Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ηλίας Κασιδιάρης: "Έχουμε καθαρά χέρια και το καθήκον να επιβάλλουμε απόλυτη κάθαρση!" - ΒΙΝΤΕΟ



Αντιπαράθεση με βουλευτές της ΝΔ και ειρωνική επίθεση σε ΔΗΜΑΡ
Έντονα απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σε βουλευτές της ΝΔ, που προσπάθησαν να τον διακόψουν λέγοντας: "έχουμε κι εμείς καθαρά χέρια". Σε άλλο σημείο της εισήγησής του, ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου παριστάνουν τις μωρές παρθένες και πως αν υπήρχε πολιτική βούληση, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα είχαν δώσει ήδη όλα τα ονόματα στη δικαιοσύνη. 

Ο Η. Κασιδιάρης ρώτησε “γιατί δεν ζητάτε την λίστα από τους Γάλλους;” για να πάρει την απάντηση από τον υπουργό Αιγαίου Κ. Μουσουρούλη οτι έχει ήδη ζητηθεί. “Η λίστα έπρεπε να έρθει πετώντας... Ποιος καλύπτει τους κλέφτες; Έπρεπε να είναι στη Δικαιοσύνη! Όλο το σύστημα που σιτίζετε υπάρχει σε αυτή τη λίστα!” απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης. 
Στη συνέχεια ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του είπε: “Μας λέτε φασίστες και ναζί, αλλά εμείς έχουμε καθαρά χέρια. Ο σκοπός είναι να κρυφτεί η αλήθεια, ότι έχουμε καθαρά χέρια. Έχουμε εντιμότητα και καθήκον να επιβάλλουμε με κάθε νόμιμο μέσο την κάθαρση”! Σε ειρωνικό ύφος συνέχισε: “Έχετε διαλύσει τους τοκογλύφους της Τρόικας και δεν καθάρισε ο ψηλός… 1.90 ο Σαμαράς, ή ο Βενιζέλος που έχει τον ανάλογο όγκο για να εκτοπίζει τον αντίπαλο, αλλά ο... γίγας της επαναστατικής αριστεράς κυρ Φώτης Φανούρης Κουβέλης που διέλυσε τους Τροικανούς”…