Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Τον προφυλάκισαν

Τον δρόμο για τη φυλακή έχει ήδη πάρει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έπειτα από τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή και τον εισαγγελέα και ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη των δύο δικαστικών λειτουργών.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, για διακίνηση και διαχείριση μαύρου χρήματος και για παράβαση του νόμου περί «πόθεν έσχες».

Αν οι κάλπες δεν δώσουν “καθαρή” εντολή…

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Οι εκλογές αποτελούν τη θεμελιώδη συνιστώσα μιας λειτουργούσας Δημοκρατίας. Δεν είναι… βάρος ή περιττή διαδικασία, όπως επιχειρούν να μας τις εμφανίσουν διεθνείς παράγοντες, σε συνδυασμό με πρόθυμους ιθαγενείς εκπροσώπους ενός παραδοσιακού κατεστημένου, το οποίο ωστόσο φθίνει επικίνδυνα για τη μελλοντική υφή και την παρεμβατική δυνατότητά του στην εθνική διαδρομή και τις εξελίξεις.

Στον ανακριτή ο Άκης… ή το ΠΑΣΟΚ;

Ακόμη και τις άγιες μέρες του Πάσχα, όπου υποτίθεται ότι η συνείδηση του καθενός έρχεται σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση με την καρδιά και το μυαλό του, η πλειοψηφία των εκπροσώπων του δημοσίου βίου συνεχίζει απτόητη το φλερτ με τον «φαρισαϊσμό».

Το διαδίκτυο χάνει την ελευθερία του

Το τελευταίο διάστημα, πρέπει κανείς να προσεγγίζει μονολιθικά και μονόφθαλμα την επικαιρότητα, για να μην διαπιστώνει ότι ο άλλοτε πεντακάθαρος αέρας του διαδικτύου αρχίζει να υφίσταται τις βλαβερές συνέπειες φίλτρων περιορισμού, ελέγχου και καθοδήγησης της πληροφορίας.

Αυξημένη κίνηση στα διόδια Μαλγάρων. Δείτε το Βίντεο

Από τις 4 το απόγευμα άρχισαν να σχηματίζονται ουρές στα διόδια των Μαλγάρων από την  επιστροφή των εκδρομέων.