Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Ξυνίδης

Μήπως το παράδειγμα του πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι πολιτικοί;
Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Σωκράτης Ξυνίδης, μιλώντας στη ΝΕΤ.

Πτώμα βρέθηκε στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης

Το πτώμα ενός 78χρονου βρέθηκε από περίοικο σήμερα το πρωί εντός της αυλής αγροικίας του, στον οικισμό Μεσόκωμο Ζαγκλιβερίου Λαγκαδά. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ηλικιωμένος έφερε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι. Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε ιατροδικαστής, καθώς και ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. για εξερεύνηση του χώρου.

Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ στην Αγριά

Το Δ.Σ. του Ιδρύματος Ν. και Ε. Πορφυρογένη, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Ντίνος Μαστρογιάννης και η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ σας προσκαλούν στις συναυλίες και στις παράλληλες εκδηλώσεις του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ που ξεκινά την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος στην Αγριά και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Απριλίου 2012

Για να έχουμε μέλλον…

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Μια χώρα που ξεχνά το παρελθόν της, δυσκολεύεται αισθητά στο παρόν, και αδυνατεί να διακρίνει το μέλλον. Όπως δηλαδή συμβαίνει με τη σημερινή Ελλάδα, το εθνικό αδιέξοδο της οποίας γίνεται περισσότερο αισθητό στην ανάμνηση της εθνικής επετείου του ξεσηκωμού του 1821.

Οι εκλογές της εθνικής απεμπλοκής

Οι εκλογές που έρχονται είναι εκλογές οριακής κρισιμότητας για το μέλλον του τόπου. Μια Ελλάδα που στα χέρια του ΠΑΣΟΚ έχασε την εθνική αξιοπρέπεια καθώς και την αυτοπεποίθησή της, καλείται να γυρίσει σελίδα στο παρελθόν που σταμάτησε το μέλλον.

Τα… ανεξήγητα των δημοσκοπήσεων

Κατ’ αντιστοιχία με την… εποχή της φωτοτυπίας, που ήταν για την ελληνική παιδεία, δηλαδή για το μέλλον του τόπου, η περίοδος της θητείας της Άννας Διαμαντοπούλου στο αρμόδιο υπουργείο, ζούμε την εποχή της φωτοτυπίας και σε δημοσκοπικό επίπεδο.

Ενωμένοι, για τη Νέα Ελλάδα

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Βίντεο από τα επεισόδια μετά το τέλος της παρέλασης στηΘεσσαλονίκη

Μέλη αριστερών οργανώσεων συγκρούστηκαν με τιςισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που είχανπαραταχθεί στη ΛεωφόροΜεγ. Αλεξάνδρου και δενεπέτρεπαν στους πολίτεςνα  βγουν στο οδόστρωμαμετά το τέλος τηςπαρέλασης

Δείτε το βίντεο από την παρέλαση των μαθητών στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης


Βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα από την παρέλαση των μαθητών στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Σε λίγο και άλλο βίντεο.

Παρακολουθήστε πλάνα από την μαθητική παρέλαση των μαθητών στον Δήμο Αμπελοκήπων που πραγματοποιήθηκε ενώπιου του δημάρχου κ. Λάζαρου Κυρίζογλου και των άλλων επισήμων. Την παρέλαση  παρακολούθησε πλήθος κόσμου και χειροκρότησε θερμά την μαθητιώσα νεολαία.

Και άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρέλαση των μαθητών στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Σε λίγο Βίντεο







Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης. Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα αργότερα και βίντεο

Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση στον δήμο Αμπελοκήπων –Μενεμένης ενώπιου του δημάρχου κ. Λαζάρου Κυρίζογλου. Οι μαθητιώσα νεολαία τίμησε με την άψογη παρουσία της την μνήμη των ηρώων μας. Στην παρέλαση συμμετείχαν και Αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι των Αμπελοκήπων

Ν. Νικολόπουλος: «Η Νέα Δημοκρατία από πολύ νωρίς χτύπησε το «καμπανάκι» της αποτυχίας».

Για τα δυόμισι καταστροφικά χρόνια της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν την χώρα στη φτώχεια, την ανεργία, τα λουκέτα και την κοινωνική αποδόμηση μίλησε σε συγκέντρωση γυναικών ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Ν. Νικολόπουλος. 

Άλλαξε η ώρα

Σε ισχύ τέθηκε εδώ και λίγες ώρες  η θερινή ώρα. Οι δείκτες πήγαν μια ώρα μπροστά και από 03.00 έδειξαν 04.00.Η θερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012.

Στο «σκαμνί» η Ελλάδα για τις Ανανεώσιμες Πηγές;

Η χώρα μας δεν έχει ενημερώσει την ΕΕ για την εναρμόνιση της Οδηγίας για τις ΑΠΕ. Αν δεν το κάνει εντός 2 μηνών ενδέχεται να λογοδοτήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Η ΕΕ απέστειλε σε τρείς χώρες, Ελλάδα, Πολωνία και Φινλανδία, Αιτιολογημένη Γνωμοδότηση για την εξέλιξη της συμμόρφωσης τους. Τα κράτη μέλη όφειλαν να εφαρμόζουν την Ευρωπαϊκή Οδηγία (2009/28/EΚ) από τις 5 Δεκεμβρίου 2010.