στη Μόσχα

Ένα Airbus А320 της ρωσικής εταιρείας «Αεροφλότ», που εκτελούσε την τακτική πτήση Λονδίνο- Μόσχα, κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Μόσχας Σερεμέτιεβο έπεσε σε σμήνος πουλιών. Ευτυχώς οι πιλότοι κατόρθωσαν να προσγειώσουν το αεροπλάνο και κανείς από τους επιβάτες ή το πλήρωμα δεν τραυματίστηκε.

Το F 18 προσγιώνεται στο αεροπλανοφόρο, αλλά κάτι δεν πάει καλά και δεν "πιάνει" το συρματόσχοινο!

 
Το αεροσκάφος είναι αδύνατον να σταματήσει και κατευθύνεται προς τη θάλασσα. Ο πιλότος κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο σώζεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ www.onalert.gr

Στη φυλακή η τριάδα της μίζας

Τον δρόμο της προφυλάκισης πήραν -μετά τις σύντομες απολογίες τους- τρεις έμπιστοι άνθρωποι του Άκη Τσοχατζόπουλου, οι οποίοι δεν έπεισαν τον ανακριτή.
Πρόκειται για τη «λογίστρια» Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, τον ξάδελφό του, Νίκο Ζήγρα και τον επιχειρηματία Γ. Σαχπατζίδη, οι οποίοι απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή κ. Μαλλή. Η λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου προφυλακίστηκε για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από εξοπλιστικά προγράμματα.

Σε νοσοκομείο η κ. Μαρίκα Μητσοτάκη

Συγκίνηση σκόρπισε η είδηση της εισαγωγής της Μαρίκας Μητσοτάκη στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να παραμείνει για νοσηλεία.

Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε ο 24χρονος αγνοούμενος

 
Νεκρός μέσα σε αρδευτικό κανάλι κάτω σε παράδρομο της ΠΑΘΕ στο ύψος της Λάρισας, εντοπίσθηκε το πρωί της Τρίτης ο 24χρονος νεαρός από τους Γόννους Λάρισας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου.

Οι «οραματιστές» να επιστρέψουν τώρα στο λαό την Εθνική Βιβλιοθήκη

Γράφει η
Σοφία Βούλτεψη
Τον δρόμο έδειξαν οι κύριοι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου. Έκτοτε αποτελεί πλέον συνήθη τακτική, ένα είδος… εθνικού σπορ, όποιος κάθεται σε μια καρέκλα να απαξιώνει όλους τους προηγούμενους, να διαμαρτύρεται για τα κακά χάλια που ανέλαβε και να παρουσιάζει με τα πιο μελανά χρώματα τον φορέα του οποίου προΐσταται.

"Έφυγε" από τη ζωή ο Δημήτρης Μητροπάνος

Σε ηλικία 64 ετών, έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μητροπάνος
Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές που γνώρισε ποτέ αυτός το τόπος, έφυγε από τη ζωή.

Μετά το Πάσχα η… Κυριακή του Θωμά

Πέρασε λοιπόν και το φετινό Πάσχα των ορθόδοξων Ελλήνων. Ποδοσφαιρικά, οι ομάδες τις Superleague την Τετάρτη δοκιμάζονται για την προτελευταία αγωνιστική και την Κυριακή που έρχεται, κλείνουν τη σεζόν, για την κανονική περίοδο. Το μοναδικό ενδιαφέρον απέμεινε για να μας πληροφορήσει ποιοι θα ακολουθήσουν τη Δόξα Δράμας στην footballleague.

ΓΙΑ ΤΟ 1 ΕΚ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ - ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Απάντηση Παπανδρέου σε άρθρο της Σοφίας Βούλτεψη
Από το Γραφείο του τ. πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή – απάντηση στο άρθρο της Σ. Βούλτεψη «Ψέματα Παπανδρέου με την κάλυψη της ΕΕ» (εδώ).

Βρήκε την οικογένειά του χάρη στο Google Earth!

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας ο Σαρού επανενώθηκε με την οικογένειά του, μετά από 25 χρόνια.
Ο Σαρού, ο οποίος ζει στην Τασμανία της Αυστραλία, γεννήθηκε στην Ινδία πριν από 30 χρόνια. Χάθηκε το 1986 και από τότε δεν ξαναείδε ποτέ τη μητέρα του.

Οι ακτινογραφίες δοντιών μπορεί να προκαλούν όγκους στον εγκέφαλο

Τα άτομα που υποβάλλονται τακτικά σε ακτινογραφίες δοντιών διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν όγκους του εγκεφάλου, επισημαίνει μελέτη Αμερικανών ερευνητών που συνιστούν να αποφεύγονται τέτοιου είδους εξετάσεις σε ετήσια βάση.

Αυτό είναι το πιο ζεστό μέρος πάνω στην Γη!

Η έρημος Λουτ στο Ιράν δικαιούται τον -μάλλον καθόλου επίζηλο- τίτλο του πιο καυτού μέρους στον πλανήτη μας, σύμφωνα με νέα επιστημονικά δεδομένα, που έρχονται να αμφισβητήσουν την πεποίθηση ότι η πιο ζεστή τοποθεσία της Γης βρίσκεται στη Σαχάρα.Τα στοιχεία δείχνουν πάντως ότι από χρόνο σε χρόνο μπορεί να αλλάζει το πιο ζεστό μέρος στην επιφάνεια του πλανήτη μας.

ΟΤΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΗ…

Δηλώσεις του Εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης.

Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν: “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες της προεκλογικής περιόδου στη ΝΔ Θεσσαλονίκης! Απόψε στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των τμημάτων γυναικών της ΝΔ Θεσσαλονίκης.
Τη σύσκεψη συγκαλεί η αναπληρώτρια γραμματέας γυναικείων θεμάτων της ΝΔ Μάγκδα Καρακόλη, που καλεί όλα τα στελέχη των γυναικείων οργανώσεων να δώσουν το «παρών» προκειμένου να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμμετοχή τους στην πεοεκλογική εκστρατεία του κόμματος.