Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Αποκάλυψη: Συνδικαλιστής της ΠΝΟ με μισθό 9.000 ευρώ Δείτε το βίντεο

 

Η κόντρα ναυτεργατών και ακτοπλόων για τους μισθούς έχει ξεπεράσει κάθε όριο και με αφορμή αυτή την κόντρα, έγινε μία σοβαρή αποκάλυψη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ΣΚΑΙ στις 19:00.

Στη Ζάκυνθο το μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος του κόσμου

Στο Ιόνιο πέλαγος βρίσκεται αυτές τις ημέρες TURANOR PlanetSolar, το μεγαλύτερο σκάφος στον κόσμο που κινείται αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια.
Εικόνες σαν αυτή (με το Turanor PlanetSolar ανοιχτά του Μαϊάμι της Φλόριντα) έχουν την ευκαιρία να δουν αυτές τις ημέρες οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ζακύνθου.

Σαμαράς: Πρωθυπουργός ο αρχηγός του πρώτου κόμματος

Να είναι πρώτος και να είναι εκείνος ο αρχηγός κόμματος που θα γίνει πρωθυπουργός μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης, διαφορετικά, αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση, να γίνουν και πάλι εκλογές, ζητά ο Αντώνης Σαμαράς, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις που έδωσε απόψε, σε συνέντευξή του, στην εκπομπή "Ανατροπή" του Mega.

Κανονικά η χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

ΜΕΡΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ
Κανονικά θα χορηγούν φάρμακα με πίστωση από αύριο, Μεγάλη τρίτη, οι φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά, στους ασφαλισμένους του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, καθώς οι δύο Φαρμακευτικοί Σύλλογοι αποφάσισαν να εκτελούν τις συνταγές, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να διεκδικούν την εξόφληση των χρημάτων που τους οφείλονται.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σέρνουν το δημόσιο οι φαρμακοποιοί!

Διαμαρτύρονται ότι τα τελεταία δύο χρόνια τους οφείλονται 300 εκατ.ευρώ
Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πρόκειται να καταθέσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) για τις καθυστερήσεις των πληρωμών από τα ασφαλιστικά ταμεία προς τον κλάδο τους.

ΙΚΑ-ΕΤΑΜ: Διπλή απώλεια για αμειβόμενους με τα κατώτατα όρια

Μετά τη μείωση μισθών και ημερομισθίων κατά 22% ή 32%, αν είναι νέοι έως 25 ετών, «χάνουν» αντίστοιχα ποσοστά και από την επιδότηση της εργατικής εισφοράς που ισχύει από το 2000

Ψέματα Παπανδρέου με την κάλυψη της ΕΕ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Το γνωρίζαμε, αλλά πλέον υπάρχει και η χειροπιαστή απόδειξη:
Όσο εύκολο είναι να κατηγορηθεί ένας ολόκληρος λαός ως ψεύτης, απατεώνας, κλέφτης, τεμπέλης και διεφθαρμένος, άλλο τόσο δύσκολο είναι να αποδώσεις τις ίδιες κατηγορίες στους ηγέτες του.
Εδώ και δέκα μέρες η ΕΕ παρουσιάζει πανηγυρικά την περίφημη «Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών», που τέθηκε σε εφαρμογή την 1η Απριλίου, με συνεντεύξεις Τύπου στις Βρυξέλλες και στις πρωτεύουσες των χωρών-μελών.

Εκτυπώσεις για φάγωμα! Δείτε το βίντεο

Τελειοποιημένος και έτοιμος να βγει στην αγορά μέσα στον Απρίλιο είναι ένας πρωτότυπος εκτυπωτής που δημιούργησαν πέρυσι βρετανοί επιστήμονες.  Το «δυνατό» σημείο του συγκεκριμένου εκτυπωτή δεν είναι οι εκτυπώσεις υψηλής ευκρίνειας, αλλά οι εκτυπώσεις... σοκολάτας, οι οποίες πάντως είναι 3D.

Ραγκούσης: "Η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού"


Εμμένει στην απόφασή του να μην παραστεί στην κρίσιμη ψηφοφορία για την χρηματοδότηση των κομμάτων στη Βουλή, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, ο Γιάννης Ραγκούσης, κάνοντας λόγο για "χαριστική βολή στην αξιοπιστία των κομμάτων".

Ένα ορθόδοξο μοναστήρι 6 εκατομμυρίων… σπίρτων!

Ο Βούλγαρος καλλιτέχνης Plamen Ignatov εντυπωσιάστηκε από την επιβλητικότητα του ορθόδοξου μοναστηριού του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, που βρίσκεται στην ομώνυμη οροσειρά, στα νότια της Σόφιας, και έβαλε σκοπό της ζωής του να φτιάξει τη μικρογραφία του.

Διαχειριστικη επαρκεια απεκτησε ο Δημος Βολβης

Ο Δήμος Βόλβης, ανταποκρινόμενος στις αλλαγές που προέκυψαν από την εφαρμογή του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) και στις νέες ρυθμίσεις για την επιβεβαίωση της διαχειριστικής επάρκειας των δικαιούχων της περιόδου 2007 – 2013, απέκτησε διαχειριστική επάρκεια τύπου Α’, τύπου Β’ και τύπου Γ’, στα πλαίσια της επιδίωξης της ποιότητας, της βελτιστοποίησης των υπηρεσιών που αποτελεί βασικό σκοπό του, αλλά και κεντρικό στοιχείο του στρατηγικού του σχεδιασμού.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο που μετέδωσε η κρατική Γερμανική τηλεόραση.