Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Κάνουν ουρές για τη νύφη των 65.000.000$


Τι είπε ο βαθύπλουτος Κινέζος που παντρεύει την ομοφυλόφιλη κόρη του έναντι μεγάλης αμοιβής, σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων του. Αστρονομικό το ποσό που προσφέρει αλλά και... ο αριθμός των κατακτήσεων του 

Ή κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δηλώσει δημοσίως ο 76χρονος Κινέζος Σέσιλ Τσάο Σε Τσουνγκ (Cecil Chao Sze-tsung), μεγιστάνας της ναυτιλίας και των κατασκευών του Χονγκ Κονγκ.
Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει ως "γαμήλιο δώρο" αστρονομικό ποσό (500 εκ. δολάρια Χονγκ Κονγκ, δηλαδή γύρω στα 65 εκ. δολάρια ΗΠΑ -50 εκατ. ευρώ ) σε όποιον άνδρα καταφέρει να κλέψει την καρδιά της βαθύπλουτης ομοφυλόφιλης θυγατέρας του, απόφοιτης του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, και την "αποκαταστήσει".
Αυτό που όμως προξενεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι ότι ο βαθύπλουτος Κινέζος δήλωσε πως έχει κοιμηθεί με 10.000 γυναίκες, ενώ δεν παντρεύτηκε ποτέ παραμένοντας ορκισμένος εργένης.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ίδιος, φορώντας τα χρυσαφένια γυαλιά ηλίου του, δήλωσε ότι δεν περίμενε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από ενδιαφερόμενους γαμπρούς.
Οι μνηστήρες ήδη έχουν αρχίσει να καταφθάνουν, από όλο τον κόσμο, ενώ μεταξύ αυτών βρίσκονται βετεράνοι πολέμου αλλά και ομοφυλόφιλοι άνδρες!
"Η κόρη μου είναι μια πολύ καλή γυναίκα με ταλέντα και ωραία εμφάνιση. Είναι αφοσιωμένη στους γονείς της, είναι γενναιόδωρη και κάνει εθελοντική εργασία". Προσέθεσε μάλιστα, ότι δεν θα εξανάγκαζε ποτέ την κόρη του να παντρευτεί παρά τη θέληση της.
Η κόρη του, Gigi Chao, η οποία δηλώνει λεσβία και παντρεύτηκε την 7 χρόνια σύντροφό της Sean Eav στην Γαλλία.
news247