Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΕΦΥΛΑΞΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

«Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν αναμετρώνται δύο κόμματα που απλώς, εναλλάσσονται στην εξουσία, όπως συνέβαινε στην Ελλάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Στις κάλπες αυτή τη φορά θα αναμετρηθούν δύο κόσμοι, δύο διαφορετικές κοσμοθεωρίες, δύο απολύτως αντίθετες ιδεολογίες. Και για το λόγο αυτό, οι εκλογές είναι πιο κρίσιμες παρά ποτέ!» Αυτό τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της 12ωρης περιοδείας του σε Πιερία, Πέλλα και Ημαθία.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι αυτή η εκλογική μάχη δεν αφορά μόνο το κόμμα μας ή την Παράταξή μας, αλλά όλη την Πατρίδα και το μέλλον της, καθώς και το καθήκον που έχουμε όλοι απέναντι της. «Σήμερα συγκρούεται η ευρωπαϊκή επιλογή με αυτήν την αποχώρησης, η πολιτική της δραχμής με αυτήν της Ανάπτυξης» τόνισε χαρακτηριστικά.
Και κάλεσε όλους τους πολίτες σε μία πορεία προς τη Δημιουργία μαζί με τη ΝΔ, τη μόνη σοβαρή και συγκροτημένη πολιτική δύναμη του τόπου.
Η περιοδεία άρχισε στις 9.30 το πρωί (της Πέμπτης) από την Κατερίνη και συνεχίστηκε στο Αιγίνιο Πιερίας (όπου ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο προϊόντων υψηλής τεχνολογίας του Α. Λακασά και συνάντηση με τη δημοτική αρχή), στη Μελίκη Ημαθίας, τη Βέροια, τη Νάουσα, τη Σκύδρα, την Έδεσσα, τους Προμάχους και την Αριδαία. Σε όλα αυτά τα σημεία ο Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τους βουλευτές των νομών και κομματικά στελέχη είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, έκανε επισκέψεις σε εργοστάσια και δημαρχεία, νεανικά στέκια και σημεία συνάθροισης ενώ είχε και κλειστές συναντήσεις με τα μέλη των ΝΟΔΕ.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Αιγινίου,έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πω ότι ήταν, για μένα, μια πάρα πολύ ευτυχισμένη ώρα σήμερα. Γιατί, εδώ, η Πιερία έδωσε έναν αέρα νίκης, έδωσε ένα ρυθμό δυνατό, ενόψει των εκλογών.
Εδώ, μαζί με το Δήμαρχο, είδαμε τα προβλήματα. Μιλήσαμε προηγουμένως και με τα Επιμελητήρια.
Δεν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει κανείς να το αποκρυπτογραφήσει. Είναι δεδομένο. Υπάρχει παντού. Είναι η ανάγκη να μειωθεί η ανεργία, να βρεθούν περισσότερες δουλειές. Είναι η ανάγκη να παραμείνουμε στο ευρώ. Σιγουριά, σταθερότητα. Ιδιαίτερα με τον αγροτικό κόσμο, που πάντα, δυστυχώς, τα κέντρα τον ξεχνάνε.
Είναι, επιπλέον, ανάγκη να βάλουμε ένα τέλος σε αυτόν το μεγάλο, καινούργιο καημό, που έχει ο κόσμος, που λέγεται λαθρομετανάστευση και στα προβλήματα της εγκληματικότητας που δημιουργεί.
Αυτό είναι το πρόγραμμα, το σχέδιο, ο πυρήνας των θεμάτων, με τα οποία θέλει αύριο, με το καλό, αμέσως, η Νέα Δημοκρατία να ασχοληθεί. Θέσεις εργασίας, ασφάλεια και το δικαίωμα της σταθερότητας, με την παραμονή μας μέσα στο ευρώ και μέσα στην Ευρώπη.
Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο γιατί, πραγματικά, ήταν συγκινητικές σήμερα αυτές οι στιγμές. Και θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον παλιό συνάδελφο και δήμαρχο, το Βαγγέλη, με τον οποίο μας συνδέουν πάρα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω και τους προηγούμενους δημάρχους, που με είδαν.
Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτήν την καταπληκτική υποδοχή, που είχαμε».
ndthessaloniki.gr: