Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ για …τελικό μετά το 2-0 επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο!

Ο αγριεμένος ΠΑΟΚ καθάρισε 2-0 την ΑΕΚ και σερβίροντάς της το κρύο πιάτο της εκδίκησης, μπορεί να ονειρεύεται πλέον ότι θα της… φάει τον τίτλο του Κυπελλούχου!
Ο αγριεμένος ΠΑΟΚ καθάρισε 2-0 την ΑΕΚ και σερβίροντάς της το κρύο πιάτο της εκδίκησης, μπορεί να ονειρεύεται πλέον ότι θα της… φάει τον τίτλο του Κυπελλούχου!

Με Γιαννακίδη η γιορτή του Ερμή

Με υψηλό προσκεκλημένο τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Μιχάλη Γιαννακίδη, έγινε η καθιερωμένη γιορτή των ακαδημιών του Ερμή Λαγκαδά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν όλοι οι αριστούχοι μαθητές του συλλόγου, ενώ υπήρξαν πολλές εκπλήξεις, αλλά και διαγωνισμοί για τους νεαρούς παίκτες.

Mε χειροπέδες στον ανακριτή



Αργά το απόγευμα της Τετάρτης και συγκεκριμένα γύρω στις 18:00 οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να παρουσιαστούν στον ανακριτή 53 τελικά συλληφθέντες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε με συνδυασμένες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ την Τρίτη 17 Ιανουαρίου.

Αποτρόπαιο έγκλημα στην Ημαθία. Μάνα και γιος δολοφόνησαν τον πατέρα!

H 51χρονη σύζυγος έκανε το σχεδιασμό ενώ εκτελεστής του φονικού ήταν ο 25χρονος γιος του θύματος μαζί με έναν 31χρονο φίλο του! Το φονικό έγινε στο Νεόκαστρο με θύμα έναν 58χρονο.
Είχε βρεθεί νεκρός στις 21 Οκτωβρίου του 2011, σε αγροτική περιοχή... Από τότε η Αστυνομία έψαχνε να βρει την άκρη του νήματος. Ποιος δηλαδή ήταν ο άνθρωπος που τον οδήγησε στο θάνατο και γιατί...

Λεβαδειακός – Άρης 1-1

Λεβαδειακός και Άρης έμειναν ισόπαλοι σε εξ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Θεσσαλονίκη. Κάηκε ζωντανός ενας άνδρας

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός, με πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα του, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σήμερα στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία στις 17:05 από το καθιστικό διαμερίσματος πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Βασικύρου 17.

Προσφυγή στο ΣτΕ από ζευγάρι σε εφεδρεία

Το αίτημά τους θα εξεταστεί με διαδικασίες - εξπρές λόγω μείζονος σημασίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ

Με διαφορά λίγων ημερών ένα ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων βρέθηκε εκτός υπηρεσίας, γεγονός που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του και τώρα αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Και οι δύο είχαν διοριστεί το 1976 στο Επιμελητήριο Αθηνών. Το πρώτο αναπάντεχο νέο ήρθε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου για τον σύζυγο, ο οποίος ήταν μόνιμος υπάλληλος με βαθμό Α' του Επιμελητηρίου και ουσιαστικά απολύθηκε με βάση τις διατάξεις του νέου νόμου που προβλέπει υποχρεωτική συνταξιοδότηση για όσους έχουν συμπληρώσει 35ετία και το 55ο έτος της ηλικίας τους.

Μια γροθιά στον ΠΑΟΚ

Ανακαλύφθηκε η «έκτη αίσθηση» της γεύσης

Αφορά το λίπος.
Για πρώτη φορά Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν μια έκτη αίσθηση στη γεύση, άγνωστη μέχρι τώρα, η οποία σχετίζεται με την αναγνώριση του λίπους, από τη γλώσσα μας. Εδώ και πολλά χρόνια, οι επιστήμονες πίστευαν ότι η ανθρώπινη γλώσσα είναι φτιαγμένη για να ανιχνεύει τέσσερις βασικές γεύσεις: το γλυκό, το ξινό, το αλμυρό και το πικρό, ενώ πιο πρόσφατα ανακαλύφθηκε μια πέμπτη, το πικάντικο. Αυτή η γκάμα διευρύνεται περαιτέρω πλέον με μια ακόμα γεύση, που αφορά τα λίπη.

Φορτιστής δουλεύει με νερό (video)

Ένα νέο φορτιστή κινητών τηλεφώνων και άλλων φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, που χρησιμοποιεί απλό νεράκι για να λειτουργήσει, δημιούργησε μία σουηδική εταιρεία

Η εταιρεία myFC, έκανε επίδειξη της πρωτοποριακής τεχνολογίας της στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων «CES 2012», στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Η «κρεμαστή» γέφυρα του… τρόμου!


Η γέφυρα Capilano βρίσκεται στο βόρειο Βανκούβερ του Καναδά, συγκεντρώνοντας πάνω από 800.000 «τολμηρούς» επισκέπτες κάθε χρόνο. Και πώς αλλιώς, άλλωστε, αφού κρέμεται κυριολεκτικά στο κενό, σε ύψος 70 μέτρα από το έδαφος, συνδέοντας τις δύο άκρες ενός απότομου φαραγγιού.

ΔΑΚΕ Ι.Τ: "Στην δημοκρατία όλοι είμαστε ίσοι αλλά δεν είμαστε ίδιοι ".

Ο διάλογος αποτελεί συστατικό της δημοκρατίας όπως άλλωστε συστατικό της δημοκρατίας αποτελούν οι διαφορετικές πολιτικές απόψεις και θέσεις, οι οποίες πρέπει να είναι σεβαστές απ΄ όλους!!!
Στην δημοκρατία όλοι είμαστε ίσοι αλλά δεν είμαστε ίδιοι .

Σήμερα εκδήλωση αφιέρωμα στον Ηλία Τσιρκίνίδη

Το θεατρικό εργαστήρι του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»  σας καλεί στην εκδήλωση αφιέρωμα στον Πόντιο ποιητή ΗΛΙΑ ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗ
"Έναν εγκάλιαν μάραντα...."
την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα θεάτρου του κέντρου πολιτισμού "ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ" του δήμου ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ (Λαγκαδά 221 Σταυρούπολη).
Ένα αφιέρωμα στον κρυστάλλινο κόσμο της ποίησης ενός σπουδαίου Πόντιου ποιητή.

Το μανιφέστο του Αντώνη Σαμαρά

Η συνέντευξη την οποία παραχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς στην εφημερίδα «New Europe», προσφέρει επαρκές δείγμα γραφής του πολιτικού μανιφέστου με το οποίο πορεύεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ενόψει μιας κρίσιμης για την Ελλάδα εκλογικής αναμέτρησης, από την οποία αναμένεται να εξέλθει νικητής, με θριαμβευτικά ποσοστά, και να είναι εκείνος ο οποίος θα αναλάβει, από το αξίωμα του πρωθυπουργού, να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Το ξέσπασμα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ

Με τίτλο «φτάνει πια», 127 δημοσιογράφοι της ΕΡΤ υπέγραψαν μακροσκελές κείμενο, με το οποίο εκφράζουν την αντίθεσή τους με τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις στο Ραδιομέγαρο.
Αναλυτικά, το κείμενο έχει ως εξής: «Μετά από εβδομάδες κινητοποιήσεων οι οποίες, –ανεξαρτήτως των διαφορετικών απόψεων για την τακτική- οδήγησαν στην ικανοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των αιτημάτων μας, περάσαμε, πλέον σε κινητοποιήσεις… έτσι, χωρίς πρόγραμμα.

Κρίσιμες ώρες για το PSI

Στην Αθήνα θα βρίσκεται και πάλι από σήμερα ο επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλάρα, προκειμένου να επαναλάβει τις διαπραγματεύσεις του με την ελληνική κυβέρνηση, για την επίτευξη συμφωνίας αναφορικά με το PSI, δηλαδή το «κούρεμα» κατά 50% της αξίας των ελληνικών ομολόγων, που έχουν στην κατοχή τους ιδιώτες επενδυτές.

Η αρχή του τέλους;

Το πολυνομοσχέδιο… Βενιζέλου, όπως είναι η κωδική ονομασία του, εισέρχεται σήμερα στο Κοινοβούλιο για συζήτηση. Περιλαμβάνοντας μια σειρά από επώδυνες διατάξεις και αιματηρές για την κοινωνική συνοχή αλλά και το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων παραμέτρους. Καθ’ υπαγόρευση της τρόικας φυσικά, η οποία απαιτεί συγκεκριμένες, μετρήσιμες ως προς την αποτελεσματικότητά τους πράξεις, προκειμένου να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Η Θάτσερ δεν ήταν… ταινία

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Έπρεπε να επιστρατευτεί η Μέριλ Στριπ, και να μπει μπροστά η καλοκουρδισμένη μηχανή του Χόλιγουντ, ώστε να ξαναθυμηθούν ορισμένοι, ή να γνωρίσουν για πρώτη φορά κάποιοι άλλοι, τη Μάργκαρετ Θάτσερ. Και η διαπίστωση είναι θλιβερή.

Άρθρο Ν. Κακλαμάνη: Η πραγματική “κόκκινη γραμμή”

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
Η νέα δανειακή σύμβαση είναι η «κόκκινη γραμμή» για τη Κυβέρνηση είπε ο κ. Παντελής Καψής, ο αντ’ αυτού του Λουκά Παπαδήμου.
O μη εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας μας, σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η «κυβέρνηση του» να προχωρήσει σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αν οι κοινωνικοί εταίροι δεν δεχθούν το «πετσόκομμα» των μισθών και στον ιδιωτικό τομέα.

"Έφυγε" το παιδί-θαύμα της Microsoft