Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ασυνήθιστα ζεστός χειμώνας στη δυτική Ρωσία

 
Ο χειμώνας στην περιοχή Καλίνιγκραντ (δυτική Ρωσία), έσπασε φέτος όλα τα ρεκόρ θερμοκρασίας και παραβίασε το φυσικό ημερολόγιο Αντί του χιονιού, βρέχει ή λάμπει ο ήλιος. Λόγω των ασυνήθιστα για τον Ιανουάριο υψηλών θερμοκρασιών, που υπερβαίνουν τον κανονικό καιρό κατά μέσο όρο κατά 4 βαθμούς, οι σκιέρ δεν έχουν αρχίσει ακόμα τη σεζόν τους.

Μισθός πείνας για όσους βγουν σε εφεδρεία

Στο 60% του βασικού μισθού τους θα περιοριστούν οι αποδοχές όσων υπαλλήλων του δημόσιου τομέα βγουν σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας και εργασιακής εφεδρείας, χωρίς την καταβολή οποιωνδήποτε άλλων πρόσθετων αμοιβών, αποδοχών και επιδομάτων.

End of game…

Η αίσθηση που υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, είναι πως δεν υπάρχει από την πλευρά των Ρεπουμπλικανών ένα πολιτικό, ηγετικό ισοδύναμο του Μπαράκ Ομπάμα.

Οι αυξήσεις στο ρεύμα έχουν ονοματεπώνυμο

Η ΔΕΗ δεν είναι ο… ακέφαλος καβαλάρης του ελληνικού κράτος. Έχει πολιτικό προϊστάμενο, και… ουρά υπευθύνων για τις νέες αυξήσεις των τιμολογίων του ρεύματος, που επιβεβαιώνουν πόσα μακριά από την πραγματικότητα συνεχίζουν να βρίσκονται οι κυβερνώντες.

Ελλάς-Ισραήλ… συνεργασία

REPORTER
Ο Εχούντ Μπάρακ, Υπουργός Άμυνας και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Ισραήλ, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του στην χώρα μας.

Ο Άσαντ στα χνάρια του Καντάφι

Η ρητορική του Μπασάρ αλ Άσαντ μοιάζει, σε… επικίνδυνο για τον ίδιο σημείο, με τις αντίστοιχες επιθέσεις του Μουαμάρ Καντάφι κατά της διεθνούς κοινότητας και κυρίως της Δύσης, την περίοδο που είχε πέσει η Τρίπολη, και το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο είχε καταφέρει να πάρει στα χέρια του τον έλεγχο σχεδόν ολόκληρης της Λιβύης.

Εφεδρεία τέλος και κατηγορηματικό «όχι» σε απολύσεις από τον Δημήτρη Ρέππα

«Οριζόντιες πολιτικές δεν μπορούν να ισχύσουν»
Στερνή μου γνώση ....
Το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας έκλεισε τον κύκλο της, δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την οποία ενημέρωσε για τις πολιτικές του υπουργείου στη Δημόσια Διοίκηση. Παράλληλα, με κατηγορηματικό τρόπο δήλωσε ότι «θέμα απολύσεων δεν υπάρχει».

"Στα θέματα της Υγείας και της ζωής των Ελλήνων πολιτών δεν χωρούν εγωισμοί και πολιτική αυταρέσκεια που επιδεικνύουν οι αρμόδιοι Υπουργοί"

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων που καλούνται να πληρώνουν μόνοι τους τα αναγκαία φάρμακα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στο ΠΑΣΟΚ θέλουν… Παπαδήμο

Η διαδοχή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, έχει όλα τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά ενός πολιτικού δράματος. Όλοι άλλωστε οι εμπλεκόμενοι πρωταγωνιστές δικαιούνται το δικό τους μερίδιο στην παραπάνω σκηνοθεσία.

Η ώρα της εθνικής διαπραγμάτευσης

Ας αφήσουμε για λίγο τις εκλογές-οι οποίες έτσι κι αλλιώς έχουν δρομολογηθεί- κι ας πάμε σε κάτι σημαντικότερο-τουλάχιστον στον παρόντα χρόνο- που θα κρίνει αν η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα. Βασική προϋπόθεση είναι να αξιοποιηθεί μια νέα δυνατότητα που δίδεται στη χώρα μας να διαπραγματευθεί τη νέα δανειακή σύμβαση.

Συνάντηση της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ β’ Θεσσαλονίκης Αμμανατίδου- Πασχαλίδου Ευαγγελίας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΟΜΜΕΧ

"Η κυβέρνηση προχωράει στην διάλυση του ΕΟΜΜΕΧ αφήνοντας ξεκρέμαστες τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τους εργαζόμενους στον οργανισμό".
 Σε συνάντηση τους με την βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ β’ Θεσσαλονίκης Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελίας οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΜΜΕΧ εξέφρασαν την έκπληξη τους αλλά και την έντονη αποδοκιμασία τους για τις αλλαγές που ορίζονται στο νέο πολυνομοσχέδιο 2012 για το μέλλον του οργανισμού.

Στη ΔΕΗ του “βασιλιά Αρθούρου”

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, ο Αρθούρος Ζερβός, με αφορμή τα νέα-αυξημένα-τιμολόγια της επιχείρησης, παρουσίασε το συνολικότερο πρόβλημα ρευστότητας. Στο «βασίλειο» της ΔΕΗ κάτι δεν πάει καλά, κι αυτό το πληρώνουν οι καταναλωτές. Δηλαδή, αυτοί που δεν ευθύνονται για τα χάλια της επιχείρησης.

Αν στη θέση τους ήταν άλλοι…

Στα χέρια δυο γυναικών, ή μάλλον… στις σημειώσεις που θα έχουν μπροστά τους, βρίσκεται σήμερα η αποτύπωση του μέλλοντος της Ελλάδας. Τουλάχιστον σε βραχύβιο επίπεδο, και σύμφωνα με τους αριθμούς.

Οι αγορές πληρώνουν τη Γερμανία!

Κι άλλες φορές το τελευταίο διάστημα, στην κορύφωση αλλά και τις ιδιαίτερες ταλαντεύσεις αυτής της κρίσης χρέους που απειλεί να γονατίσει την ευρωζώνη, να οδηγήσει την Ελλάδα σε οδυνηρή επιστροφή στη δραχμή, και να καταστήσει το ευρώ… παλαιό νόμισμα για όλους, έχει διατυπωθεί η εκτίμηση ότι η Γερμανία είναι η μόνη κερδισμένη από το συλλογικό πρόβλημα.

Για όλα φταίει ο Καίσαρας

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Φυσικά και δεν μπορούσε να φανταστεί ο Ιούλιος Καίσαρας όταν σαν σήμερα, το 49 π.Χ ήταν έτοιμος να διαβεί τον ποταμό Ρουβίκωνα και να κηρύξει τον πόλεμο στον Πομπήιο, πόσο θα επηρέαζε τις γενιές που θα ακολουθούσαν, μέχρι και τις μέρες μας.

Νίκος Χουντής: «Οι νέοι κανονισμοί της Κομισιόν καθιερώνουν πανευρωπαϊκή εποπτεία και επιβάλλουν βάρβαρα νεοφιλελεύθερα μέτρα».

-«Θα ξηλωθεί τελείως το ευρωπαϊκό κοινωνικό  μοντέλο»
-«Τιμωρία μέσω των διαρθρωτικών ταμείων για όσους δεν τηρούν τους κανόνες».

 Στη συζήτηση που διεξήχθη στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με θέμα τις δύο νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κομισιόν για τη διακυβέρνηση του ευρώ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, εκπροσωπώντας την ευρωομάδα της Αριστεράς (GUE/NGL) στο Ευρωκοινοβούλιο, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Όταν υπάρχει… στόχος. Και… όραμα

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Είναι γεγονός πως το πολιτικό σύστημα, έτσι όπως αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε μέσα στην κοινωνία, επέφερε την ηθική και οικονομική κατάρρευση της χώρας, ειδικά οι χειρισμοί της τελευταίας διετίας, ήταν καταστροφικοί.

Αφού τους αρέσει το σασπένς με τη δραχμή, ας τους στείλουμε στις αερομαχίες

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Μπορεί να μην έχει νόημα να κλαίει κανείς πάνω από το χυμένο γάλα, αλλά επειδή στην περίπτωση της Ελλάδας το γάλα δεν χύθηκε άπαξ, αλλά συνεχίζει να χύνεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε και μέχρι να στραγγίξει εντελώς η χώρα και επειδή κάποιοι οικονομικοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού μας προτρέπουν (εκ μέρους του εργοδότη τους) να αποδεχθούμε την μοίρα μας, οφείλουμε να ασχοληθούμε με ορισμένα θέματα με τα οποία εκτός από τους ιστορικούς του μέλλοντος, ελπίζουμε να ασχοληθούν και οι δικαστές.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ

Με τη συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης των τεσσάρων ΝΟΔΕ του Νομού και τη συμμετοχή εκλεγμένων Δημάρχων, εκπροσώπου του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και αυτοδιοικητικών, όπως επίσης και προέδρων και εκπροσώπων φορέων παραγωγικών και επιστημονικών Επιμελητηρίων και Ενώσεων, ενώπιον του Προέδρου της Διοικούσας κ. Δημ. Τσάμη και του τέως προέδρου και υφυποργού κ. Δημ. Βαρτζόπουλου, ολοκληρώθηκε η εσωτερική διαβούλευση για την εκπόνηση του Περιφερειακού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Κεντρική Μακεδονία.

ΔΑΚΕ Ι.Τ : "Ας σταματήσουν επιτέλους το άρμεγμα των ισχνών αγελάδων και ας αρμέξουν τις … παχιές αγελάδες".

Επειδή τις τελευταίες ημέρες και ώρες και μετά την κυβερνητική παρέμβαση από τον Πρωθυπουργό για το ξεκίνημα διαλόγου μεταξύ των κοινωνικών εταίρων έχουν εκφρασθεί διάφορες και διαφορετικές απόψεις από τις εργοδοτικές οργανώσεις, η παράταξή μας κατέθεσε και επαναλαμβάνει την πρότασή της η οποία είναι και το μοναδικό θέμα που μπορεί να συζητήσει με τους εταίρους, καθώς ζητήματα που αφορούν όρους της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. δεν συζητούνται καθώς αυτή λήγει στις 31/12/12.

Το Μνημόνιο κρύβει τις ευθύνες (και) άλλων

Το... "ύποπτο" πάθος της Μέρκελ
Το νέο, και μάλλον… άγαρμπο τελεσίγραφο από την Άνγκελα Μέρκελ, που συνδέει ευθέως τη συνέχιση της δανειοδότησης της Ελλάδας με την υλοποίηση «μεταρρυθμίσεων», επιβεβαιώνει ότι η πολιτική ηγεσία της σύγχρονης Ευρώπης βρίσκεται μόνιμα καθηλωμένη σε καθεστώς άρνησης της πραγματικότητας.

Εξοντωτικός και απαράδεκτος ο τρόπος υπολογισμού της περαίωσης για τις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου της ποτοποιίας.

Ερώτηση στην Βουλή
Στα πλαίσια των κοινωνικά άδικων φορολογικών ρυθμίσεων, που καταδεικνύουν την έλλειψη φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα μας, σημαντική θέση κατέχει η διαδικασία της περαίωσης των φορολογικών υποχρεώσεων παρελθόντων ετών.

ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ «ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΫΣ» ΣTΟΝ ΟΠΑΠ

Δήλωση του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση,
Όποια πέτρα και αν σηκώσει κανείς, θα ανακαλύψει τα γνωστά “πασοκικά φαινόμενα” κακοδιαχείρισης και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.
Όπως, διαφαίνεται από τις αναγγελίες πρόσληψης της Επιθεώρησης Εργασίας (με α.π. 141/3.1.2012), ο ΟΠΑΠ αποτελεί άλλο ένα τρανό παράδειγμα δημόσιου οργανισμού που λειτουργεί ως “κομματικό λάφυρο” και χρησιμοποιείται απροκάλυπτα ως όχημα για την εξυπηρέτηση κομματικών ημετέρων και φίλων.
Μάλιστα, το θράσος των διοικούντων, ξεπερνάει κάθε όριο αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτές οι “πασοκικές συνταγές”, εφαρμόζονται ακόμη και σήμερα – σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.
Σε μια εταιρεία, τα κέρδη και ο τζίρος της οποίας βαίνουν μειούμενα, το Διοικητικό Συμβούλιο επέλεξε- και χωρίς μάλιστα να έχει προηγηθεί η δέουσα αξιολόγηση- να δημιουργήσει εκ του μηδενός έξι νέες θέσεις υψηλόμισθων διευθυντών. Συγκεκριμένα, μόλις λίγους μήνες πριν τοποθετήθηκε νέος γενικός διευθυντής πωλήσεων (για πρώτη φορά) με μισθό που υπερβαίνει τις 11.000 € το μήνα, ενώ ακολούθησαν από 1/1/2012 και οι διορισμοί 5 ακόμη νέων διευθυντών με μηνιαίες αποδοχές που κυμαίνονται από 5.000 € έως 6.800 €.
Την ώρα που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βιώνει τις τραγικές συνέπειες της πολιτικής Παπανδρέου (περικοπές μισθών, συντάξεων, χαράτσια), τα “κομματικά δημιουργήματά της” συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητα, επιβεβαιώνοντας ότι για τους λίγους και εκλεκτούς “Λεφτά Υπάρχουν”.
Για τα όσα προηγούμενα συμβαίνουν στον ΟΠΑΠ, ζητούμε από τον υπουργό Οικονομικών να δώσει επαρκείς εξηγήσεις και να επιληφθεί άμεσα του θέματος.

Ο Μαρινάκης ακούστηκε… μέχρι την Παιανία

Τους παίχτες σε επιφυλακή έθεσε ο Φερέιρα, προκειμένου να εκμεταλευτούν και να μην επιστρέψουν το δώρο του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Δόξα. Ο Παναθηναϊκός παίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αύριο, με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και την Κυριακή αντιμετωπίζει στα Γιάννενα την ομάδα του Αναστασιάδη.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

- ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΑΝ. ΤΟΜΕΑ
- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ
Η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης προσκαλεί όλα τα μέλη της στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 18:30 στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, 3ος όροφος).

Ο Σρόιτερ στην πόρτα της εξόδου

Την προ ημερών αποκάλυψη του «Statesmen» ότι το Star και ο Σταμάτης Μαλέλης «φλερτάρουν» με τον Αντώνη Σρόιτερ, προκειμένου να του αναθέσουν την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, επιβεβαιώνει η εφημερίδα «Espresso», με σχετικό ρεπορτάζ της.

Απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον Ν. Χουντή για την είσπραξη και την απόδοση των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων από τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης

Στις περισσότερες χώρες μέλη της ΕΕ τα ποσοστά των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που καταβάλλονται από τους χρήστες στους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων καθορίζονται κατά κανόνα μετά από μεταξύ τους διαπραγματεύσεις που υπόκεινται σε έγκριση από αρμόδιους φορείς.

Ο Πατούλης πάει για Δήμαρχος Αθηναίων

Το ενδεχόμενο να υποστηρίξει η Νέα Δημοκρατία τον σημερινό δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για τη δημαρχία της Αθήνας απέναντι στον Γιώργο Καμίνη, στις δημοτικές εκλογές του 2014, αποκαλύπτει σε σχετικό παραπολιτικό σχόλιό της η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Η νέα κυβέρνηση δεν είναι περιορισμένης ευθύνης

Γράφει ο Γιώργος Αγαπητός
Την τελευταία περίοδο συμβαίνουν στη χώρα μας πρωτόγνωρα γεγονότα τα οποία ερμηνεύονται ποικιλοτρόπως από διάφορες οπτικές γωνίες. Οι πολίτες βρίσκονται σε σύγχυση γιατί κανείς δεν τους δίνει απαντήσεις για τα προβλήματα που τους απασχολούν και επί πλέον αμφισβητούν τη συνταγματικότητα ορισμένων νόμων που περιορίζουν το εισόδημά τους.

Ο κύβος ερρίφθη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει εξελιχθεί στον απόλυτο ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Όπως είναι ξεκάθαρη και η διαπίστωση των ξένων ηγετών, ότι σε λίγο διάστημα από τώρα θα συνομιλούν μαζί του, ως τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Η πιθανότητα (ή βεβαιότητα;) χρεοκοπίας της χώρας μέσω του PSI+.

Ερώτηση στην βουλή

Η κυβέρνηση εκπέμπει διαρκώς αισιόδοξα μηνύματα σε σχέση με την εξέλιξη του εθελοντικού «κουρέματος», κατά 50% περίπου, του δημοσίου χρέους προς τους ιδιώτες, το λεγόμενο PSI+.

Το μέλλον (μας) δεν κλειδώνεται σε… δίκλινο

Οι εποχές στις οποίες τις τύχες δυο μεγάλων, ηγέτιδων δυνάμεων της Ευρώπης, όπως είναι η Γερμανία και η Γαλλία, τις διαχειρίζονταν ηγέτες όπως ο Κόνραντ Αντενάουερ, ο Χέλμουτ Σμιτ, ο Χέλμουτ Κολ ή ακόμη και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ απ’ τη μια, και ο Σαρλ ντε Γκολ, ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν, ο Φρανσουά Μιτεράν και ο Ζακ Σιράκ απ’ την άλλη, είναι προφανές ότι αποτελούν μακρινή, μελαγχολική ανάμνηση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ- ΣΑΜΑΡΑ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, μετά τη συνάντηση του Προέδρου του Κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά με τον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το “κεφάλαιο”… γυρίζει σελίδα

Όποιος έχει διαβάσει το «Κεφάλαιο» του Μαρξ, θα σας πιστοποιήσει ότι δεν έχει… καμία σχέση με το ντόπιο και διεθνές «κεφάλαιο», δηλαδή τους οικονομικά ισχυρούς, που καθορίζουν εν πολλοίς την πορεία των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Να μειωθεί το έλλειμμα… σοβαρότητας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
Το κύριο χαρακτηριστικό στη διαχείριση της κρίσης του Ελληνικού χρέους είναι το έλλειμμα σοβαρότητας . Για τη Τρόϊκα έχει κατ’ επανάληψη τονισθεί ,το βασικό λάθος στρατηγικής και της μη προσαρμοσμένης πολιτικής στις ιδιαιτερότητες της Ελληνικής οικονομίας .

Από πότε η αλληλεγγύη λέγεται… εκβιασμός;

Η Άνγκελα Μέρκελ έχει προσφέρει πλείστα δημόσια παραδείγματα, που επιβεβαιώνουν με τον πλέον ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι το… πολιτικό τακτ δεν περιλαμβάνεται στη φαρέτρα των ηγετικών προτερημάτων της. Ούτε φυσικά η έννοια της κοινοτικής, ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, η οποία στο δικό της, στριφνό και «βαρύ» ως προς το περιεχόμενό του λεξιλόγιο, έχει αντικατασταθεί από τον εκβιασμό.

Το ΠΑΣΟΚ που αγαπήσαμε

Το πρόσφατο περιστατικό με τον Κίμωνα Κουλούρη και τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που είχε την ατυχή έμπνευση να… βρεθεί μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου του πρώην υπουργού, είναι εξόχως αποκαλυπτικό της διαδρομής μιας Ελλάδας η οποία προσγειώθηκε απότομα από τους μύθους που έζησε για πολλά χρόνια, σε μια σκληρή πραγματικότητα.

Οκταθέσιο… «παπάκι»!

 Μία ιδέα δίχως προηγούμενο είχε ένας άνδρας από την Ζάκυνθο. Ο κ. Πέτρος Κόκλας κατάφερε να κατασκευάσει ένα οικογενειακό «παπάκι»!Ναι καλά διαβάσατε! Το εν λόγω μηχανάκι όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στην παραπάνω φωτογραφία είναι άκρως οικογενειακό αλλά και οικονομικό, αφού μπορεί να μεταφέρει μέχρι και οχτώ επιβάτες.